Aktiiviset vanhustenkeskuksen jäsenet sijoittuivat tanssikilpailussa kolmannelle sijalle

Aktiiviset vanhuskeskuksen jäsenet sijoittuivat tanssikilpailussa kolmannelle sijalle
Aktiiviset vanhustenkeskuksen jäsenet sijoittuivat tanssikilpailussa kolmannelle sijalle

Antalya Metropolitan Active Elderly Centerin jäsen Zeki-Nilgün Şenol pariskunta sijoittui kolmanneksi Turkin tanssiurheiluliiton järjestämässä Fame Dance Sports Cupissa Ankarassa.

Pääkaupunkiseudun Atatürk Parkissa sijaitsevassa Aktiivisen vanhusten keskuksessa tarjotaan gerontologisia, psykologisia ja hoitotyön neuvontapalveluita vanhusten osallistumisen lisäämiseksi sosiaalialalla sekä tanssivalmennuksia. Keskuksesta hyötyvät jäsenet menestyvät saamallaan koulutuksella kansallisissa kilpailuissa. Lopulta Zeki-Nilgün Şenol pariskunta, joka osallistui Turkin tanssiurheiluliiton järjestämään Dance Sports Cup of Fameen Ankara METU Development Foundation High Schoolissa, voitti 4. sijan Senior 3 -kategoriassa.

Kiehtoi yleisöä

Aktiivivanhusten keskuksen ohjaajana työskentelevä Gazi Umdu kertoi, että he antavat tanssitreeniä ikäisille jäsenille fyysiseen toimintaan terveyden suojelemiseksi. Umdu sanoi: "Jäsenemme ovat Senior 4 -kategoriassa Ankarassa pidetyissä tanssimestaruuskilpailuissa.

Hän lumoi yleisön hitaat valssitangolla ja nopeilla step-tansseilla. Heidän koulutuksensa ansiosta he ovat erittäin iloisia saadessaan osoittaa kykyjään ja saavuttaa menestystä kansallisilla alustoilla. Olemme erittäin iloisia tästä tilanteesta, hän sanoi.

Günceleme: 04/02/2023 14:17

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*