Urheilija Bursasta, Hatice Kübra İlgün, kolmas sija maailmassa

Bursa Hatice Kubra Ilgun on maailmanmestari

Hatice Kübra İlgün, Bursa Metropolitan Belediyesporin kansallinen taekwondopelaaja, onnistui olemaan maailman kolmas 57 kilogrammassa Meksikossa järjestetyissä taekwondon MM-kisoissa.

Hatice Kübra İlgün, Bursa Metropolitan Belediyespor Clubin olympiamitalisti taekwondo-pelaaja, tekee meistä edelleen ylpeitä menestyksestään turnauksissa, joihin hän osallistui. Edustettuaan maatamme naisten 57 kilon taekwondon MM-kisoissa Meksikossa, İlgün onnistui voittamaan pronssimitalin vuoden suurimmassa taekwondon järjestelyssä ja antoi kiintiöpisteet vuoden 2024 Pariisin olympialaisiin.

Mestaruussarjassa, jossa kilpaili noin 123 urheilijaa 750 maasta, ensimmäisen kierroksen ilman ottelua selvinnyt kansallinen taekwondo voitti Alisson Montanon El Salvadorista viimeisellä 32 kierroksella ja kohtasi australialaisen Stacey Hymerin viimeisellä 16 kierroksella. . Hatice Kübra İlgün, joka voitti vastustajansa tällä kierroksella, kirjasi nimensä puolivälierissä. Hatice Kübra İlgün, joka onnistui kukistamaan marokkolaisen Nada Laarajan puolivälierissä, eteni välieriin ja varmisti mitalin. Hatice Kübra İlgün, joka kohtasi taiwanilaisen Chia-Ling Lon kamppailussa finaaliin pääsystä, hävisi vastustajalleen 2-1, voitti pronssimitalin ja tuli maailman kolmanneksi.