TCDD rekrytoi 8 junaorganisaatiotyöntekijää

TCDD Train Establishment Worker ostaa
TCDD rekrytoi 8 junaorganisaatiotyöntekijää

8 junatyöntekijää rekrytoidaan toistaiseksi voimassa oleviksi työntekijöiksi TCDD Plantin pääosaston työpaikoille. Työvoiman kysyntä julkaistaan ​​İŞKURissa 22.11.2022-28.11.2022 välisenä aikana. Asiat, jotka hakijoiden tulee tietää, vaadittavat asiakirjat, terveydentila ja kouluosastot on lueteltu alla.

Lisätietoja mainoksesta TÄÄLTÄ

TÄRKEÄÄ TIETÄÄ

1- Kaikki työvoiman kysyntää koskevat ilmoitukset (vaatimukset, asiakirjan toimituspäivä/paikka, suullisen kokeen päivämäärä/paikka, suullisen kokeen tulos) julkaistaan ​​TCDD:n verkkosivuston (tcdd.gov.tr/) ilmoitusosiossa.

2- Ilmoituspäivänä ehdokkaat eivät saa olla täyttäneet 36 vuotta.

3- Ehdokkaiden, jotka hakevat työvoimavaatimuksiamme julkaistavaksi İŞKURissa, on valmistuttava osakkuustutkintotasolla ilmoitetusta ohjelmasta.

4- Hakijoiden on toimitettava seuraavat asiakirjat TCDD Enterprisen pääosaston henkilöstöosastolle henkilökohtaisesti tai postitse TCDD:n verkkosivustolla julkaistavien päivämäärien välillä.

Hakijoista, jotka hakevat puuttuvia asiakirjoja tai jotka eivät täytä ilmoituksessa mainittuja ehtoja, laaditaan raportti ja İŞKURille ilmoitetaan, että heidän hakemustaan ​​ei ole hyväksytty.

5- Suullinen koe järjestetään niille, jotka toimittavat asiakirjat ehdokkaista. Suullinen koe, TCDD:n pääosasto, henkilöstöosasto, Hacı Bayram Mahallesi Mah. Hippodromi Cad. Nro: 3 Altındağ / ANKARA TCDD-verkkosivustolla julkaistavien päivämäärien välillä.

6- Tutkintolautakunnan jäsenten suorittamassa hakijoiden suullisessa kokeessa; Heidän itseluottamuksensa on 10 pistettä, kirjallinen viestintä 10 pistettä, suullinen viestintä 10 pistettä ja kyky havainnointi-stressi-ongelmanratkaisussa on 20 pistettä 50 pistettä taitoalueella. Jokainen kysymys osa-alueelta heidän suorittamansa ohjelma arvioidaan yli 10 pisteellä ja ammattitermi on 1 kysymys, ammatillinen rakennemateriaali arvioidaan esittämällä 2 kysymystä ja 2 kysymystä ammattiteknisistä aineista, ammattialalla 50 pistettä, yhteensä 100 pistettä. Arvioinnin tuloksena koelautakunnan jäsenten antamasta keskimääräisestä pistemäärästä otetaan 50 % ja KPSS-pisteistä 50 % ja määritetään menestyspisteet ja sijoitus. Alkaen eniten menestyneitä pisteitä saaneesta hakijasta, alkuperäisten ehdokkaiden määrä ja sama määrä korvaavia hakijoita määritetään pyydettyjen työntekijöiden lukumääräksi.

7- Hakijoille on hyödyllistä nähdä työpaikka, jossa he työskentelevät ennen hakemista.

8- Ehdokkaat voivat hakea vain yhteen ilmoittamistamme työvoimatarpeista.

9- TCDD Enterprisen pääosaston ilmoittamaan työvoimatarpeeseen voivat hakea vain miesehdokkaat, koska työpaikat ovat vaarallisten ja erittäin vaarallisten työpaikkojen piirissä ja työn luonteesta johtuen.

10- Train Establishment Työntekijöihin sovelletaan työlakia nro 4857.

11- Junaorganisaation koeaika Työntekijät, jotka ovat alkaneet työskennellä, ovat 4-kuukausia ja kokeilujakson aikana epäonnistuneiden työsopimus päättyy.

12- Train Establishment Työntekijät, jotka aloittavat työnsä, työskentelevät vähintään 5 vuotta eivätkä voi pyytää siirtoa tänä aikana. 5 vuotta täyttäneet voivat hakea siirtoa junahenkilökunnan työpaikoille.

13- Junatyöntekijät, jotka alkavat työskennellä, voivat työskennellä yötä päivää vuorokaudessa vuorokauden ympäri.

14- Ne, jotka aloittivat työskentelyn junaorganisaatiotyöntekijänä ja joiden työsopimus irtisanottiin työlain nro 7 4857 §:n toisen kappaleen mukaisesti 25 vuoden kuluessa, sekä ne, jotka lähtivät irtisanoutumalla; heidän koulutuksensa, kurssinsa, harjoittelunsa jne. ½ summasta otetaan takaisin korvauksena laskemalla koulutusohjelman kustannukset koulutusohjelmien aikana saamansa maksun kanssa.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar