Maantiekuljetus elävöittää vientiä

Maantiekuljetus elävöittää vientiä
Maantiekuljetus elävöittää vientiä

Liikenne- ja infrastruktuuriministeriö totesi jatkavansa kansainvälisiä aloitteita maantieliikenteen parantamiseksi, joka on yksi viennin keskeisistä kohdista, ja totesi, että vuonna 2022 ylimääräisiä kauttakulkuasiakirjoja 21 eri maasta saatiin yli 320 1.6 kappaletta. passitusasiakirjojen kokonaismäärä ylitti XNUMX miljoonaa kappaletta.

Liikenne- ja infrastruktuuriministeriö antoi lausunnon tiekuljetusasiakirjoista. Korostettiin, että toimitusketjun muutokset epidemian myötä vahvistivat Turkin asemaa maailmankaupassa, todettiin, että kaupan kasvu lisäsi myös tiekuljetussektorin kysyntää.

Epidemiaa edeltävään ajanjaksoon verrattuna niiden yritysten määrä, jotka saivat liikenne- ja infrastruktuuriministeriöltä valtuutustodistukset kansainvälisen liikenteen harjoittamiseen, kasvoi 2022 prosenttia marraskuusta 50 alkaen. Rekisteröityjen ajoneuvojen määrä yrityksissä kasvoi 55 prosenttia vuoden 33 lopussa. keskiverto.

"Maamme vienti rikkoi ennätyksen 2021 miljardilla dollarilla vuonna 225, mutta vientikuljetusten määrä kansainvälisessä tieliikenteessä ylitti 1.5 miljoonaa ja oli tässä tärkeä rooli", lausunnossa todetaan ja lisättiin, että vienti jatkoi tasaista kasvuaan tänä vuonna. Lausunto, jossa todettiin, että kansainvälinen tieliikenne kasvoi 10 prosenttia tämän vuoden ensimmäisen 15 kuukauden aikana, jatkui seuraavasti:

– Ministeriömme viime aikoina tekemien aloitteiden seurauksena passitusasiakirjaongelman ratkaiseminen muun muassa Bulgarian, Romanian, Serbian ja Unkarin kanssa kuljetuksissa Eurooppaan sekä Venäjän, Kazakstanin ja Azerbaidžanin kanssa kuljetuksissa Aasiaan tasoitti tapa turkkilaisille kuljettajille. Vain viimeisen kahden viikon aikana; Lisäksi Kreikasta saatiin 3 3. maata ja 3 3 kauttakulkua Azerbaidžanista, 500 3 200. maata Georgiasta, 3 tyhjää maahantulorahtia Valko-Venäjältä ja 2022 21. maata, 320 yksiraitaista Virosta tyyppiä ja 1.6 tuhatta kahdenvälistä passitodistusta. Siten vuonna XNUMX XNUMX eri maasta saatujen lisälupien määrä ylitti XNUMX tuhatta ja lupien kokonaismäärä ylitti XNUMX miljoonaa.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar