EGO aloitti uusien ja nykyaikaisten bussipysäkkien rakentamisen

EGO aloitti uusien ja nykyaikaisten bussipysäkkien rakentamisen
EGO aloitti uusien ja nykyaikaisten bussipysäkkien rakentamisen

Pääkaupunkiseudun kansalaisia ​​paremmin palvelevia innovatiivisia hankkeita allekirjoittanut Ankara Metropolitan Municipality EGO General Directorate on aloittanut uusien ja nykyaikaisten bussipysäkkien kokoonpanon 315 pisteessä. Kaikissa uusissa pysäkeissä, jotka on suunniteltu erityisesti estämään asukkaita joutumasta epäsuotuisiin ilmasto-olosuhteisiin, on WI-FI, LED-näyttö ja valaistus, vammainen ja USB-latausyksikkö, ja niiden energia saadaan aurinkopaneelista.

Ankara Metropolitan Municipality EGO General Directorate jatkaa uusien projektien allekirjoittamista ja tarjoaa samalla nykyaikaisemman, ympäristöystävällisemmän, mukavamman ja turvallisemman kuljetuksen pääkaupunkiseudun asukkaille.

Pääkaupunkilaisia ​​huippuluokan linja-autojen kanssa yhdistävä EGO General Directorate aloitti nykyaikaisten ja käyttäjäystävällisten uusien bussipysäkkien kokoamisen palvelun laadun parantamiseksi.

SEKÄ MUKAVAT JA TEKNOLOGISET

Uudet linja-autopysäkit, jotka kootaan 315 ensisijaisesti kansalaisten laajasti käyttämään paikkaan, koostuvat 6 eri mallista. Kaikilla bussipysäkeillä on WI-FI, LED-näyttö ja valaistus sekä USB-latausyksikkö vammaisille. Aurinkopaneeleista energiansa tuottavat pysäkit on suunniteltu erityisesti siten, että epäsuotuisat ilmasto-olosuhteet eivät vaikuta kansalaisiin.

SIJOITTAA 5 PISTEEN

Pysäkit, jotka ovat ensimmäiset Ankarassa automaattioveineen ja ilmastointiineen, asennetaan viiteen eri kohtaan.

Toistaiseksi on saatu päätökseen yhteensä 6 pysäkkiä, joista yksi on suljettu ja yksi toteemi, kun taas loput 309 pysäkkiä on suunniteltu valmistuvan 16 mennessä.

TÄYDELLINEN HUOMAUTUS KANSALAISILTA UUSILLE LINJA-AUTOPYSÄKEMILLE

Valitsemalla linja-autojen käytön kaupunkiliikenteessä; Kansalaiset, jotka ovat lisänneet mukavuuttaan uusien pysäkkien ansiosta ja joilla on mahdollisuus hyötyä palveluista, kuten ilmaisesta internetistä ja latausyksiköistä, sanoivat:

-Büşra Koçan: ”Uudet pysäkit ovat erittäin mukavia. Uskon, että siitä on hyötyä. Haluan kiittää kaikkia osallistuneita."

-Abdülkadir Paksoy: ”Ankaran pääkaupunkiseudun tekemät uudet pysäkit ovat erittäin mukavia. On myös erittäin mukavaa, että voimme ladata puhelimia ja käyttää Internetiä pysäkeillä… Olemme kiitollisia presidentillemme Mansur Yavaşille.”

-Adem Ökmen: ”Uudet pysäkit olivat erittäin onnistuneita ja kauniita. On myös erittäin mielekästä ajatella vammaisia ​​ystäviä… On myös erittäin mukavaa, kun bussia odotellessa voi ladata puhelimia ja käyttää Internetiä.”

-Görkem Demir: ”Latausyksikön sijoittaminen bussipysäkeille on erittäin mielekästä, koska oppilailla ei välttämättä ole laturia koulun jälkeen. Tällä tavalla he voivat ladata puhelimiaan."

-Yakup Ata: ”Pidin todella uusista pysäkeistä. Kaikki on ajateltu.”

-Kaan Aşat: "Pidän todella uusien pysäkkien suunnittelusta. Oli myös erittäin mukavaa laittaa latausyksikkö pysäkeille ja saada pysäkeillä nettiyhteyttä. Tämän ominaisuuden ansiosta pääsemme Internetiin bussia odotellessa."

-Hasan Taha Ahmetoğlu: ”Pidin todella pysäkkien suunnittelusta. Latausyksikön laittaminen ja pääsy Internetiin oli myös meille opiskelijoille erittäin hyvä asia. Haluan kiittää presidenttiämme Mansuria.

-Serkan Sığı: ”Uudet bussipysäkit ovat moderneja ja kauniita, pidän niistä kovasti. Voimme nähdä Ankaran historialliset paikat linja-autopysäkin sisälle sijoitetuilla LED-näytöillä, mikä on erittäin harkittua.

-Yunus Emre Ünal: ”Pysähteet ovat erittäin moderneja. Pidän myös LED-näytöstä. Kaikki on neliötä. Kiitos kaikille mukana olleille.”

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar