81 tuhatta ajoneuvojen latausasemaa perustetaan 5 Turkin maakuntaan

Turkin maakunnan Tuhannen ajoneuvon latausasema
81 tuhatta ajoneuvojen latausasemaa Turkin 5 kaupungissa

Teollisuus- ja teknologiaministeri Mustafa Varank totesi, että Turkin auton Toggin ennakkotilaukset alkavat ottamaan vastaan ​​tästä päivästä lähtien, ja totesi, että "ministeriömme tuella perustetun 1571 pikalatausaseman lanseeraukseen on valmistauduttu. on suurelta osin valmistunut." sanoi.

Ministeri Varank teki arvion Toggista ja latausasemainvestoinneista.

Korostaen, että presidentti Recep Tayyip Erdoğanin unelmasta kotimaisesta autosta alkanut seikkailu avaa oven uusille älymarkkinoille ja uusille investoinneille Toggin tulon myötä maanteille, Varank sanoi, että pyrkimykset luoda latausasemaverkosto. jotka saavat voiman kotimaiseen autoon, joka tapaa käyttäjät, jatkuvat nopeasti.

Varank totesi, että yritykset jatkavat investointejaan teollisuus- ja teknologiaministeriön käynnistämän Latausasemien tukiohjelman puitteissa sähköajoneuvojen laajan käytön turvaamiseksi.

Turkin alueella palvelevien julkisten pikalatausasemien (DC) määrä ylittää tällä hetkellä yli 500 ja AC-latausyksiköiden määrä yli 2 tuhatta Varank kertoi, että 81:llä laajalle levinneitä latausasemia on tehty. valmiina moottoriteillä, joissa ajoneuvoliikenne on keskittynyt, sekä kaupunkien keskustoihin.

YLI 5 LATAUSASEMAA

Korostaen, että ministeriön tukiohjelmasta hyötyvät yritykset tekevät lujasti töitä kohdennettujen 1571 pikalatausaseman asennuksen loppuunsaattamiseksi, Varank totesi myös, että 119 Energiamarkkinaviraston luvan saanutta yritystä on aloittanut latausasemainvestoinnit oman toimintansa puitteissa. vähimmäisvelvoitteet.

Varank totesi, että he odottavat latausasemainvestointien kasvavan Toggin ottaessa paikkansa teillä:

”Turkkilaisen Togg-auton ennakkotilaukset alkavat tänään. Ministeriömme tuella perustetun 1571 pikalatausaseman käyttöönoton valmistelut on saatu suurelta osin päätökseen. Odotamme vuoden 2023 loppuun mennessä olevan toiminnassa yli 2 tuhatta latausasemaa, joista yli 5 tuhatta on nopeita. Näiden nopeiden latausasemien ansiosta kaikkialle Turkkiin sähköajoneuvojen käyttäjät jatkavat keskeytymätöntä matkaansa teillä.

Günceleme: 16/03/2023 18:54

Samanlaisia ​​mainoksia