IMM:n henkilöstöön rekrytoitujen IETT-työntekijöiden määrä on edelleen 841

IBB:n henkilöstöön rekrytoitujen IETT:n työntekijöiden määrä saavutti tuhansia
IMM:n henkilöstöön rekrytoitujen IETT-työntekijöiden määrä on edelleen 841

IMM: n puheenjohtaja Ekrem İmamoğlupuhui 545 IETT:n työntekijän rekrytointitilaisuudessa. Jakaessaan tiedon siitä, että he ovat rekrytoineet yhteensä 1841 työntekijää, jotka joutuivat työskentelemään mallin kanssa, joka ei voi saada samasta työstä samaa palkkaa, İmamoğlu ilmoitti, että he suunnittelevat myös 2023 kuljettajan palkkaamista vuonna 700. Kun toimittajat kysyivät: "Kuinka vastasitte varapuheenjohtajan tarjoukseen", İmamoğlu sanoi: "Luimme aiheen seuraavasti: Ei väliä mitä tahansa, kyse on jatkaa polulla olemalla yhtenäinen ja yhtenäinen. paras mahdollinen tapa. Koska uskoen, että sen pitäisi olla tämän yrityksen perustajien Kemal Kılıçdaroğlun ja neiti Meral Akşenerin vahvin veturi, tulimme yhteen näkemykseen "Kuinka voimme auttaa heitä". Se oli oikea kokoonpano. Kaikki tulee olemaan hyvin."

Edellinen Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) -hallinto antoi vuonna 2018 kaupungin neljän IETT-korjaamon käyttöoikeudet eri yrityksille. Kurtköy, İkitelli ja Çobançeşme autotallit sisältyivät toimintamalliin, joka alkoi vastaavasti Ayazağa Garagesta. Ekrem İmamoğlu Hänen kaudellaan uusi IMM-hallinto on lopettanut järjestelmän, joka luo selkeitä aineellisia eroja vastaavia tehtäviä tekevien henkilöiden välillä. Ensinnäkin IMM:iin otettiin mukaan 2 Kurtköyn autotallissa työskentelevää kuljettajaa, joiden operaatiotarjous päättyi 2022. Lokakuun 446. päivänä 1, kun Ayazağa Garage -huoltoa koskeva tarjouskilpailu päättyi, noin 2022 kuljettajaa alkoi palvella IMM:ssä. İkitelli Garagen toiminnan tarjouskilpailut päättyivät 850. helmikuuta ja 20. maaliskuuta. İBB lisäsi tänään pidetyllä seremonialla 8 İkitelli Garagessa työskentelevää henkilöä. IETT İkitelli Autotallissa pidetyssä seremoniassa IMM:n apulaispääsihteeri ja IETT:n pääjohtaja Dr. Buğra Gökce ja İBB:n puheenjohtaja İmamoğlu pitivät puheen.

"Mielemme ovat aina maanjäristysvyöhykkeellä"

İmamoğlu huomautti, että Turkki on kokenut tuskallisia päiviä 11 maakuntaa koskeneen maanjäristyskatastrofin takia: "Haluan todeta, että vaikka täytämme päivittäisiä velvollisuuksiamme ja velvollisuuksiamme, emme ole laiminlyöneet tätä aluetta. ja täytti velvollisuutemme alueella korkeimmalla tasolla. Mielemme on aina maanjäristysvyöhykkeellä. Ei tietenkään vain mielellämme; olemme siellä tiimimme, laitteidemme ja kollegojemme kanssa. Tuhannet kollegamme ovat työskennelleet maanjäristysvyöhykkeellä tähän päivään asti, pelastaneet ihmishenkiä, kantaneet vettä, tuoneet ruokaa, hoitaneet lapsia, ja tekevät niin edelleen. Infrastruktuurista päällysrakenteeseen ne tuntevat läsnäolonsa korkeimmalla tasolla koko alueella, erityisesti Hatayn kaupungissa, josta olemme vastuussa. Haluan ilmaista sydämelliset kiitokseni kaikille kollegoilleni, jotka ovat myös matkakumppaneitanne ja jotka vaikuttivat tuon alueen hyväksi. Ne ovat hyviä", hän sanoi.

"Velvollisuutemme on parantaa maanjäristyksen haavat ja tehdä Turkista maanjäristyksen kestäväksi"

Sanoen: "Meillä kaikilla on velvollisuus parantaa maanjäristyksen haavat", İmamoğlu sanoi, "mutta ottamalla korkeimman tason varotoimenpiteet paitsi parantaakseen maanjäristyksen haavoja, myös ettei koskaan koe vastaavanlaista tuhoa, politiikka, jolla varmistetaan, että koko Turkki, erityisesti Istanbul, tulee kestäväksi maanjäristyksissä, on maamme politiikkaa, ja meidän velvollisuutemme on tehdä siitä yksi uraauurtavimmista kysymyksistä. Lupaan alueen ihmisille sekä instituutiona että henkilökohtaisesti, että pidämme huolta 11 kaupungistamme joka hetki, joka minuutti, kunnes alue nousee jälleen, ja toistan tämän teidän kaikkien läsnäollessa. Emme koskaan jätä maanmiehiämme yksin ja parannamme ja käärimme haavamme varmasti yhdessä. Näet, tästä hetkestä lähtien lupaan teidän kaikkien läsnäollessa, että tulen aina olemaan kumppani, joka ei koskaan lakkaa puhumasta tätä asiaa uraauurtavana asiana, toistamasta sitä ja käynnistämästä loputonta taistelua, kunnes saavutamme menestyksen tässä. ongelma."

