Bolaman-joen OSB-silta valmis

Bolaman-joen OIZ-silta valmis
Bolaman-joen OSB-silta valmis

Fatsan pormestari İbrahim Etem Kibar, joka teki tärkeitä investointeja kaupungille liikenne- ja infrastruktuuriministeriön kanssa pidettyjen tapaamisten seurauksena yhdessä Ak Partyn piirin presidentin İsa Yükselin ja moottoriteiden 7. aluejohtajan Rıfat Silovin kanssa, Bolaman-joen OSB-silta, 10 km Fatsa-Ilıca-valtatiellä tarkasteltiin Aybastın risteyksen tien leveys- ja asfaltointi- ja parannustyöt.

"LIITTIIME KAKSIT PUOLESTA BOLAMAN OSB BRIDGELLA"

Fatsan pormestari İbrahim Etem Kibar, joka sanoi, että Bolamanin 2. valtatiesilta helpottaa kuljetusta organisoidulle teollisuusalueelle ja vähentää liikennetiheyttä, sanoi: "Yhdessä 7. moottoriteiden aluejohtajamme Rıfat Silovin ja piirijohtajamme İsa Yükselin kanssa; Teimme tarkastuksia kaksikaistaiselle ajoneuvo- ja kävelysillalle, jotka yhdistävät lyhyessä ajassa, 7 kuukaudessa valmistuneen Organised Industrial Zone -alueen Bolaman-joella päätiehen. Hankkeen ansiosta, joka on 154 metriä pitkä, 15 metriä leveä ja sisältää 5 metriä kävelypolun, olemme yhdistäneet molemmat puolet. Järjestetyllä teollisuusvyöhykkeellämme siirrot ovat melko rennosti ja liikennetiheys vähenee. sanoi.

"10 KM VUODEN VUODEN TIETYÖTÄ ILICASSA, MATKAILUSUUDELLA ON VALMIS."

Fatsan kaupunginjohtaja İbrahim Etem Kibar, joka tutki Fatsan matkailualueen Ilıca-moottoritien elinkaaren päätyttyä uudistuvan reitin tien leventää ja kuumaasfalttipäällystystöitä, sanoi: ”Seitsemän kilometrin mittainen osa 10 km tielaajennus ja kuumaasfalttityöt on saatu päätökseen. Kuun loppuun mennessä loput 7 km tie valmistuu ja alueellamme toteutuu erittäin mukava kuljetus. Toivon, että Fatsa-Ilıca-moottoritien kunnostus hyödyttää kaikkia reitin varrella olevia kaupunginosia.” hän sanoi.

"ALOITTIMME MÄÄRÄYKSET 7 TÄRKEILLÄ OIKEUDENKÄYTTÖALUEELLA FATSALLA."

Fatsan pormestari İbrahim Etem Kibar kertoi tehneensä Aybastın risteyksessä tarkastuksia parannustöiden puitteissa alueilla, joilla Fatsassa on liikenneongelmia.

“ Yhdessä moottoriteiden aluejohtajamme Rıfat Silovin ja piirijohtajamme İsa Yükselin kanssa; Teimme tarkastuksia Aybastı Junctionissa, jossa aloimme työskennellä parannustöiden puitteissa alueilla, joilla kaupungissamme on koettu liikennetiheys. Aloitimme järjestelyt 7 risteyksestä. Aybastı Junctionissa, Meydan Junctionissa, Linja-autoaseman risteyksessä, Stadium Junctionissa, Dolunay Junctionissa, Kutlukent Junctionissa ja Great Industrial Site Junctionissa tekemillämme töillä aiomme minimoida kaupunkiliikenteen tiheyden ja mahdollisten liikenneonnettomuuksien määrän. Haluan kiittää ja osoittaa kunnioitukseni liikenne- ja infrastruktuuriministerillemme Adil Karaismailoğlulle, joka on mahdollistanut kaupunkillemme merkittävien liikenne- ja infrastruktuuriinvestointien toteuttamisen. hän sanoi.

Günceleme: 11/03/2023 13:22

Samanlaisia ​​mainoksia