Liikennetiheys tulee olemaan historiaa Çayırova Turgut Özal -sillalla

Liikenneruuhkat Cayirova Turgut Ozal -sillalla ovat historiaa
Liikennetiheys tulee olemaan historiaa Çayırova Turgut Özal -sillalla

Kaupunkiliikennettä rakentamillaan silloilla, teillä ja risteyksillä hengittävä pääkaupunkiseutukunta Kocaeli jatkaa uusien liikenneverkkojen avaamista. Tässä yhteydessä Metropolitan on lähestymässä "Turgut Özal -sillan kopiointi- ja tierakennustyönsä" loppua TEM-yhteystiellä Çayırovan alueella. Ajoneuvojen kerääntymisen sillalle estävässä hankkeessa lisäsillan kolmeen jalkaan sijoitettiin aiemmin 32 palkkia, joiden pituus oli 20 metriä. Palkin asennuksen jälkeen lattiabetonin kaatamisen ja eristyksen valmistaneet tiimit tekivät huomattavan matkan muissakin töissä.

75 TONNIA ASFALTTIA LÄHETETTY LISÄSILLALLE

Lopuksi lisäsillan asfaltointi tehtiin käynnissä olevissa töissä tiedeministeriön valvonnassa. Tässä yhteydessä sillan lattialle, joka on 65 metriä pitkä ja 10.75 metriä leveä, laskettiin 75 tonnia kulutuskerrosasfalttia. Teams valmistaa lähipäivinä autosuojia, jalankulkijoiden suojakaiteita ja ilkivallan vastaisia ​​aitajärjestelmiä.

TIET LAAJENTEEVAT 3 KADALLA

Infrastruktuuri- ja päällysrakennetyöt jatkuvat Turgut Özal -kadulla, Tuna-kadulla ja Namık Kemal -kadulla, joita on tarkoitus laajentaa hankkeen puitteissa. Kadut, jotka muutetaan 2×2-teiksi ja joissa liityntätiet ja risteykset uusitaan tässä yhteydessä, helpottavat Çayırovan alueelle pääsyä ja sieltä poistumista lisäsillalla. Kun hanke valmistuu, Istanbulin ja Kocaelin maakunnan rajaa Turgut Özal Caddesilla erottava tie ylitetään valtatien yli uudella lisäsillalla ja liitetään Turgut Özal Caddesiin.

673,5 kuutiobetonia ja 175 tonnia uritettua rautaa

Turgut Özalin sillan replikointi- ja tienrakennustöissä, jotka on suunniteltu kaksikaistaiseksi, rakennettiin 2 195 metriä 2×2 jaettua tietä, 284 metriä 1×1 tietä, 64.70 metriä pitkiä ja 10.75 metriä leveitä siltoja. Hankkeen rakentamisessa käytettiin 673,5 kuutiometriä betonia ja 175 tonnia raudoitustankoa.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar