38.5 miljoonan euron veturiinvestointi Arkasilta

Arkastan Locomotive miljoonan euron investointi
38.5 miljoonan euron veturiinvestointi Arkasilta

Uskoen, että paikan päällä tapahtuvan tuotannon tukeminen Turkissa on avain Anatolian kehitykseen, Arkas on investoinut rautateihin useiden vuosien ajan, tuonut uutta innovaatiota Turkin logistiikkateollisuuteen ja ostanut vetureita.. Yritys, joka tilasi viisi Euro Dual -malliveturia 38,5 miljoonan euron investointi, alun perin ilmoitettiin, että veturit otetaan käyttöön vuonna 2025. saa niitä kolme. Se kuljettaa tuonti- ja vientikontteja Turkin johtavista teollisuuskaupungeista Turkin suurimpiin satamiin ympäristöystävällisillä vetureilla.

Uskoen, että Anatolian kaupunkien yhdistäminen satamiin rautateitse rohkaisee tuotantoa paikan päällä ja on investoinut tähän suuntaan yli 20 vuotta, Arkas, jonka tunnuslause on "The Power Behind Logistics", tekee uraauurtavia investointeja logistiikan kehittämiseen. Arkas Railin kanssa, jonka se perusti Arkas Logisticsin alaisuudessa osana Arkas Anatolia -projektia. Tasavallan 100-vuotisjuhlapäivänä se jatkaa uusien rajojen avaamista hyödyntämällä rautatien etua Anatolian yhdistämisessä satamiin ja maailmaan kohtuuhintaan.

Vaikka Arkas Rail tilaa StadlerRail Valencia SAU:lta viisi Euro Dual -malli-, diesel- ja sähköveturia 38,5 miljoonan euron investoinnilla, se suunnittelee lähes 100 vaunun hankintaa. Näin ollen yritys pyrkii tarjoamaan asiakkailleen nopeamman ja turvallisemman kuljetuspalvelun edullisemmilla kustannuseduilla.

Arkas Logisticsin toimitusjohtaja Onur Göçmez sanoi aiheesta lausunnon antaessaan: "Oli erittäin tärkeää ostaa veturi, jotta pystyttiin suorittamaan reittiliikennettä rautateillä. Turkin rautatieliikennelain vapauttamisen myötä yksityinen sektori sai mahdollisuuden investoida vetureihin. Rautatiekalustoon ja maaterminaaliin jo vuosia investoineena yrityksenä suunnittelemme palvelevamme koko sektoria viiden veturin investoinnilla, joista kolme toimitetaan vuonna 2025, Arkas Rail -yhtiön sateenvarjossa. , joka on johtanut alalle uutta tietä. Tämän lisäksi teemme 700 omalla käyttövoimalla kulkevan vaunumme lisäksi vielä 100 vaunun hankintaa, joten Arkas Rail kuljettaa tällä hetkellä rautateitse Turkin johtavista teollisuuskaupungeista, kuten Kayserista, Konyasta, Ankarasta, Gaziantepista, Eskişehiristä. Turkin suurimpiin satamiin, joka kuljettaa tuonti- ja vientikontteja reittilennoilla. Toisaalta se palvelee vastavuoroisia blokkijunapalveluita rautatiekonttikuljetuksissa, jotka kasvavat edelleen Turkin ja Euroopan välillä, erityisesti Saksan ja Puolan kaltaisten maiden kanssa. Tämä investointi, jota tarjoamme uutena palveluna Turkin logistiikkateollisuudelle, on satamalogistiikkaan eli konttiliikenteeseen keskittyvä toiminta, ja se tukee pohjoisessa Kartepen rautatieasemaa ja Mersin Yenicen maasatamia. Etelä.

Ympäristöveturit

Arkastan Locomotive miljoonan euron investointi

Veturien tärkein ominaisuus on, että ne ovat ympäristöystävällisiä. Koska nollapäästöisissä sähkövetureissa on myös dieselmoottori, ne voivat rautateillä tai ilman sähköä olevilla voimalinjoilla toimintahäiriön sattuessa jatkaa kuljetustaan ​​keskeytyksettä sähkömoottorista vaihtamalla. dieselmoottoriin.

Eurooppa ja rautatie Silk Road reittiliikennettä

Railport, Arkasin yhteistyössä Euroopan suurimman intermodaalilogistiikkaterminaalin operaattorin duisportin kanssa Kartepeen perustama maaterminaali, joka on osoittautunut yhdeksi parhaista esimerkeistä kokonaisista logistiikkasovelluksista, joiden merkitys on kasvanut viime vuosina. Suunnitelmissa on aloittaa toimintansa vuonna 2024. Vaikka sinne tulee siirtoterminaali, jossa Eurooppaan tulevien ja sinne menevien junien lasti voidaan purkaa ja käsitellä uudelleen, Arkas suorittaa eurooppalaiset kuljetukset täältä Kapıkuleen omilla vetureillaan.

Toisaalta Arkas Logistics, joka aloitti ensimmäisen raidekuljetuksen BTK (Baku-Tbilisi-Kars) -radalla vuonna 2017, kuljettaa rahtia Eurooppaan kauttakulkuna Marmaray-yhteydellä Kiina-Turkki Iron Silk Roadilla yrityksensä kanssa. Arkas Rail, jonka se perusti viime vuonna. Nämä äskettäin avatut kuljetuskäytävät tarjoavat mahdollisuuden kuljettaa Turkin vientirahteja muihin uusiin maihin rautateitse, mutta Turkin maantieteellisestä sijainnista johtuen Euroopan ja Aasian välisiä transitorahteja voidaan kuljettaa Turkin kautta, mikä lisää rautatiekuljetusten kysyntää Turkissa, mikä lisää sukupolven veturit ja vaunut mahdollistavat investointien nopeuttamisen.

Günceleme: 13/03/2023 13:12

Samanlaisia ​​mainoksia