Valo ilmestyi Kırkdilim-risteyksen T1-tunneliin, Mustanmeren alueen portille Keski-Anatoliaan

Valo ilmestyi T-tunneliin Kirkdilim-solalla, Mustanmeren alueen portilla, joka avautuu Keski-Anatoliaan
Valo ilmestyi Kırkdilim-risteyksen T1-tunneliin, Mustanmeren alueen portille Keski-Anatoliaan

Liikenne- ja infrastruktuuriministeri Adil Karaismailoğlu korosti, että valoa nähtiin myös T1-tunnelissa Kırkdilim-solalla, Mustanmeren alueen porttina Keski-Anatolian alueelle, ja sanoi: "Kun hanke valmistuu, olemassa oleva tie on jaetun tien ja tunnelin mukavuudella Mustanmeren Keski-Anatoliaan yhdistävällä reitillä. Matkat jyrkkien ja kallioiden välillä jäävät menneisyyteen.”

Liikenne- ja infrastruktuuriministeri Adil Karaismailoğlu antoi julkilausuman Kırkdilim Tunnel Crossing T1 -valokuvausseremoniassa. Presidentti Recep Tayyip Erdoganin johdolla ottamalla Turkin Century Vision -oppaan Karaismailoğlu totesi, että he jatkavat askelia vastatakseen huomisen tarpeisiin mahdollisimman tarkasti 81 Turkin maakunnassa ja sanoi: Olemme ottaa luja askeleita eteenpäin muuttaakseen Turkin maailmanlaajuiseksi logistiikan suurvallaksi. Tätä varten hyökkäämme palveluita ja töitä Turkin kaikissa kolkissa. Rakennamme investointeja, jotka vastaavat huomisen tarpeita tarkimmalla tavalla lähes 5 tuhannen kollegamme kanssa lähes 700 tuhannella työmaalla ja palvelupisteessämme.

MUUTTAMME MAAMME KANSAINVÄLISEKSI KÄYTTÄVILLÄ

Karaismailoğlu korosti, että ne lisäsivät tieliikenneverkoston voimaa erityisesti vuonna 2003 aloitetun tiesiirron myötä, ja totesi, että 1 prosenttia ministeriön yli 653 biljoonan 60 miljardin liiran menoista Turkin liikenne- ja viestintäinvestointeihin kuuluu moottoriteille.

Karaismailoğlu totesi, että 2003 miljardin 2022 miljoonan TL:n investointi tehtiin moottoriteitä varten vuosina 995–900, ja sanoi lausunnossaan:

”Olemme saaneet valmiiksi ne työt, jotka voidaan tehdä 100 vuodessa 20 vuodessa; Olemme tehneet maastamme kansainvälisen käytävän menestyksellämme suurissa edistyksellistä teknologiaa vaativissa kuljetusprojekteissa, kuten Euraasian tunneli, Yavuz Sultan Selim, Osmangazi ja 1915 Çanakkale-sillat sekä Istanbul-İzmir, Ankara-Niğde ja Pohjois-Marmaran moottoritiet. Yhdistimme maailman Turkkiin. Olemme vieneet maatamme eteenpäin jaetuilla teillä, moottoriteillä, megaprojekteilla ja älykkäillä liikennejärjestelmillä. Tällä tavoin aloimme viedä tietoamme, taitojamme ja kokemustamme, suunnittelukykyämme ja esimerkkejä hyvistä toimintamalleista maailmalle. Kirjoitimme yhdessä Turkin liikenteen historian ja maamme menestystarinoita. Kasvatimme olemassa olevan 2003 6 kilometrin jaetun tieverkostomme ennen vuotta 100 29 82 kilometriin. Ajoneuvojen lisääntymisestä ja lisääntyneestä liikkuvuudesta huolimatta teimme onnettomuuksia 13 prosenttia. Joka vuosi pelastimme yli 2021 tuhannen kansalaisen hengen turvallisten teiden ansiosta. Investointiemme ansiosta; vain vuonna 28; Säästimme yhteensä XNUMX miljardia dollaria polttoaineessa, ajassa, ajoneuvojen ylläpidossa ja käyttökustannuksissa.

JÄTTILÄISET TEOKSET OVAT TURKIN VUODEN VUODEN KEHYS

Liikenneministeri Karaismailoğlu, joka sanoi: "Tasavaltamme 2023-vuotisjuhlan lisäksi vuonna 100 20 vuoden ajan rakentamamme jättiläistyöt ovat Turkkimme tulevaisuuden, Turkin vuosisadan, merkkivalo", sanoi Karaismailoğlu. Hän sanoi, että he jatkavat palvelupolitiikkaansa kaikin voimin. Karaismailoğlu korosti, että 3 665 kilometrin pituisten jaettujen teiden rakentaminen jatkuu, Karaismailoğlu totesi rakentaneensa 458 moottoritietunnelia, joiden pituus on 127 kilometriä, 80 siltaa ja maasiltaa, joiden pituus on 488 kilometriä. Korostaen, että 4 262 kilometrin pituisen suurnopeusjunaradan rakennustyöt jatkuvat, Karaismailoğlu totesi, että 50 tuhannen kilometrin kuituinfrastruktuurityöt jatkuvat. Karaismailoğlu sanoi: "Aivan kuten pidimme lupauksemme vuonna 2022; Aivan kuten olemme tehneet enemmän kuin lupasimme, vuonna 2023 ei ole pysähtymistä, jatka vain."

