Terveysministeriö, ilmoitus vuoden 2022 4. kauden ensimmäisestä kerrasta ja uusintaarvonnasta

Terveysministeriö
Terveysministeriö

Terveydenhuollon perustuslain täydentävän ensimmäisen pykälän sekä julkisiin toimielimiin ja järjestöihin avoimesti eräkohtaisesti nimitettävien terveydenhuoltohenkilöstön nimitysmenettelyistä ja periaatteista annetun asetuksen säännösten mukaan terveysministeriön ja sen hallinnon tarpeisiin. Osakkuusyhtiöt ja muut julkiset laitokset ja järjestöt, erikoislääkärit ja erikoislääkärit lääketieteen erikoistumislainsäädännön mukaisesti Ensimmäistä kertaa tai tehtävänä lääkäreiden, erikoishammaslääkäreiden, hammaslääkäreiden ja proviisorien henkilöstölle toimeksiannot ja toimenpiteet tekee notaarin arpajaiset tietokoneympäristössä ilmoitetun kalenterin puitteissa.

A- YLEISET PERIAATTEET
1) Hakemukset julkaistaan ​​terveysministeriön hallintopalvelujen pääosaston verkkosivustolla (https://yhgm.saglik.gov.tr/) e-Government Gateway -todennusjärjestelmän henkilöstötietojärjestelmän (PBS) kautta ja arvonta suoritetaan kalenterissa määritettyjen ajanjaksojen sisällä.
2) Arvontapaikka ja -aika ilmoitetaan Internet -osoitteessa (yhgm.saglik.gov.tr).
3) Hakijat täyttävät hakulomakkeen sähköisesti PBS: ssä, tallentavat ja viimeistelevät valintansa arpajakalenterissa ilmoitettujen päivämäärien välillä. Viimeistelyprosessin jälkeen sovelluksen tietoja ja asetuksia ei muuteta. Hakemuksia, joita ei ole viimeistelty, ei oteta huomioon.
4) Valmiita hakulomakkeita ei lähetetä erikseen fyysisinä asiakirjoina.
5) Ne, jotka edelleen työskentelevät muussa julkisessa laitoksessa ja organisaatiossa kuin terveysministeriössä sekä ne, jotka ovat lähteneet työskennellessään näissä laitoksissa ja järjestöissä, jättävät hakemuksensa viimeistelyn jälkeen hyväksytyn palveluaikataulun, jonka he saavat laitokselta, jossa he viimeksi työskentelivät. (Ne, jotka eivät voi saada tätä asiakirjaa, käyttävät sähköistä hallintoportaalia tämän asiakirjan sijaan. https://turkiye.gov.tr Heidän on tallennettava "Osoitepalveluasiakirja", jonka he saavat Internet-osoitteesta, sähköisesti hakujärjestelmän kautta. (Järjestelmään ladattavassa asiakirjassa tulee olla tiedot, kuten ensimmäisen palvelussuhteen alkamispäivä, päivystävän toimihenkilön nimike ja toimiala, muuttuuko nimike ja toimiala tehtävien aikana, hänen nimittämispäivänsä. pääasiallinen virkamies, henkilöstön palkkaluokka, eropäivä tai mahdollisen eläkkeelle jäämisen päivämäärä, virkamies- ja muu palvelus jne.)
6) Niiden, jotka on määrätty muuhun julkiseen laitokseen kuin terveysministeriöön valtion palveluvelvoitteen (DHY) piirissä, on rekisteröitävä laitokseltaan saamansa DHY:n suorittamistodistus, josta käy ilmi, että hän on suorittanut Valtion palveluvelvollisuus sähköisesti hakujärjestelmän kautta.
7) Turkkilaista alkuperää olevien ulkomaalaisten, jotka kuuluvat lain nro 2527 soveltamisalaan, on rekisteröitävä sähköisesti hakujärjestelmän kautta asiakirja, joka osoittaa olevansa rekisteröity sisäministeriön pitämään väestörekisteriin.
8) Hakijat voivat tehdä enintään kymmenen (10) valintaa ilmoitetun kalenterin puitteissa ottaen huomioon avoimet paikat, jotka avataan PBS: n kautta. Ehdokkaat, jotka ilmoittavat haluavansa päästä yleisellä arvonnalla, sijoitetaan avoimiin paikkoihin yleisellä arvalla, jos heitä ei voida asettaa heidän mieltymyksiinsä.
9) Ne, jotka haluavat hakea erää ja joutuvat perumaan hakemuksensa, voivat perua arpajaishakemuksensa sähköisesti PBS:n kautta torstaihin 24 – tiistaihin 2022 klo 13 asti. Piirustushakemuksen peruuttaneet eivät voi hakea tätä arvontaa uudelleen.
10) Hakemukset, joita ei katsota asianmukaisiksi tutkimuksen tuloksena, ilmoitetaan PBS: ssä ilmoituksen korvikkeena yhdessä hylkäämisen syiden kanssa. Vastalauseet vastaanotetaan sähköisesti ja tulokset ilmoitetaan PBS: ssä.
11) Virkamieslain n:o 657 97 §:ssä määritellyt ajanjaksot otetaan huomioon virkamieslain XNUMX §:ssä määritellyt henkilöt, jotka ovat eronneet tai katsotaan eronneeksi virkamiehestä. Tässä tilanteessa olevien joukossa otetaan kuitenkin vastaan ​​niiden hakemukset, joilla on kuukausi työkyvyttömyyden päättymiseen hakuajan päättymisestä.
12) Terveysministeriön ja siihen liittyvien laitosten tehtäviin sijoitettujen hakijoiden nimitysilmoituksessa otetaan huomioon hakijan hakemuksessa ilmoittama osoite.
13) Ne, jotka on asetettu henkilöstöön tai tehtäviin arvonnan seurauksena, eivät voi hakea arpajaisia ​​uudelleen vuoden ajan arpajaisten tulosten ilmoittamisen jälkeen.
14) Hakijoiden hakemuksia, jotka eivät noudata ilmoituksen tekstissä määriteltyjä ehtoja, ei hyväksytä. Niitä, joiden hakemukset hyväksyttiin tahattomasti ja asetettiin arvalla, ei nimitetä, ja ne peruutetaan, vaikka heidän nimityksensä olisikin tehty.
15) Hakijoiden hakemukset, joilla on puuttuvia asiakirjoja tai jotka tekevät virheellisiä hakemuksia, katsotaan pätemättömiksi.
16) Arvonnan jälkeen suoritetaan arkistotutkimus terveysministeriön ja siihen liittyvien järjestöjen tehtäviin sijoitetuista ehdokkaista ja nimitetään arkistotutkimuksen päätyttyä. Niitä, joiden arkistotutkimus on negatiivinen, ei määritetä, ja vaikka ne on tehty, ne peruutetaan.

