Asenne- ja viestintäkoulutus vammaisille TCDD-kuljetushenkilöstölle

Asenteet vammaisia ​​kohtaan ja viestintäkoulutus TCDD:n kuljetushenkilöstölle
Asenne- ja viestintäkoulutus vammaisille TCDD-kuljetushenkilöstölle

Yhteistyössä TCDD Taşımacılık AŞ:n pääosaston ja Turkin vammaisten liiton kanssa ja matkustajaosastomme koordinoinnissa toteutetun "Asenteet vammaisia ​​kohtaan ja kommunikointi vammaisten kanssa" -projektin puitteissa lipputulomme koulutus Lipunmyynnistä ja neuvontapalveluista vastaava henkilöstö annettiin ATG:n harjoitussalissa maanantaina 27. helmikuuta.

Koulutuksen puitteissa pyritään parantamaan kaikkien vammaisten, erityisesti kuulovammaisten, kassa- ja lipuntarkastajien palveluiden laatua, jotka ovat henkilökohtaisessa yhteydessä matkustajien kanssa ja toimivat mm. toimielimen näkyvät kasvot.

TCDD Taşımacılık AŞ:n pääosasto muodosti rautatie- ja kaupunkiratajärjestelmät sekä matkustajaliikennepalvelun ihmislähtöisellä ja tasa-arvoisella palveluymmärryksellä tarjotakseen kaikille kansalaisille saavutettavia palveluita, parantaakseen vammaisten kuljetuspalvelujen laatua ja Ankarassa Eskişehirin ja Istanbulin jälkeen toteuttamat koulutusohjelmat jatkuvat henkilöstölle.

Tässä yhteydessä hän vieraili harjoitushallissa Ankarassa yhdessä pääjohtaja Ufuk Yalçınin ja Turkin vammaisten liiton presidentin Yusuf Çelebin kanssa ja tapasi henkilöstön.

Olemme tyytyväisimpiä rautatieliikenteeseen

Turkin vammaisten liiton puheenjohtaja Yusuf Çelebi toivotti Jumalan armoa niille, jotka menettivät henkensä äskettäin kokemamme maanjäristyskatastrofin seurauksena, ja pikaista paranemista loukkaantuneille, ja jatkoi sanojaan seuraavasti:

"Kaikki ihmiset tulevat maailmaan samoilla oikeuksilla. Me vammaisina haluamme samat oikeudet kuin kaikilla. Tämä koulutus on erittäin hyödyllinen auttamaan vammaisia ​​sekä soveltamaan sääntöjä että oppimaan, kuinka tämä apu tehdään tuntematta. Haluan kiittää liikenne- ja infrastruktuuriministeriä Adil Karaismailoğlua, joka tuki näitä koulutuksia, ja Ufuk Yalçınia, TCDD Transportationin pääjohtajaa. Kuljetusyhteisössä nautimme suuresti junamatkoistamme. Rautatiemme ovat tulleet helpommin saavutettaviksi työntekijöidensä, palvelun laadun ja toteutettujen toimenpiteiden ansiosta."

Rautatiemme palvelevat kaikkien kansalaisten esteetöntä palvelua

Pääjohtajamme Ufuk Yalçın totesi, että maatamme syvästi surullisen maanjäristyskatastrofin 21. päivänä he jatkavat työtä yötä päivää kaikkien rautatiemiesten kanssa parantaakseen haavamme yhtenäisesti ja solidaarisesti, ja pääjohtajamme Ufuk Yalçın toivotti Jumalan armoa kuolleille kansalaisille. maanjäristyksen vuoksi ja loukkaantuneiden pikaista paranemista. Hän toivoi, ettei tällaista kipua enää koskaan tapahtuisi.

Toimitusjohtajamme Ufuk Yalçın jatkoi sanojaan seuraavasti: "Suoritamme 'Oranssin pöytäpalvelun' kaikille kansalaisille, joilla on erilaisia ​​tarpeita, matkan suunnittelusta lippujen ostamiseen, kuljetuksiin asemille ja asemille, ajoneuvoihin nousemiseen ja mukavaan matkustamiseen. ja palaavat mukavasti koteihinsa matkan päätyttyä. Lisäksi työntekijöidemme koulutus jatkuu laadun parantamiseksi.”

Toimitusjohtajamme Yalçın korosti odotusten täyttämisen tärkeyttä maksimoimalla erityistarpeita omaaville kansalaisille tarjottavien palvelujen laatua ja sitä, että meillä kaikilla on erilaisia ​​ominaisuuksia, ja sanoi: ”Meille on erityinen ilo, että palvelumme vammaisille hymy kasvoillaan. Palvelutasomme on tietyllä tasolla. Vain näiden koulutusten ansiosta voimme pitää sen tällä tasolla ja viedä sitä eteenpäin. Jatkamme näitä harjoituksia. Istanbulin, Eskişehirin jälkeen saamme sen valmiiksi Ankarassa. Haluan kiittää arvokasta tiimiäni, joka toteutti näihin koulutuksiin liittyviä tutkimuksia. Toivotan sinulle onnea koulutukseen." sanoi.

Günceleme: 27/02/2023 16:01

Samanlaisia ​​mainoksia