PROJEKTISSA ON 4 TUNNELIA, JOKA PITUUS 185 METRIÄ

huomauttaa, että Laçinin maakuntatie, joka ulottuu pohjois-etelä-suunnassa Çorumissa, joka sijaitsee Keski-Anatolian Mustaanmereen ja Itä-Anatolian länteen yhdistävien teiden risteyksessä, muodostaa Kırkdilim-solan vuoristoisen osan reitti, Karaismailoğlu antoi seuraavat tiedot projektista:

– Alueella, jolla maanvyörymiä esiintyy usein, lisättiin aiempina vuosina huoltotieksi rakennetulle tielle kiipeilykaistale ja kuljetusten jatkuvuus varmistettiin. Kuitenkin Kırkdilimissä, joka on saanut nimensä reitin 40 mutkasta, matkustaminen, josta suurin osa tapahtuu jyrkkien ja kallioiden välillä, saa kuljettajamme aina hermostumaan. Tämän kielteisen tilanteen eliminoimiseksi ja ihmisten omaisuuden ja elämän turvallisuuden takaamiseksi toteutamme 8,6 kilometriä jaetut tie- ja tunneliprojektimme Laçinin ja Kırkdilimin välillä. Projektissamme; Meillä on tunneleita, joiden kokonaispituus on 1409 1 metriä, mukaan lukien 1198 metriä pitkä T-2, 1578 metriä T-3 ja 4 metriä T-185 tunneli, joista jokainen on rakennettu kaksoisputkeksi. Projekti sisältää myös 3 risteystä ja 2 alikulkua. Olimme saaneet valmiiksi T-2- ja T-3-tunnelien louhintatyöt aikaisempina ajanjaksoina. Tänään olemme ylpeitä saadessamme T-1-tunnelin louhintatyöt päätökseen. Kırkdilim-tunnelin risteys muodostaa tärkeän osan pohjois-etelä-akselia, josta pääsee helposti Çorumin, Osmancıkin, Dodurgan, Laçinin ja Kargın alueille. Se alkaa myös Sinopista ja saavuttaa Välimeren Çorumin, Yozgatin, Kayserin ja Niğden kautta. Hankkeen valmistuttua varmistetaan, että Mustanmeren Keski-Anatoliaan yhdistävän reitin nykyinen tie kulkee korkeatasoisesti jaetun tien ja tunnelin mukavuudella. Reitillä varmistetaan henki- ja omaisuusturvallisuus. Matkat jyrkkien ja kallioiden välillä jäävät menneisyyteen. Nykyinen 10,2 kilometriä tietä; Vanhaan reittiin verrattuna se lyhenee 1,6 kilometriä ja lyhenee 8,6 kilometriin, ja matka-aika tiellä lyhenee.

KÄYTTIMME YLI 9 MILJARDIA LIIRA KULJETUS- JA VIESTINTÄSIJOITUKSIIN ÇORUMISSA

Karaismailoğlu ilmaisi pitävänsä erityisen tärkeänä jokaista Çorumin liikenneverkostoa vahvistavaa hanketta ja että he seuraavat kaikkia hankkeita tiiviisti, Karaismailoğlu kertoi käyttäneensä yli 20 miljardia liiraa Çorumin kuljetus- ja viestintäinvestointeihin viimeisen 9 vuoden aikana. Liikenneministeri Karaismailoğlu sanoi: ”Kun vuonna 2003 jaettuja teitä oli vain 59 kilometriä, teimme 308 kilometriä enemmän, mikä nosti jaetun valtatien pituuden viisinkertaiseksi, 5 kilometriin. Pidensimme maakunnan bitumisista kuumapäällysteisten tien pituutta 367 kilometristä 59 kilometriin. Vuosina 422-2003; Olemme saaneet päätökseen tärkeitä projekteja, kuten Samsun-Ankara Road, North Tetekin akseli, Çorum-Sungurlu erotus, Alaca Çorum-Yozgat tie, Alacan sisäänkäynti, İskilipin kaupungin risteys, İskilip-Çankırı tie ja Saraydüzü-Kargı Road. Tällä hetkellä Çorumissa käynnissä olevien 2022 moottoritieprojektimme kokonaiskustannukset ovat 12 miljardia liiraa.

ME PIDÄMME TIETÄÄ YHTENÄ SIVUILMAN IKONEISTA

Karaismailoğlu korosti, että he pitävät "tietä" yhtenä sivilisaation symboleista, ja sanoi: "Me sanomme, että tiet ovat kuin puroja. Aivan kuten joet lisäävät elämää läpikulkupaikkoihinsa, jokainen uusi rakennettu tie lisää elämää myös niiden läpi kulkevien paikkojen työllisyyteen, tuotantoon, kauppaan, kulttuuriin, matkailuun ja taiteeseen. Kaikki hankkeemme, jotka olemme toteuttaneet ja jotka ovat vielä rakenteilla; Heettiläisten, muinaisen ja rikkaan sivilisaation, kulttuuriperintöä kantavan Çorumin kehittyvän liikenneverkoston myötä kävijämäärä moninkertaistuu. Kaupungin matkailu-, kauppa- ja tuotantotoiminta nousevat entistä korkeammalle tasolle.

Günceleme: 19/12/2022 16:04

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*