Turvallisuuden pääosasto rekrytoi 13 tuhatta poliisia

Turvallisuuden pääosasto rekrytoimaan tuhansia poliiseja
Turvallisuuden pääosasto rekrytoi 13 tuhatta poliisia

Poliisin ammatilliset koulutuskeskukset, jotka ovat liittyneet ÖSYM:n vuoden 2021 tai 2022 virkamiesten valintakokeisiin Poliisiakatemian puheenjohtajistoon perustutkintoa suorittaville korkeakoulututkinnon suorittaneille, joiden pistemäärä on vähintään P3 (60,00) ja vähintään P2022 vuoden 93 julkisten henkilöiden valintakokeissa. pidetään apulaistutkinnon suorittaneille ( 65,00) ja sitä vanhemmille, edellyttäen, että he täyttävät 06.06.2015 Virallisessa lehdessä julkaistussa poliisin ammatillisten koulutuskeskusten pääsysäännössä 29378 mainitut muut ehdot, perustutkinto (8.160 2.240) mies (800 1.800) nainen , apulaistutkinnon suorittanut (13.000 ) mies, (XNUMX XNUMX) nainen, yhteensä (XNUMX XNUMX) opiskelijaa otetaan vastaan.

Lisätietoja mainoksesta TÄÄLTÄ

Ehdokkaat voivat jättää ehdokasvalinnan ennakkohakemuksensa 14 klo 25 mennessä kirjautumalla sisään sähköisen hallinnon salasanallaan osoitteesta pa.edu.tr 2022.-25 välisenä aikana. Poliisin ammatillisten koulutuskeskusten pääsysäännössä "Ennakkohakemuksen vastaanottaneet mies- ja naisehdokkaat arvostetaan erikseen korkeimmasta pistemäärästä alhaisimpaan pisteeseen ja kutsutaan enintään kymmenen kertaa kyseisen ajanjakson mies- ja naisopiskelijakiintiön suuruiset hakijat. hakea henkilökohtaisesti. Tämä säännös ei koske marttyyrin ja vammaisten puolisoita tai lapsia." päätös on pätevä. Marttyyrin ja vammaisen puoliso tai lapset eivät maksa tutkimusmaksua tehdessään ennakkohakemuksensa tämän määräyksen mukaisesti; Hakemusmaksu ja tilitiedot julkaistaan ​​Poliisiakatemian presidentin virallisilla verkkosivuilla (pa.edu.tr) hakijoille, jotka ovat oikeutettuja osallistumaan 2022. termi POMEM-pääsykokeeseen.

Poliiseiksi nimitetään kokeissa menestyneet ja poliisin ammatillisissa koulutuskeskuksissa koulutuksen saaneet ja koulutuksen päätteeksi menestyneet hakijat.

Mainitun ostoksen pääsyedellytykset on esitetty alla. Rekrytointiaikataulu julkistetaan Poliisiakatemian puheenjohtajuuden virallisella verkkosivustolla (pa.edu.tr).

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar