Global Ports Holding lisää Alicanten risteilysataman portfolioonsa

Global Ports Holding lisää Alicanten risteilysataman portfolioonsa
Global Ports Holding lisää Alicanten risteilysataman portfolioonsa

Global Investment Holdings Inc. ilmoitti, että sen epäsuora tytäryhtiö Global Ports Holding Plc (GPH) on allekirjoittanut Alicanten risteilysataman toimilupasopimuksen.

Public Disclosure Platformille (KAP) annetussa lausunnossa todettiin seuraavaa: ”16 päivätyllä aineiston julkistamisellamme Servicios Portuarios Canariosin (Sepcan) yhteisyritys Alicantessa, jossa yrityksemme epäsuora tytäryhtiö Global Ports Holding Plc (GPH) on 2022 %:n osakkeenomistaja.Olemme tiedottaneet yleisölle, että Risteilysataman käyttölupakilpailuun tehty tarjous valittiin Alicanten satamaviranomaisen parhaaksi tarjoukseksi. GPH on ilmoittanut yrityksellemme, että Sepcan on allekirjoittanut 80 vuoden toimilupasopimuksen Alicanten sataman risteilytoiminnan harjoittamisesta. Toiminnan odotetaan alkavan GPH:n tilikauden loppuun mennessä (15). Alicanten risteilysatamassa on käynnissä satamaviranomaisen kattava investointiprosessi, joka parantaa merkittävästi satamaa ja sen ympäristöä sekä varmistaa integraation rantaviivaan ja kaupunkiin. Toimilupasopimuksen ehtojen mukaisesti GPH suunnittelee investoivansa enintään 31 miljoonaa euroa risteilyterminaalin perusparannus- ja modernisointiin. Alicanten risteilysatama on yksi kysytyimmistä ja kasvavista risteilykohteista Espanjan itärannikolla yli 2023 2 matkustajallaan vuodessa. Satamalla on vahvat lentoyhteydet ja se sijaitsee ihanteellisella paikalla, jotta se voidaan sisällyttää Välimeren risteilyjen reittiin.

Günceleme: 09/03/2023 13:24

Samanlaisia ​​mainoksia