Mestari painija Kerem Kamal lahjoittaa mitalinsa maanjäristyksen uhreille

Izmirin pääkaupunkiseudun nuoriso- ja urheiluseura-urheilija Kerem Kamal, joka voitti kultamitalin Ibrahim Moustafa Ranking Series Wrestling Championshipissä Egyptissä Aleksandriassa, luovutti mitalinsa maanjäristyksen uhreille.

Izmir Metropolitan Municipalityn maailmanmestari painija Kerem Kamal nousi matolle Ibrahim Moustafa Ranking -sarjassa, joka alkoi Egyptistä 23. helmikuuta. 60 kilossa kamppaileva Kamal aloitti turnauksen puolivälieristä. Izmirin pääkaupunkikunnan urheilija voitti kiinalaisen Liguo Caon 5-2 ja eteni välieriin. Kerem Kamal, joka voitti kirgisialaisen kilpailijansa Nurmukhammet Abdullaevin välierissä 8-0, voitti Kazakstanin painijan Yemar Fidakhmetovin 9-0 ja kantoi kultamitalin kaulassaan.

"Lahja maanjäristyksen uhreille"

İzmirin pääkaupunkiseudun nuoriso- ja urheiluseuran painija Kerem Kamal, joka sanoi osallistuneensa tähän tärkeään mestaruuteen tuntemalla syvästi maanjäristyksessä henkensä menettäneiden surua, sanoi: ”Koimme maana suurta surua maanjäristyksessä. joka tapahtui Kahramanmaraşissa. Tulimme Egyptiin tämän katkeruuden kanssa. Saamme hyviä arvosanoja maajoukkueena. Voitin myös kultamitalin kukistamalla kaikki vastustajani. Olen iloinen tästä, mutta osa minusta on hyvin surullinen. Annan tämän mitalin kansalaisillemme, jotka menettivät henkensä maanjäristyksessä. Toivottavasti emme joudu kokemaan vastaavia katastrofeja enää tulevaisuudessa."