B- KANDADAATIT KURSSIIN JA VAATIMUKSIIN
1) Hakijoiden on täytettävä virkamiehistä annetun lain nro 657 48 §: ssä määritellyt yleiset ehdot.
2) Apteekit, hammaslääkärit ja erikoishammaslääkärit, jotka työskentelevät ministeriössä ja sen tytäryhtiöissä sekä julkisissa laitoksissa ja järjestöissä muissa asemissa kuin ne, jotka työskentelevät virkamiehinä lain nro 657 4 §: n mukaisesti,
3) Lääkärit ja erikoislääkärit, jotka haluavat tulla nimitetyiksi ensimmäistä kertaa tai uudelleen ja joilla ei ole lain nro 3359 mukaista valtion palveluvelvollisuutta,
4) lääkärit ja erikoislääkärit, jotka työskentelevät julkisissa laitoksissa ja organisaatioissa muissa asemissa kuin ne, jotka työskentelevät lain nro 657 alaisena virkamiehinä ja jotka ovat suorittaneet valtion palveluvelvollisuutensa arpajaisten määräaikaan mennessä,
5) Arpamääräaikaan mennessä valmistuneet erikoislääkärit (TUTG) ja erikoishammaslääkärit, joiden tutkintotodistuksen erikoistuminen on rekisteröity Terveydenhuollon pääosastoon viimeistään keskiviikkona 23 kello 2022:18.00 mennessä,
6) Hammaslääkärit ja apteekkarit, jotka ovat valmistuneet arpajaisten hakuaikaan (Turkin terveysministeriön tutkintotodistusrekisteröinnit ja sähköisen hallinnon portaali) https://turkiye.gov.tr Hammaslääkärit ja apteekkarit, joilla ei ole kirjaa valmistumisestaan ​​otsikossa, jota haettiin terveysministeriön lääkärin tietopankissa, johon pääsee verkkosivuston kautta; On välttämätöntä rekisteröidä väliaikainen valmistumistodistus tai tutkintotodistus, joka osoittaa, että he ovat valmistuneet sähköisessä ympäristössä hakujärjestelmän kautta, ja ulkomaisten tutkintotodistusten saaneiden on rekisteröitävä vastaavuusasiakirjansa sähköiseen ympäristöön.)
7) Lain nro 5335 pykälän 30 ja lain nro 5947 18 pykälän puitteissa eläkkeellä olevat lääkärit ja erikoislääkärit voivat hakea ministeriön ja liitännäislaitosten virkoja. (Saman lain mukaan eläkkeellä olevia lääkäreitä ja erikoislääkäreitä ei nimitetä, vaikka heidät sijoitettaisiin muihin laitoksiin kuin ministeriömme terveyslaitoksiin.)

C- EI VOI HAKEA ERIENIIN
1) Lääkärit ja erikoislääkärit, jotka ovat velvollisia palvelemaan valtiota,
2) Ne, jotka eivät täytä virkamieslain nro 657 48 §:ssä määriteltyjä ehtoja,
3) työstä tai ammatista irtisanotut ja julkiset oikeudet riistetty julkisten laitosten ja järjestöjen kurinpitolainsäädännön mukaisesti,
4) eläkkeellä olevat proviisorit, hammaslääkärit ja erikoishammaslääkärit,
5) Ne, jotka edelleen työskentelevät terveysministeriössä ja sen liitännäislaitoksissa ja muissa julkisissa laitoksissa ja organisaatioissa virkamieslain nro 657 alaisina,
6) Ne, jotka ovat saavuttaneet Turkin tasavallan eläkerahastolain nro 5434 40 §:ssä määritellyn ikärajan,
7) Lain nro 4924 soveltamisalaan kuuluvat sopimustyöntekijät,
8) Lain nro 4924 soveltamisalaan kuuluvista sopimustyöntekijöistä ne, jotka lopettivat työnsä tämän ilmoitustekstin julkaisemisen jälkeen virallisessa lehdessä, (vaikka he olisivat tehneet hakemuksen PBS:n kautta, heidän hakemuksiaan ei hyväksytä eikä heitä vedetä arpaan.)
9) Hakijoiden tulee hakea ammattinimikkettä ja alaa, joka soveltuu korkeimpaan koulutustasoon ilmoitetun nimikkeen ja alojen sekä alemman koulutusasemansa mukaan. (Esimerkiksi vähäisen erikoistumisrekisteröinnin omaavien erikoislääkäreiden hakemuksia ei hyväksytä, jos he hakevat pääammatin alaa tai lääkärin arvonimeä, erikoislääkärirekisteröityjen lääkärin nimikkeeseen tai henkilöitä, joilla on erikoishammaslääkärin rekisteröintiä hammaslääkärin arvoon ei hyväksytä.)

D- ASIAKIRJAT PYYDETTY TAPAUKSESSA
Seuraavien nimitykseen perustuvien asiakirjojen ja hakemusvetoomusten täyttämiseksi niiden ehdokkaiden nimitysmenettelyt, jotka asetetaan terveysministeriön ja liitännäislaitosten tehtäviin arvonnan jälkeen, Ilmoitetun kalenterin puitteissa ne lähetetään lastina tai toimitetaan käsin sen laitoksen liitteessä ilmoitettuun osoitteeseen, johon he ovat asettuneet.
a) Allekirjoitettu vetoomus, jossa ilmoitetaan rikosrekisterin asema.
b) allekirjoitettu vetoomus, jonka mukaan ne eivät liity asepalvelukseen. (Muita ei nimetä)
c) allekirjoitettu vetoomus, jossa todetaan, ettei hänellä ole mielenterveyttä, joka voisi estää häntä suorittamasta tehtäviään jatkuvasti.
d) Passikuva. (6 otettu viimeisen kuuden kuukauden aikana)
e) Omaisuusilmoituslomake.
f) Hyväksytty palveluaikataulu, joka on hankittava niiden henkilöiden viimeisestä laitoksesta, jotka ovat jättäneet tehtävänsä työskennellessään muissa julkisissa laitoksissa ja organisaatioissa. https://turkiye.gov.tr "Osoitepalveluasiakirja", joka on hankittava Internet-osoitteen kautta).
g) Julkisten laitosten ja organisaatioiden sopimustyöntekijät ja yksityisten terveyslaitosten työntekijät, asiakirja, jossa todetaan, että heidät on irtisanottu laitoksistaan ​​(Julkisten laitosten ja organisaatioiden sopimustyöntekijöiden ja yksityisten terveyslaitosten työntekijöiden on toimitettava asiakirja, jossa todetaan, että heidät on irtisanottu laitoksensa terveyskeskukseen, jossa he aloittavat työskentelyn nimityksensä jälkeen.)

TERVEYSMINISTERIÖN HENKILÖSTÖN JA TEHTÄVIEN EHDOKKOJEN TULEE TOIMITTAA ASIAKIRJAT TOIMITTAMISEN PERUSTELUT ALLA OLEVAAN OSOITTEESEEN.

TR TERVEYSMINISTERIÖ, HALLINTOPALVELUJEN PÄÄOSASTO

Bilkentin kampus Üniversiteler Mahallesi Dumlupınar Bulvarı 6001 Cad. Ei: 9 06800 Cankaya / ANKARA

Ota yhteyttä: 0 (312) 585 10 00

MUIDEN TOIMIELINTEN HENKILÖSTÖÖN JA TOIMIIN SYNTYVIEN EHDOKKOJEN ON LÄHETETTÄVÄ NIMITYKSEN PERUSASIAKIRJAT TOIMIELILLE NIMUKSEMISSAAN.

VUODEN 2022 4. TOIMINTAKALENTERI ENSIMMÄISEN KÄYTÖN JA UUDELLEEN NIMITTAMINEN

KRS HISTORIA KUVAUS
1 Perjantai 18 – Keskiviikko 2022 klo 23 asti Hakemusten tekeminen PBS:n kautta
2 Torstaina 8 Hakemuksen arviointitulosten ilmoitus PBS:n kautta
3 Torstai 8 – perjantai 2022 klo 9 asti Niiden vastalauseiden vastaanottaminen, joiden hakemukset hylätään tutkinnan jälkeen PBS:n kautta
4 Keskiviikkona 14. joulukuuta 2022 Valituksen tuloksista tiedotetaan PBS:n kautta
5 15. JOULUKUUTA 2022 TORSTAI ERÄPÄIVÄ paikka ja aika (https://yhgm.saglik.gov.trjulkistetaan Internetissä.
6 Perjantaina 30 klo 2022 Toimeksiantoon perustuvien asiakirjojen määräaika ja saapumisaika (Huom: Julkisten laitosten ja organisaatioiden sopimustyöntekijöiden sekä yksityisten terveydenhuoltolaitosten työntekijöiden on toimitettava asiakirja, jossa todetaan, että heidät on irtisanottu laitoksistaan, siihen terveydenhuoltolaitokseen, jossa he aloittavat työnsä. velvollisuus nimittämisen jälkeen.)

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar