Izmirin tähdille mitali sade vuonna 2022

Mitali sade Izmirin tähdille

Izmir Metropolitan Municipality Youth and Sports Club -urheilijat jättivät jälkensä vuoteen 2022 ja voittivat 43 mitalia, joista 347 oli kansainvälisiä. Kerem Kamalista tuli painin maailmanmestari ja Onur Taştanista judon Euroopan mestari.

Izmir Metropolitan Municipality Youth and Sports Club, joka on yksi Turkin suurimmista urheiluseuroista urheilijoiden lukumäärältään ja toimialoilla mitattuna, saavutti jälleen merkittävän menestyksen vuonna 2022. Izmirin urheilijat, jotka kilpailevat yhteensä 41 haaralla, voittivat 127 mitalia, joista 347 oli kultaa. Näistä mitaleista 43 tuli kansainvälisiltä järjestöiltä.

Judot taas huipulla

Yksittäisten alojen huippu oli jälleen judossa, kuten joka vuosi. Judopelaajat nousivat palkintokorokkeelle yhteensä 39 kertaa saaden 26 kultaa, 28 hopeaa ja 93 pronssia kansallisissa ja kansainvälisissä kilpailuissa. Judon jälkeen triathlon ja luistelu jaettiin toiseksi 49 mitalilla. İzmiriin tuli 24 kultaa, 18 hopeaa ja 7 pronssia triathlonissa, 22 kultaa, 15 hopeaa ja 11 pronssia luistelussa. Voimistelu sijoittui kolmanneksi yhteensä 11 mitalilla, joista 6 kultaa, 11 hopeaa ja 28 pronssia. Uintissa 27 mitalia, miekkailussa ja jousiammunnassa 18 mitalia, taekwondossa ja yleisurheilussa 17 mitalia, tenniksessä 11 mitalia, painissa 9 mitalia ja vammaisten pöytätennisissä 5 mitalia.

43 kansainvälistä mitalia

Izmirin pääkaupunkikunnan urheilijat voittivat kansainvälisellä areenalla 15 mitalia, 16 kultaa, 15 hopeaa ja 43 pronssia. Judo nousi 19 mitalilla eniten ulkomailta mitaleja saaneiden listan kärkeen. Judoa seurasi voimistelu 9 mitalilla, kun taas luistelu sijoittui kolmanneksi 7 mitalilla. Taekwondo 4 mitalia, paini ja jousiammunta 2 mitalia.

Kerem Kamal tuli maailmanmestariksi

Paini Kerem Kamal saavutti suurimman menestyksen kansainvälisissä kilpailuissa. Nuori painija voitti kultamitalin alle 23-vuotiaiden kreikkalais-roomalaisten MM-kisoissa Espanjassa. Emrah Kuş sijoittui kolmannelle islamilaisen solidaarisuuden kisoissa Konyassa ja toi pronssia İzmiriin. Duru Çimen, Gökçe Doğa, Batu Tasasız, Deniz Tarım ja Derya Taiga voittivat luistelumitaleita kansainvälisissä tapahtumissa Serbiassa, Bulgariassa ja Istanbulissa. Gymnasiaden kesäkisoissa kilpaillut Eren Özdemir tuli maailman toiseksi, kun taas 17-vuotias Mehmet Efe Özdemir tuli Balkanin mestariksi.

Gökhan Biçer on judon Euroopan mestari

Judossa Enes Bilge, Yusuf Özel, Mervenur Alkış, Berat Bahadır, Şeydanur Aydın, Musa Şimşek ja näkövammaiset urheilijat Gökhan Biçer ja Onur Taştan tulivat mitalivoittajiksi sekä maailman- että Euroopan mestaruuskilpailuissa. Gökhan Biçer voitti 90 kilon Euroopan mestaruuden Italiassa ja voitti MM-hopeaa ja pronssia. Onur Taştan voitti myös MM-hopeaa 90 kilon MM-kisoissa, kun taas kahdella urheilijallamme oli suuri etumatka matkalla vuoden 2024 Pariisin olympialaisiin. Altan Doğan toi voimistelussa 9 ulkomailta voitettua mitalia. Miekkailussa palkintokorokkeelle nousivat Alp Deniz Öcek, Selin Naz Öcek ja Lina Elmiladi. Jousiammunnassa Sıla Özdemir voitti Gymnasiade 2022 -kilpailussa kaksi hopeamitalia.

Suuri menestys vesipallossa

Vuonna 2021 perustetun vesipallon menestys jatkui vuonna 2022. Vesipallojoukkueet, jotka voittivat viime vuonna miesten ja naisten cupit U15-, U17- ja U19-sarjoissa, nousivat toiseksi naisten U2022- ja U21-sarjoissa vuonna 17. Hän saavutti mestaruuden naisten 1. liigassa. Naisten U19 1. liigan ja U15 naisten 2. liigan mestaruus tuotiin İzmiriin. Taitoluistelussa seuran mestaruus voitettiin vuonna 2022. Underwater Rugby Women's Team sijoittui liigassa toiseksi. Amputee-jalkapallojoukkue voitti myös kolmannen sijan sekä Superliigassa että Turkin Cupissa.

Olemme ylpeitä kansalaisistamme

Amputee-jalkapallo- ja pyörätuolikoripallomaajoukkueeseen osallistuneet urheilijat jakoivat erittäin tärkeitä onnistumisia. Maalivahti Erdi Aslan ja varustaja Polat Doğan edustivat seuraamme Amputee Football -maajoukkueessa, joka voitti maailmanmestaruuden voittamalla Angolan Istanbulissa. Maajoukkueemme, jota pelasivat pyörätuolikoripallojoukkueen pelaajat Hasan Efetürk, Rıdvan Aksoy, Mahmut Açıkgöz ja Arda Albayrak, pelasi alle 23-vuotiaiden MM-kisojen finaalissa Thaimaassa ja sijoittui toiseksi. Pyörätuolikoripallon maajoukkue, johon kuuluvat Ahmet Efetürk, Mahsum İpekişen, Rıdvan Aksoy, Hakan Kıroğlan ja hieroja Serkan Sezginci, nosti mestaruuden Euroopan B-liigassa.

Hieno suoritus erikoisurheilijoilta

Myös Izmir Metropolitan Municipality Youth and Sports Clubin erikoisurheilijat saavuttivat merkittävää menestystä. Umurcan Aydınoğlu voitti 3 kultaa, 1 hopeaa ja 2 pronssia kansallisissa kilpailuissa, joihin hän osallistui. Tunca Tunca sai suosionosoituksensa suorituksestaan ​​voittamalla 1 kulta- ja 1 hopeamitalin kansallisissa kilpailuissa.