Ei osallistumista Pamukova YHT Station Tenderiin taas

Ei osallistumista Pamukova YHT Station Tenderiä vastaan
Ei osallistumista Pamukova YHT Station Tenderiin taas

Koska Pamukovan suurnopeusjuna-aseman rakentamista koskevassa tarjouskilpailussa 30. marraskuuta ei osallistuttu, tarjouskilpailu siirrettiin 25. tammikuuta. Jälleen kukaan ei osallistunut 25. tammikuuta pidettyyn tarjouskilpailuun. Uuden tarjouskilpailun päivämäärän odotetaan julkistettavan lähipäivinä.

Istanbul - Eskişehir - Ankara - Konya välillä kulkeva suurnopeusjuna pysähtyy 4 kertaa päivässä Sakaryan Arifiyen asemalla. Istanbulin ja Ankaran välistä osuutta kiihdyttävien Doğançayn raivausten valmistuttua suurnopeusjunan pysäkeillä ja matkoilla tehdään uusia järjestelyjä.

Tässä yhteydessä suunniteltiin avata toinen YHT-asema Pamukovaan YHT:lle palvelemaan eteläisiä Sakaryan ja Bilecikin alueita.

Tämän Sakaryalaisia ​​ilahduttavan hankkeen tarjouskilpailu järjestettiin 30. Koska tarjouskilpailussa ei ollut osallistujia, tarjouskilpailu siirrettiin 2022. Myöskään viime päivinä pidettyyn tarjouskilpailuun ei osallistunut. Osallistumattomuuden vuoksi Pikajuna-aseman Pamukova-aseman rakentaminen jäi toiselle keväälle. Tarjouskilpailun odotetaan tapahtuvan uudelleen lähipäivinä.

Günceleme: 27/01/2023 12:23

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*