Bursan huonekaluteollisuus keskittyy Marokon markkinoille

Bursan huonekalusektori keskittyy Marokon markkinoille
Bursan huonekaluteollisuus keskittyy Marokon markkinoille

Kauppaministeriön tuella Bursan kauppa- ja teollisuuskamarin johdolla jatkavan Bursa Furniture Industry International Competitiveness Development (UR-GE) -projektin jäsenet keskittyivät Marokon vientimarkkinoihin. Bursa-sektorin edustajat kokoontuivat yli 2 marokkolaisen yrityksen kanssa ensimmäisessä hankkeen puitteissa järjestetyssä B70B-organisaatiossa ja pitivät yli 400 yrityskokousta.

Bursan yritysmaailman kattojärjestö BTSO jatkaa hankkeillaan myötävaikutusta Turkin vientiin suuntautuneeseen kasvuun. BTSO:n johtamaan Furniture UR-GE -projektiin osallistuvat yritykset käänsivät vientireittinsä Marokkoon. Aiemmin Yhdysvaltain markkinoita tutkineet UR-GE-projektin jäsenet valitsivat Marokon markkinoista ensimmäiseksi B2B-organisaatiokseen. Sektorin edustajat, jotka saapuivat 4 500 2 kilometrin päässä sijaitsevaan Casablancan kaupunkiin luomaan uusia liikeyhteyksiä, saivat onnistuneesti päätökseen B70B-organisaation. Ohjelmaan osallistui yli 400 marokkolaista yritystä, ja työhaastatteluja pidettiin yli XNUMX. Tapahtuman ansiosta alan edustajat ottivat tärkeän askeleen kohti uusia liikeyhteyksiä Afrikan porttina näytetyssä Marokossa.

"Marokossa on 170 turkkilaista yritystä"

Ohjelmaan, johon marokkolaiset sektorin edustajat osoittivat suurta kiinnostusta, Casablancan kaupallinen neuvonantaja Burcu Özergül Çolak osallistui myös bursalaisten yritysten kanssa. Ohjelmassa puhuessaan Çolak¸ sanoi, että Marokossa toimii 170 turkkilaista yritystä. Ilmaisi, että Turkin kauppa Marokon kanssa on lisääntynyt viime vuosina, Çolak sanoi: "Maiden välinen kauppa on noin 4 miljardia dollaria. Kaupan konsulttina kerromme ministeriömme yrityksillemme antamasta tuesta. Olemme iloisia nähdessämme huonekaluteollisuutemme edustajia Bursasta Marokosta. Toivon, että nämä keskustelut muuttuvat kaupalliseksi yhteistyöksi tulevaisuudessa." sanoi.

”Saimme erittäin positiivista palautetta”

BTSO:n 12. ammattikomitean puheenjohtaja Mustafa Keleş ilmoitti pitäneensä kahdenvälisiä liiketapaamisia Casablancassa, yhdessä Marokon tärkeimmistä kauppakeskuksista Furniture UR-GE:n puitteissa, ja sanoi: "Tapahtuma ylitti odotuksemme. On ilahduttavaa, että marokkolaiset yritykset osoittivat suurta kiinnostusta ohjelmaa kohtaan. Tiedämme erittäin hyvin viennin, työllisyyden ja tuotannon merkityksen Turkille. Pyrimme olemaan vientiä varten kaikilla maailman maantieteellisillä alueilla.” hän sanoi.

"Ensimmäisessä tapahtumassa saavutettiin hyvä menestys"

BUTTİM:n puheenjohtaja ja UR-GE-projektin jäsen Sadık Şengül totesi, että kaikki ohjelmaan osallistuvat yritykset olivat erittäin tyytyväisiä ja sanoi: ”Minulla oli suorat ja selkeät tapaamiset 15 yrityksen kanssa. He odottavat minulta paluuta pian. Todella pisteammuntayritykset tuotiin. Tämä organisaatio on meille ensimmäinen. Kiitos kaikille mukana olleille.” sanoi.

"Emme ole kilpailijoita, olemme kumppaneita"

UR-GE-projektin jäsen Hasan Tolga Aksoy kertoi valmistavansa kodin huonekaluja ja jatkavansa kauppaa 30 eri maan kanssa ja sanoi: "UR-GE:n jäsenyritykset näkevät toisensa kumppaneina, eivät kilpailijoina. Jokainen yrittää selvittää, minkä muun yrityksen voimme esitellä heitä kiinnostavia asiakkaita. Meillä on erittäin ystävällinen ympäristö. Yrityksenä meillä oli aiemmin vientiä Marokkoon, mutta se ei ollut siinä määrin kuin halusimme. Meille oli etua nähdä markkinat paikoillaan ja kuulla asiakkaiden vaatimuksia. hän sanoi.

“Marokko on viehättävä sunnuntai”

UR-GE-projektin jäsen Mustafa Güzelyazıcı totesi, että UR-GE:n jäsenet toimivat periaatteella "yhdessä on voimaa" ja että he jatkavat työtä viennin lisäämiseksi yrityksenä. UR-GE-projektin jäsen Durmuş Kumru sanoi uskovansa, että ensimmäinen B2B-organisaatio, joka järjestettiin BTSO:n johdolla, edistäisi vientiä ja sanoi: "Marokkolaisten yritysten laatu ilahdutti meitä. Uskon, että yrityksemme luovat tänne uusia liikekontakteja." hän sanoi. UR-GE-projektin jäsen Ümit Çelek puolestaan ​​totesi, että hänellä on kokemusta ulkomailta toista kertaa USA:n jälkeen UR-GE:stä ja korosti, että Marokko on houkutteleva markkina-alue huonekaluteollisuudelle.

"Yritysten laatu on erittäin hyvä"

İbrahim El Abdouni Marokossa toimivasta KİTEA-yrityksestä kertoi, että hän on käynyt kauppaa turkkilaisten yritysten kanssa useiden vuosien ajan ja sanoi: ”Olemme iloisia saadessamme työskennellä Turkin kanssa. Esimerkiksi koti- ja toimistokalusteita alettiin ostaa Turkista tänä vuonna. Tapasimme tämän tapahtuman myötä bursalaisia ​​huonekalualan yrityksiä. Yritysten laatu on melko hyvä. Haluaisimme tehdä yhteistyötä 3-4 yrityksen kanssa tulevaisuudessa. sanoi. Milim Companyn pääjohtaja Moncef Mandri totesi, että he harjoittavat toimistokalusteiden liiketoimintaa ja sanoi: ”On erittäin mukavaa saada kutsu tähän tapahtumaan. Ohjelma on erittäin hyvin valmisteltu. Kaikilla osallistujilla on vahva tuotantokyky. Ei ole mitään syytä olla tekemättä uusia yhteistyöhankkeita." käytti hänen lausuntojaan.

Tulin Sudanista työhaastatteluun

Ahmet Ateş, joka on valmistanut huonekalukoristeita Marokossa 10 vuotta, sanoi: "Toimitamme 100 prosenttia tuotteistamme Turkista. Työskentelemme erityisesti Bursa-yritysten kanssa. Olimme iloisia nähdessämme yrityksiä Bursasta Marokossa. sanoi. Mehmet Ökmen, joka tuli Casablancaan työhaastatteluun Sudanista, sanoi: ”Olen asunut Sudanissa 7 vuotta. Tulin Sudanista kuuntelemaan Bursa-yhtiöitä. Haluan sijoittaa näyttelytilaan Marokossa. Tässä vaiheessa voin työskennellä Bursan yritysten kanssa tulevalla kaudella." hän sanoi.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar