Izmirin pääkaupunkikunta ostaa raitiovaunuajoneuvoja

Izmir Buyuksehirin kunta ostaa raitiovaunuajoneuvoja
Izmirin pääkaupunkikunta ostaa raitiovaunuajoneuvoja

Izmirin pääkaupunkikunta ostaa raitiovaunuajoneuvoja
İZMİR METROPOLITAN KUNNALLISUUDEN RAUTAJÄRJESTELMÄN OSASTO

26 raitiovaunuajoneuvon, varaosien ja erikoistyökalujen ja varusteiden hankinta Tavaroiden hankinta kilpailutetaan julkisista hankinnoista annetun lain nro 4734 19 §:n mukaisella avoimella tarjouskilpailulla ja tarjoukset vastaanotetaan vain sähköisessä ympäristössä EKAP:n kautta. Tarkemmat tiedot huutokaupasta löydät alta:
HRN: 2022 / 1105594
1 Hallintojohtaja
a) Nimi: IZMIR METROPOLITAN KUNIAN RAUTATIEJÄRJESTELMÄ
b) Osoite: IZMIRIN KUNTA Mimar Sinan Mahallesi 9 Eylul Square No:9/1 Kulturpark sisustus Hall 4 Huone nro: 4040 KONAK/IZMIR
c) Puhelin- ja faksinumero: 2322931651 - 2322933625
ç) Verkkosivu, jolla tarjousasiakirjaa voidaan katsella ja ladata sähköisellä allekirjoituksella: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2 -Tavaroiden hankinta
a) Nimi: 26 raitiovaunuajoneuvon, varaosien sekä erikoistyökalujen ja laitteiden osto
b) Laatu, tyyppi ja määrä:
26 raitiovaunuajoneuvon, 127 varaosien ja 11 erikoistyökalujen ja -laitteiden osto
Yksityiskohtaiset tiedot on saatavissa EKAP: n tarjousasiakirjassa olevasta hallinnollisesta määrittelystä.
c) Valmistus-/toimituspaikka: – Karşıyaka Raitiovaunupajarakennus: 8291 Sokak No:4 Ataşehir Çiğli/İzmir TURKKI Toimitus rautateillä – Konak Raitiovaunupajarakennus: Şehitler Caddesi No:175 Mersinli/Konak/İzmir TURKKI Toimitus rautateillä
ç) Kesto/toimituspäivä: Työn kokonaiskesto (töiden alkamispäivästä lopputoimituksen jälkeiseen koko työn lopullisen vastaanottamisen päättymispäivään) on 36 kuukautta. Tämän ajanjakson aikana kaikki sopimuksen alaiset työkohteet valmistuvat ja koko työn alustava ja lopullinen hyväksyntä tehdään. Toimitusohjelma: Työn alkamispäivästä alkaen: 12 raitiovaunua 2. kuukaudessa 14 raitiovaunua 2. kuukaudessa 15 raitiovaunua 4. kuukaudessa 15 raitiovaunua 16. kuukaudessa Tuotantoalbumi, mainosvideot, mallit 4 raitiovaunua 17. kuukaudessa 4 raitiovaunua 18. kuukaudessa 4 raitiovaunuajoneuvoa 18. kuukaudessa 127 kpl varaosia 18. kuukaudessa 11 kpl 19. kuukaudessa Varusteet ja varusteet 2 raitiovaunuajoneuvoa 20. kuukaudessa 2 raitiovaunuajoneuvoa 21. raitiotien 2. kuukaudessa Hallinto voi ensimmäisten 2 Raitiovaunuajoneuvon toimituksen jälkeen tarvittaessa tehdä muutoksia toimitettavien ajoneuvojen ajankohtaan ja määrään sekä ilmoittaa tästä urakoitsijalle 3 kuukautta etukäteen. Tämä ei kuitenkaan koskaan muuta ehtoa, että koko tilaus on toimitettava 21. kuukauden lopussa työn alkamispäivästä.
d) Työn alkamispäivä: Aloituspäivä on päivä, jolloin hallinto suorittaa ennakkomaksun.

3 Ostotarjouksessa
a) Tarjouksen päivämäärä ja aika: 14.12.2022 - 11:00
b) Tarjouskomitean kokouspaikka (osoite, jossa sähköiset tarjoukset avataan): İZMİR METROPOLITAN KUNTA Mimar Sinan Mahallesi 9 Eylül Meydani No: 9 /1 Kültürpark İçi Hall 2 kokoustila 1-KONAK / İZMİR

Verkkosivuillamme julkaistut tarjouspyynnöt ovat vain informatiivisia eivätkä korvaa alkuperäistä asiakirjaa. Alkuperäinen asiakirja on voimassa julkaistujen asiakirjojen ja alkuperäisten tarjouspyyntöasiakirjojen välisten erojen osalta. Lähde on virallinen lehti, päivittäiset sanomalehdet, julkisten laitosten ja organisaatioiden verkkosivut.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar