Raitiovaunu ostetaan Kocaeli Akçaray Line -linjalle

Raitiovaunu ostetaan Kocaeli Akcaray -linjalle
Raitiovaunu ostetaan Kocaeli Akçaray Line -linjalle

Raitiovaunu ostetaan Kocaeli Akçaray Line -linjalle
KOCAELİ PÄÄKUNTA TIETEEN LAITOS JA RAUTATIEJÄRJESTELMÄN OHJAUSOHJAUS

10 raitiovaunuajoneuvon hankinta kilpailutetaan julkisia hankintoja koskevan lain nro 4734 19 §:n mukaisesti avoimella tarjouskilpailumenettelyllä ja tarjoukset vastaanotetaan vain EKAP:n kautta sähköisessä ympäristössä. Tarkemmat tiedot huutokaupasta löydät alta:
HRN: 2023 / 110931
1 Hallintojohtaja
a) Nimi: KOCAELİ PÄÄKUNTA, TIETEEN LAITOS JA RAUTATIEJÄRJESTELMÄN OHJAUSOHJAUS
b) Osoite: Sotilastaloa vastapäätä D100-valtatiellä, entinen Sekan hallintorakennus İZMİT/KOCAELİ
c) Puhelin- ja faksinumero: 2623242260 - 2623172605
ç) Verkkosivu, jolla tarjousasiakirjaa voidaan katsella ja ladata sähköisellä allekirjoituksella: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2 -Tavaroiden hankinta
a) Nimi: 10 raitiovaunuvaunun toimitus
b) Laatu, tyyppi ja määrä:
10 kpl raitiovaunuajoneuvo
Yksityiskohtaiset tiedot on saatavissa EKAP: n tarjousasiakirjassa olevasta hallinnollisesta määrittelystä.
c) Rakennus-/toimituspaikka: Kocaelin pääkaupunkiseudun raitiovaunuvarikkoalue İzmit/KOCAELİ
ç) Kesto/toimituspäivä: Toimeksisaajan on aloitettava työt saatuaan hallinnon hyväksynnän 10 päivän kuluessa sopimuksen päivämäärästä. Työn kesto on 540 kalenteripäivää. Toimeksisaajan on laadittava työohjelma Sopimuksen kohtien 10 ja 16.3.1 mukaisesti 16.3.2 päivän kuluessa sopimuksen päivämäärästä ja toimitettava se hallinnon hyväksyttäväksi. Tämä työohjelma perustuu 16.3.2 artiklan mukaiseen tekniseen eritelmään. Se sisältää myös yleissuunnittelun, yksityiskohtaisen projektin, kaikki tuotanto-, kokoonpano-, testaus- ja toimitusprosessit sekä sopimuksen mukaisen kassavirtaohjelman. VASTAANOTTOAIKATAULU: Raitiovaunu; 1. Ajoneuvo toimitetaan 450 kalenteripäivän kuluttua aloituspäivästä. 2. Ajoneuvo toimitetaan 460 kalenteripäivän kuluttua aloituspäivästä. 3. Ajoneuvo toimitetaan 470 kalenteripäivän kuluttua aloituspäivästä. 4. Ajoneuvo toimitetaan 480 kalenteripäivän kuluttua aloituspäivästä. 5. Ajoneuvo toimitetaan 490 kalenteripäivän kuluttua aloituspäivästä. 6. Ajoneuvo toimitetaan 500 kalenteripäivän kuluttua aloituspäivästä. 7. Ajoneuvo toimitetaan 510 kalenteripäivän kuluttua aloituspäivästä. 8. Ajoneuvo toimitetaan 520 kalenteripäivän kuluttua aloituspäivästä. 9. Ajoneuvo toimitetaan 530 kalenteripäivän kuluttua aloituspäivästä. 10. Ajoneuvo ja teknisessä eritelmässä mainitut varaosat toimitetaan 540 Kalenteripäivän kuluttua työn alkamispäivästä. Raitiovaunuja toimitetaan yhteensä 10 kappaletta. Käyttöönottotestitodistuksen hyväksymispäivä katsotaan toimituspäiväksi hallitukselle. Työaikataulu sovitaan vastaanottoaikataulun mukaisesti. Kohdassa 34.2 määriteltyä viivästyssakkoa sovelletaan myös kunkin yllä olevan toimitusaikataulun välitoimituksen viivästymisestä.
d) Työn alkamispäivä: Työ alkaa 10 päivän kuluessa sopimuksen allekirjoittamisesta.

3 Ostotarjouksessa
a) Tarjouksen päivämäärä ja aika: 10.03.2023 - 11:00
b) Tarjouslautakunnan kokouspaikka (osoite, jossa sähköiset tarjoukset avataan): Kocaelin pääkaupunkiseudun tarjouskilpailun kokoussali B Korttelin 1. kerros Izmit/KOCAELİ

Verkkosivuillamme julkaistut tarjouspyynnöt ovat vain informatiivisia eivätkä korvaa alkuperäistä asiakirjaa. Alkuperäinen asiakirja on voimassa julkaistujen asiakirjojen ja alkuperäisten tarjouspyyntöasiakirjojen välisten erojen osalta. Lähde on virallinen lehti, päivittäiset sanomalehdet, julkisten laitosten ja organisaatioiden verkkosivut.

Günceleme: 16/02/2023 11:33

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*