BMW kaksinkertaistaa sähköajoneuvojensa painoksen Kiinan kysynnän vuoksi

BMW kaksinkertaistaa sähköajoneuvojensa julkaisunsa Genien kysynnän vuoksi
BMW kaksinkertaistaa sähköajoneuvojensa painoksen Kiinan kysynnän vuoksi

BMW on kaksinkertaistanut akkukäyttöisten sähköautojensa maailmanlaajuisen saatavuuden vuoden 2023 kahden ensimmäisen kuukauden aikana verrattuna edellisen vuoden vastaavaan ajanjaksoon. Tuottaja selitti tämän syyksi poikkeuksellisen korkeaan kysyntään Kiinassa.

Kiinassa, joka on yhtenäismarkkinana maailman suurin yksittäinen markkina-alue, BMW Group on kolminkertaistanut sähköautojensa markkinoille vuosittain. Ryhmä sözcüHän totesi uutistoimistolle antamassaan lausunnossa, että Kiinan markkinat ovat BMW:lle äärimmäisen tärkeät ja sähköautojen merkitys on kasvanut entisestään. Itse asiassa konserni raportoi, että vuonna 2023 sähköautojen myynnin osuus Kiinaan kasvaa merkittävästi.

Joka kolmas BMW-merkkinen ajoneuvo myytiin viime vuonna Kiinassa. Kiinan osuus kokonaismäärästä on siis yli kaksinkertaistunut BMW:n toiseksi suurimman markkina-alueen USA:han verrattuna. Kiinalaisen BMW Brilliance Automobilen (BBA) konsolidoinnin jälkeen vuonna 2022 yhtiön tulos kasvoi 23,5 prosenttia edelliseen vuoteen verrattuna ja oli 46,4 miljardia euroa ennen veroja.

Tällä tavalla BMW osti Brilliance China Automotive Holdings Ltd:n. Tavoitteena on vahvistaa pitkäaikaista yhteistyötään yrityksen kanssa, laajentaa tuotantokapasiteettia Shenyangissa ja laajentaa paikallista tuotantoa vastaavassa määrin. Tässä yhteydessä vuonna 2023 BMW tuo täyssähköisen version BMWiX1:stä Kiinan markkinoille.

BMW perustuu oletukseen, että täyssähköautoversion osuus kaikesta automyynnistä maailmanlaajuisesti on 2022 prosenttia vuonna 9 ja tämä osuus nousee 2023 prosenttiin vuonna 15. BMW AG:n puheenjohtaja Oliver Zipse huomautti, että kysyntä tällä alueella kasvaa nopeasti, ja väitti, että jos tämä dynamiikka jatkuu, puolet kaikesta myynnistä tehdään täyssähköautoilla ennen vuotta 2030.

Günceleme: 18/03/2023 14:32

Samanlaisia ​​mainoksia