ABB Sports Club voitti 5 mitalia Turkin taekwondon mestaruudesta

ABB Sports Club voitti mitalin Turkin taekwondon mestaruudesta

Ankara Metropolitan Municipality (ABB) jatkaa urheilun ja urheilijoiden tukemista pääkaupungissa ja tukee edelleen kaikkia urheilulajeja.

Urheiluseurat Ankaran pääkaupunkiseudulla, joka tukee edelleen urheilua ja urheilijoita, eivät voi saada tarpeekseen menestyksestä. Ankara Metropolitan Municipality Sports Club osallistui Ispartassa 15.-18 pidettyyn Clubs Turkey Taekwondo Championshipiin, johon osallistui 2022 seuraa ja 609 tuhatta urheilijaa; Viidellä voittamallaan mitalilla hän tuli Turkin mestariksi miesten luokassa ja tuli kolmanneksi naisten luokassa ja toiseksi yleisluokituksessa.

Pääkaupunkiseudun urheiluseurat alkoivat tehdä nimeään tunnetuksi maailmalle rikkomalla menestyennätyksiä kansallisissa ja kansainvälisissä kilpailuissa.

Ankara Metropolitan Belediyesporin historiallinen menestys

Ankara Metropolitan Municipality Sports, joka osallistui Ispartassa 15.-18 pidettyyn Clubs Turkey Taekwondo Championshipiin, johon osallistui yhteensä 2022 tuhatta urheilijaa ja 4 seuraa, saavutti historiallisen menestyksen.

Ankara Metropolitan Municipality Sports Club voitti yhteensä 4 mitalia, joista 1 kultaa ja 5 pronssia; Saavuttuaan Turkin mestaruuteen miesten sarjassa hän tuli naisten sarjassa kolmanneksi ja yleisluokituksen toiseksi.

İbrahim Öter 58 kg miehille, Oğuzhan Kılıçkaya 63 kg miehille, Haltan Uygun 87 kg miehille ja Zehra Kaygısız 57 kg naisille; Dilara Arslan voitti pronssia 73 kg naisten sarjassa.