"Työllistämme 2023 kuljettajaa vuonna 700"

İmamoğlu korosti, että IMM:n johto on vähitellen käynnistänyt huolellisen työn reilun työn ja oikeudenmukaisen palkanjaon parissa, hän sanoi: "Tämä on itse asiassa yritys antaa ihmisille heidän oikeutensa työhönsä. Haluan julistaa ja ilmoittaa täällä, että teemme suunnitelmaa noin 2023 kuljettajan työllistämisestä, joita tarvitsemme noin vuonna 700. IMM:nä emme ole koskaan tarkastelleet asioita päivittäin lähes 4 vuoden aikana. Toisin sanoen emme koskaan ajatelleet lisätä uutta solmua kertyneeseen ongelmapankkiin sanomalla "ratketaan se tänään, näemme sen huomenna". Ammattimaisia ​​ja älykkäitä mekanismeja luoessamme olemme erittäin innokkaita toteuttamaan strategioita, jotka sekä poistavat olemassa olevat epäoikeudenmukaisuudet että ratkaisevat ihmisten tarpeet parhaalla mahdollisella tavalla ottaen huomioon tulevat 5 vuotta, 10 vuotta, 15 vuotta, ei 'Let's's tee virhe, selvitään tänään." Me välitämme", hän sanoi.

"Se on Kemal Kılıçdaroğlu, joka ilmaisi kantansa alihankintatyöntekijöitä vastaan"

Sanoen: "Elämme nykyään ympäristössä, jossa työn uskominen niille, jotka sen tietävät, tuo meille etuja", İmamoğlu sanoi:

"Mutta haluaisin antaa toisen täällä. Olin republikaanien kansanpuolueen piirin puheenjohtaja. Sitten minusta tuli Beylikdüzün pormestari. Politiikan ensimmäisistä hetkistä lähtien, jotka minun on annettava ansaitusti, herra Süleyman Çelebi on edellisen kauden sijaisemme, joka on sen jälkeen panostanut kovasti tähän alihankinta-asiaan. Myöhemmin Sezgin Bey (Tanrikulu) on yksi varajäsenistämme, joka taisteli samaa taistelua. Mutta nykyinen 13. presidenttiehdokkaamme Kemal Kılıçdaroğlu ilmaisi kantansa alihankintatyöntekijöiden palkkaamista vastaan. Sallikaa minun alleviivata sitä."

Puheiden jälkeen İmamoğlu, CHP-varajäsen Sezgin Tanrıkulu, Küçükçekmecen pormestari Kemal Çebi ja entinen CHP-varamies Süleyman Çelebi ottivat matkamuistokuvia henkilökunnan kanssa. Kuvauksen jälkeen İmamoğlu vastasi lehdistön jäsenten kysymyksiin esityslistasta. Toimittajien kysymykset Imamoglulle ja IMM:n presidentin vastaukset näihin kysymyksiin olivat seuraavat:

"Isännöimme herra Akşeneria lauantaina ja herra Kılıçdaroğlua tiistaina Hatayssa"

– Poliittinen agenda on erittäin kuuma. Kun presidenttiehdokkuuden kriisi puhkesi Six Tablesissa, kriisi päättyi sinun ja Mansur Yavaşin varapuheenjohtajaksi. Voimmeko saada arviosi tästä prosessista ensin?

"Katsomme eteenpäin. Hienot päivät odottavat meitä. Elämme erittäin vaikeaa aikaa. Varsinkin maanjäristysvyöhykkeellä tapahtuneen takia. Sanoin sen juuri puheessani. Yhtäältä hoidamme asioitamme, jotka tuntevat täydellisesti kauniin Istanbulimme kaikki näkökohdat, ja toisaalta jatkamme suhdettamme ja vuoropuheluamme maanjäristysvyöhykkeen kanssa vahvimmalla mahdollisella tavalla. Elämme nyt aikaa, jolloin meidän on keskityttävä asiaan kokonaan Turkin politiikkaan. Tässä yhteydessä isännöimme lauantaina Hatayn koordinaatiokeskuksessamme rouva IYI-puolueen puheenjohtajaa Meral Akşeneria, joka osallistui tämän prosessin kypsymiseen erittäin suurella tavalla. Isännöimme 13. presidenttiehdokkaamme Kemal Kılıçdaroğlun Hatayssa jälleen tiistaina ja jaamme ratkaisujamme ja töitämme liittyen maanjäristysvyöhykkeeseen ja Turkin maanjäristysongelmaan. Nyt puhutaan alasta. Puhumme maastamme. Puhumme joustavista, kestävistä kaupungeista, lapsista, nuorista, naisista, koulutuksesta, kaikista aiheista. Istanbul on iso keskus. Jaamme täällä, mitä tuotamme ja mitä tulemme tuottamaan täällä tällä alalla. Tällä matkalla aloitimme voimakkaan matkan kuvailemalla prosessia, joka vaikutti kuuden pöydän ja kuuden johtajan, mukaan lukien minä ja ystäväni Mansur Yavaşin, syntymiseen, ja teimme parhaansa, jotta presidenttiehdokastamme tulisi presidentti 14. toukokuuta. onnea. Jumala varjelkoon. Toivon hänelle hyvää tulevaisuutta maallemme ja kansakunnallemme etukäteen."

"Ainoa tunteeni on; Olla ihmisiä, jotka tuovat esiin mielen, joka voittaa vaalit 14. toukokuuta”

Käynnissä on myös juridinen keskustelu siitä, että varapuheenjohtajavaltio ja pääkaupunkiseutukunta eivät voi olla rinnakkain. Onko sinulla ollut juridista työtä tästä aiheesta?

”Minulla ei ole minkäänlaisia ​​tunteita maqam-kuvauksesta tai sellaisista prosesseista. Minulla on vain yksi tunne: olla ihmisiä, jotka esittävät mielen, strategian ja rohkeuden tehdä työtä, joka voittaa vaalit 14. toukokuuta. Mitä olen aina sanonut? Aion olla tämän prosessin ahkerin sotilas. Sen näkee kentällä."

Miten vaalikampanja etenee?

"Työskentelemme. Tietenkin pääkonttori toimii. Työskentelemme. Presidenttiehdokkaamme on ehdolla. Suunnittelemme tulevaisuutta siinä mielessä mielessä, että nämä kootaan järjestelmällisesti yhteen ja koordinoidaan. Hänestä ei ole paljon kerrottavaa tänään."

Vuonna 2024 on myös kunnallisvaalit. Me kaikki ihmettelemme, jos Nation Alliance voittaa nämä presidentinvaalit, jos sinusta tulee varapresidentti, miten käyttäytyisit paikallisvaaleissa?

”Toivon, että näin pitkäjänteisistä asioista voitaisiin puhua maassa. Mitä koemme jopa 2-3 päivässä? Joten sallikaa minun sanoa sinulle: "Kaikki tulee olemaan hyvin" tästä päivästä lähtien."

"Ongelma; Kyse on jatkaa tiellä integroimalla eroamatta"

Miten reagoit varapuheenjohtajan tarjoukseen?

”Luimme numeron seuraavasti: Kyse on jatkaa tiellä olemalla integroitunutta, ilman eristäytymistä, mitä tahansa oikealla tavalla. Koska uskoen, että sen pitäisi olla tämän yrityksen perustajien Kemal Kılıçdaroğlun ja neiti Meral Akşenerin vahvin veturi, tulimme yhteen näkemykseen "Kuinka voimme auttaa heitä". Se oli oikea kokoonpano. Kaikki tulee olemaan erittäin mukavaa."

"Koko Turkki kokee viimeisten 25 vuoden kuivimman ajanjakson"

Maassa vallitsee kuivuus. Onko Istanbulissa ongelmia veden kanssa? Tapahtuuko se?

"Tulen tänne İSKİ-kokouksesta. Janohälyttimeen liittyvä ongelma ei tietenkään ole vielä Istanbulin asialistalla. Mutta todella, koko Turkki on kokemassa viimeisten 25 vuoden kuivimman ajanjakson. Tämä ei siis koske vain Istanbulia. Jotkut padot ovat kuivuneet Bursassa. Se meni aivan pohjaan Istanbulissa ja Ankarassa. Kun katsot karttaa, kuivuus on koko maantieteen ongelma. Pidimme tämän kokouksen tänä aamuna İSKİ:ssä noin 1,5-2 tuntia. Meillä on tiettyjä toimenpiteitä säästöistä moniin asioihin. Niistä saamme selityksiä. Lisäksi valitettavasti vuosia, noin 6 vuotta -se oli tarkoitus avata 6 vuotta sitten, se tuli jopa seitsemännelle vuodelle - strategiamme kuivuuden ja veden suhteen, erityisesti Melenissä, Istanbulissa ja Turkissa, oli jo valmisteltu. Jaamme hänen lausuntonsa Istanbulin ja koko Turkin kansalaisten kanssa lähipäivinä.

Günceleme: 09/03/2023 13:52

Samanlaisia ​​mainoksia