Antalya Alanya Highway Tender pidetään 16. joulukuuta

Antalya Alanya Highway Tarjouskilpailu järjestetään joulukuussa
Antalya Alanya Highway Tender pidetään 16. joulukuuta

Antalya-Alanya- ja Ankara-Kırıkkale-Delice-moottoriteiden rakentamisen, käytön ja siirron tarjouskilpailut rakenna-käy-siirto-mallilla pidetään 16. joulukuuta.

Liikenneministeriön valtateiden pääosaston ilmoitukset julkaistiin virallisessa lehdessä. Vastaavasti 15 rakenna-käy-siirtä mallilla julkistetun Antalya-Alanya-moottoritien töiden tarjouskilpailupäivä ja -aika tarkistettiin 2022 kello 6, joka aiemmin oli ilmoitettu 2022. lokakuuta 10.30. Ankara Kırıkkale-Delice -moottoritien töiden tarjouskilpailun päivämäärä ja kellonaika, joka julkistettiin 16 klo 2022, määrättiin 10.30 klo 5.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar