Liikemies Orhan Ünsal: "Lentopuistoja pitäisi lisätä kaikkialla maassa"

Liikemies Orhan Unsal -lentopuistoja pitäisi laajentaa ympäri maata
Liikemies Orhan Ünsal "lentopuistoja pitäisi lisätä kaikkialla maassa"

Ankara Journalists and Writers Association ja All Amateur and Sportive Aviators Association; Polatlı Orhan piti lehdistötilaisuuden Ünsal Air Parkissa. Lehdistötilaisuuteen osallistuneet valtakunnallisen ja paikallisen lehdistön toimittajat tiedottivat Orhan Ünsal, Amatööri- ja Urheilulentäjäliiton puheenjohtaja.

Orhan Ünsal totesi, että he pyrkivät rakentamaan ilmapuistoja ympäri maata ilmailun kehittämiseksi; ”Kuten eilen, tänään yksi tärkeimmistä nimistä Turkin lentohistoriassa; tarvitsemme lentäjän, insinöörin ja yrittäjän Vecihi Hürkuşin sekä Turkin ilmailualan johtajan Nuri Demirağin. Tavoitteenamme on tuottaa hankkeita, jotka luovat pohjan lentopuistoille ja tasoittavat tietä ilmailun parissa oleville nuorille. Näissä ilmapuistoissa järjestetään jälleen jatkossa sosiaalisia tapahtumia. Vaadimme myös, että 2000 kg painavat lentokoneemme vapautetaan MTV:stä. Pyrimme kovasti palvelemaan ilmailualaa omin keinoin. Vaatimuksissamme on myös tukea tällä alalla toimivia lentokoulujamme."

ÜNSAL: "TAVOITTEEMME ON EDISTÄMINEN ILMAILUN TEKEMISTÄ"

Orhan Ünsal totesi, että he yrittävät osallistua Turkin hankkeisiin ilmailun alalla; ”Amatööri- ja urheilijoiden liittona teemme kovasti töitä tuottaaksemme projekteja tälle bisnekselle omistautuneiden ystäviemme kanssa, tällä tiellä olemme lähteneet edistämään ilmailua. Nämä lentopuistot eivät ainoastaan ​​tarjoa nuorillemme lentokoulutusta ilmailun alalla, vaan myös tasoittavat tietä projekteille. Liikemiehillämme on mahdollisuus matkustaa käytännössä yksityiskoneillaan. On erittäin tärkeää, että valtio jakaa meille valtion kiinteistöjen kautta omaa maata näiden tavoitteiden toteuttamiseksi.

Liikemies Orhan Unsal -lentopuistoja pitäisi laajentaa ympäri maata

ILMAPUISTOJA PITÄISI LISÄÄ…

Ünsal jatkoi sanojaan sanomalla, että ilmatilamme on täysin omin varoin rakennettu laitos; ”Meidän pitäisi pystyä avaamaan nämä lentopuistot ihmisten palvelukseen alentamalla hieman lentoliikenteen kustannuksia, ja valtiomme pitäisi auttaa meitä tässä. Jos hallitus tukee meitä maalla, voimme liikemiehinä avata ulkoilmapuistoja kaikkialla Turkissa. Tällä hetkellä Sivrihisarissa on vain yksi lentopuisto, mutta kun katsomme sitä maakuntatasolla, Polatlıssa on vain yksi lentopuisto. Yritämme käyttää muita lentokenttiä, mutta meillä on suuria vaikeuksia. Ilmapuistoja pitäisi avata maassamme yhä enemmän ja enemmän", hän sanoi.

AVAIN ILMAPUISTON KAIKKILLA LENTÄVILLE AUTOILLE TÄYTYY OLLA AUKI…

Orhan Ünsal, Kaikkien Amatööri- ja Urheilulentäjien Liiton puheenjohtaja; Sanomalla, että ilmapuistoja tarvitaan enemmän, kun autot ja lentokoneet siirtyvät massatuotantoon; "Viiden vuoden kuluttua on lentäviä autoja. Tämän hankkeen tultua henkiin, tarve tällaisille ilmapuistoille on suurempi. Kun lentävät autot ovat asialistallamme, niiden on noustava lentoon ja laskeuduttava lentopuistoon. Kun nämä ajoneuvot sulkevat siipensä ja niistä tulee autoja, he tekevät työnsä kaupungissa. Sitten he tulevat uudelleen lentopuistoon ja matkustavat määränpäähänsä lentäen. Tässä ilmapuistoja tarvitaan lisää. Lentokoneiden nousuja ja laskuja ei voi tehdä suurilla aukioilla, siksi tällaiset ilmapuistot ovat välttämättömiä, hän sanoi.

or

YRITYSHENKILÖ ORHAN ÜNSAL LENNÄ TOIMITTAAJIA

Orhan Ünsal Sanoen, että tällaisten ilmapuistojen avaamiseen tarvitaan lupa 15 laitokselta; ”Haemme sellaisiin paikkoihin, kuten presidenttikunta, sisäministeriö, maa- ja metsätalousministeriö, kuntit, siviili-ilmailu. Emme voi avata tätä ilmapuistoa, jos joku on negatiivinen", hän päätti. Ennen lehdistötilaisuutta ja sen jälkeen toimittajat, erityisesti Ankaran journalisti- ja kirjailijayhdistyksen puheenjohtaja Ömer Uzun, tekivät lentokierroksen Polatlın taivaalla urheilullisilla lentokoneilla.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar