Ovatko megaprojektit, kuten Marmaray, Osmangazi Bridge, maanjäristyksen kestäviä?

Ovatko Marmaray Osmangazi -sillan kaltaiset megaprojektit maanjäristyksen kestäviä?
Ovatko megaprojektit, kuten Marmaray, Osmangazi Bridge, maanjäristyksen kestäviä?

Liikenne- ja infrastruktuuriministeri Karaismailoğlu totesi, että liikenneinvestoinneissa hyödynnetään uusimpia teknologisia mahdollisuuksia: ”Katsokaa, liikenneinfrastruktuurimme ei vaikuta näin vakavaan maanjäristykseen maailmassa. Etenkin Istanbulin maanjäristyksessä, jota harkitaan Marmarassa, nämä suuret infrastruktuuriprojektimme eivät vahingoitu käyttämämme tekniikan ansiosta, ja ne toimivat 24 tuntia vuorokaudessa.

Karaismailoğlu sanoi:

”Projektit, kuten Istanbulin lentokenttä, Pohjois-Marmara, Marmaray, Osmangazin silta ja Yavuz Sultan Selim -silta, jatkavat toimintaansa heti maanjäristyksen sattuessa. Katastrofin sattuessa, olipa kyseessä sitten Pohjois-Marmara, Euraasian tunneli tai Marmaray, nämä kaikki ovat hätäkuljetusreittejä. Esimerkiksi Euraasian tunnelissa käytämme seismiset eristimet tunnelin kahdessa osassa, joissa maa on tyhjä ja pehmeä. Toisin sanoen täällä on eristeitä, jotka kestävät maanjäristyksen aiheuttaman kuorman, nämä ovat eristeitä, jotka vähentävät tunneliin kohdistuvaa vaikutusta. Käytimme myös seismiset eristimet Marmarayssa. Käytämme myös maantieprojekteissamme seismiset eristimet. Mahdollisessa Istanbulin tilanteessa Pohjois-Marmaran tie on erityisesti hätäkuljetusreitti.

Karaismailoğlu, joka sanoi ymmärtävänsä Istanbulin lentokentän tarpeellisuuden, huomautti, että mahdollisessa tapauksessa jompikumpi kahdesta lentokentästä (Istanbulin ja Atatürkin lentokentät) voitaisiin liikennöidä.

Günceleme: 10/03/2023 11:06

Samanlaisia ​​mainoksia