Kartepe-köysirataprojektin sähkömekaaniset osat saapuivat

Kartepe-köysirataprojektin sähkömekaaniset osat saapuivat
Kartepe-köysirataprojektin sähkömekaaniset osat saapuivat

Työ jatkuu Kartepe-köysiratahankkeen parissa, jonka pääkaupunkiseudun Kocaelin 50-vuotinen unelma on toteuttanut. Köysiratajärjestelmässä käytettävät sähkömekaaniset osat ovat saapuneet. Derbentin ja Kuzuyaylan välillä kulkevan köysiratalinjan sauva-, hihnapyörä-, ajo- ja kiristysasemissa käytettävän köysiratajärjestelmän mekaaniset laitteet koottiin Derbent Stadiumille.

ASENNUS ALKAA

Köysiratalinjan ensimmäisen pysäkin, Derbentin aseman karkea rakentaminen on valmistumassa. Työt jatkuvat toisella asemalla. Aseman valmistumisen jälkeen aloitetaan sähkömekaanisten osien asennus. Derbentin ja Kuzuyaylan välillä kulkeva köysirata on 4 tuhatta 695 metriä pitkä. Järjestelmä koostuu yhdestä köydestä, irrotettavasta terminaalista ja 10 hengen hyteistä. Köysirataprojektissa, joka sisältää 2 asemaa, palvelee 73 hyttiä. 500 henkilöä tunnissa kulkevan köysiratalinjan korkeusetäisyys tulee olemaan 90 metriä. Vastaavasti lähtötaso on 331 metriä ja tulotaso 1421 metriä. Kahden aseman välinen etäisyys ylittyy 14 minuutissa. Kansalaiset matkustavat molempien asemien välillä ainutlaatuisella näkymällä.

Günceleme: 12/03/2023 12:39

Samanlaisia ​​mainoksia