Kanada poistaa matkustajilta Kovid-19-testauksen Kiinasta

Kanada poistaa matkustajien Kovid-testisovelluksen ginistä
Kanada poistaa matkustajilta Kovid-19-testauksen Kiinasta

Kanadan hallitus; Kiina on lopettanut Hongkongista ja Macaosta lentäen saapuvien matkustajien testaamisen maan sisäänkäynnillä. Liittovaltion terveysministeri Jean-Yves Duclos totesi virallisessa lausunnossa, että on syntynyt ympäristö, joka mahdollistaa tähän mennessä toteutettujen toimenpiteiden lopettamisen, koska viimeisimmät tiedot ja tietoelementit ovat vakuuttavia.

Tiedotteessa kerrottiin Kiinan ja kansainvälisen yhteisön tietojen merkittävästä parantumisesta Kanadan ja joidenkin muiden maiden rajoilla tammikuusta 2023 lähtien toteutettujen väliaikaisten toimenpiteiden jälkeen sekä hälyttäviä uusien varianttien puuttuminen käytettyjen vesien näyteanalyysissä. lentokoneista johti maan lakkauttamaan ennalta varautuneet käytännöt.

Günceleme: 17/03/2023 14:38

Samanlaisia ​​mainoksia