EBRD käynnistää toisen vaiheen Suezin kanavan talousalueen digitalisoimiseksi

EBRD käynnistää toisen vaiheen Suezin kanavan talousalueen digitalisoimiseksi
EBRD käynnistää toisen vaiheen Suezin kanavan talousalueen digitalisoimiseksi

Euroopan jälleenrakennus- ja kehityspankki (EBRD) käynnistää toisen vaiheen teknisen avun ohjelmassaan Suezin kanavan talousalueen (SCZone) digitalisoimiseksi.

Hallinnollisten muodollisuuksien yksinkertaistamiseksi ja sijoittajapalveluiden johtamisen nopeuttamiseksi SCZonen toimihenkilö on perustanut sijoittajille yhden luukun, jota hallinnoi Sijoittajapalveluosasto.

Pankki auttaa SCZonea kehittämään tehokkaan, kilpailukykyisen ja ympäristöystävällisen liiketoimintaympäristön, joka houkuttelee kansainvälisiä sijoittajia ja asettaa SCZonen maailmanlaajuisen kaupan, teollisuuden ja palvelujen johtavaksi toimipaikaksi ja luo työpaikkoja egyptiläisille.

Toisessa vaiheessa suunnitellaan uudelleen yli 60 palvelua, mukaan lukien maankäyttö, hankehyväksynnät, ympäristöhyväksynnät, yritysrekisteröinti ja ulkomaisten työntekijöiden luvat.

Tekninen tuki kattaa myös yhden luukun täyden automatisoinnin ja digitalisoinnin kehittämällä ketterät ohjelmisto- ja laitteistoratkaisut. Tämä luo täysin automatisoidun ja toimivan Investor Services Department (ISD) -osaston SCZoneen palvelemaan ja tukemaan sijoittajia paremmin. ISD:n henkilökunta saa myös laajaa koulutusta teknisten taitojensa lisäämiseksi.

”Olemme iloisia voidessamme laajentaa hedelmällistä kumppanuuttamme SCZonen kanssa ja edistää entisestään itsenäisen, digitaalisen ja interaktiivisen yhden luukun onnistunutta toimittamista. EBRD:n pankkijohtaja Alain Pilloux sanoi, että SCZonen projekti on hyvä esimerkki siitä, kuinka voimme nopeuttaa digitaalisten palveluiden toimitusta ja auttaa SCZonen tavoitetta tulla maailmanluokan sijoituskeskukseksi.

EBRD:n kansainvälisen yhteistyön ministeri ja Egyptin kuvernööri Rania A. Al-Mashat sanoi: "SCZonen yhteistyö pankin kanssa digitaalisen muutosprosessin nopeuttamiseksi heijastaa Egyptin arabitasavallan välisten kehityskumppanuuksien monimuotoisuutta. ja EBRD joustavan kehitysrahoituksen ja teknisen avun tasolla.”

"SCZonen digitaalinen muutosprojekti on erityisen tärkeä, koska Egyptin hallitus on sitoutunut houkuttelemaan ja rohkaisemaan investointeja tälle tärkeälle alueelle ja stimuloimaan investointiilmapiiriä, virtaviivaistamaan ja yksinkertaistamaan menettelyjä sekä parantamaan organisaatiota." opiskelu ja taitojen kehittäminen."

SCZonen puheenjohtaja Waleid Gamal El-Dien sanoi: "SCZonen sijoittajilleen tarjoama yhden luukun palvelu on osa sen mahdollistavaa strategiaa, joka perustuu digitaaliseen transformaatioon yhtenä vuoden 2020 pääpilareista. -25 suunnitelma. SCZone pyrkii tarjoamaan kilpailukykyisiä ja yksinkertaistettuja liiketoimintamenettelyjä, jotka houkuttelevat ulkomaisia ​​investointeja. Arvostamme yhteistyötämme EBRD:n kanssa, kun työskentelemme sijoittajapalveluidemme digitalisoinnin ja uudelleenjärjestelyn parissa. Yhteistyön tavoitteena on myös lisätä yhdistettyjen satamien tehokkuutta ja kilpailukykyä.

Hankkeen ensimmäinen vaihe käynnistettiin elokuussa 2020 ja saatiin onnistuneesti päätökseen vuonna 2022, mikä vähensi merkittävästi sijoittajien byrokratiaa. Esimerkiksi uusittujen prioriteettipalvelujen (rakennusluvat, käyttöluvat, teollisuusrekisterit, täytäntöönpanoluvat, tarkastukset ja valvonta) menettelyjen määrää vähennettiin 35 prosenttia, palveluiden toimitusaikaa lyhennettiin rakenneuudistetuissa palveluissa. Palkat ja palvelumaksut nousivat 52 prosenttia, kun ne laskivat 110 prosenttia.

Vuoden 2021 lopussa EBRD otti käyttöön digitaalisen lähestymistavan siirtymiseen eteenpäin ja luo kattavan kehyksen sille, kuinka pankki käyttää kolmea työkaluaan (sijoitukset, politiikkaan liittyvät sitoumukset ja neuvontapalvelut) tukeakseen digitaalista siirtymistä maiden talouksissa. jota se toimii.

Egypti on EBRD:n perustajajäsen. Pankki on sijoittanut yli 2012 miljardia euroa 163 hankkeeseen maassa sen jälkeen, kun se aloitti toimintansa siellä vuonna 10.

Günceleme: 24/02/2023 15:40

Samanlaisia ​​mainoksia