Abalın hiihtokeskus vuokrataan

Abalin hiihtokeskus vuokrataan
Abalın hiihtokeskus vuokrataan

Van Youth and Sports Provincial Directorate vuokraa suksihuoneen, tuolihissin, tuolihissin ja kahvilan Gevaş Abalın hiihtokeskuksessa tarjouskilpailulla neljäksi kuukaudeksi valtion tarjouskilpailulain nro 2886 45. §:n mukaisesti.

LAAUN NUORISO- JA URHEILUN OHJAUSOHJELMASTA

1- Hiihtohuone, Teleski, tuolihissi ja kahvila Gevaş Abalın hiihtokeskuksessa, joiden nimi, arviohinta ja sijainti on kirjoitettu alla, on tarjottu avoimella tarjouskilpailulla valtion tarjouskilpailulain nro 2886 45. §:n mukaisesti. määrätty tarjouspäivä ja -aika ja vuokrattu neljäksi (4) kuukaudeksi.
2- Tarjouskilpailu pidetään torstaina 17.11.2022 klo 10:00 Nuoriso- ja liikuntahallituksen kokoussalissa.
3- Tarjoajat, jotka tallettavat tarjousvakuutuksensa käteisellä, tallettavat sen tilille, joka on numeroitu (IBAN TR330001002139882606405001) Provinssin nuoriso- ja urheiluosaston Van Ziraat Bank Tusban sivuliikkeessä.
4- Tarjoajilta vaadittavat asiakirjat;
a. Kopio henkilökortista
b. Todistus hyvästä käytöksestä syyttäjänvirastolta (ei vanhempi kuin 3 kuukautta)
c. Asuintodistus (ei vanhempi kuin 3 kuukautta)
d. Osoiteilmoitus ilmoitusta varten sekä puhelin- ja, jos on, faksinumero ja sähköpostiosoite yhteydenottoa varten.
e. Jos kyseessä on luonnollinen henkilö, asiakirja, joka osoittaa, että se on rekisteröity kauppa- ja/tai teollisuuskamarin tai ammattikamarin rekisteriin ja joka on otettu ensimmäisen tarjouskilpailuilmoituksen julkaisemisen jälkeen.
f. Jos kyseessä on oikeushenkilö, asiakirja, joka osoittaa, että oikeushenkilö on rekisteröity rekisteriin, ja valtuutustodistus, joka on saatu kauppa- ja/tai teollisuuskamarista, jossa oikeushenkilö on rekisteröity vuoden kuluessa siitä, kun ensimmäinen tarjouskilpailuilmoitus on julkaistu.
g. Velvollinen toimittamaan tarjouksen kohteena olevan kamarin toimintatodistuksen (talviurheiluorganisaatioiden luominen ja hiihtotilojen käyttö VS) tarjouksen viimeiseltä kuudelta kuukaudelta
h. Todiste väliaikaisen takuun maksusta.
i. Hän vakuuttaa, että hän on lukenut eritelmän kokonaan ja on valmis sen mukaan, yhdessä vetoomuksen kanssa,
j. Kaikki tässä tarjouksessa vaaditut asiakirjat, mukaan lukien tarjouskirje ja tarjousvakuus, sijoitetaan kirjekuoreen tai pakkaukseen. Kirjekuoreen tai pakkaukseen on kirjoitettu tarjoajan nimi, sukunimi tai toiminimi, täydellinen ilmoitusosoite, työtehtävä, johon tarjous kuuluu, sekä hankintayksikön täydellinen osoite. Tarjoajan on allekirjoitettava, sinetöitävä tai leimattava kirjekuoren tai pakkauksen kiinnitetty osa ja toimitettava se hallinnolle.
k. Sellaisten yritysten tarjoukset, jotka eivät täytä yllä olevia ehtoja, hylätään.
Tarjoajien tulee toimittaa asiakirjansa kirjekuoressa tarjouslautakunnan puheenjohtajistoon 17.11.2022 torstaihin klo 10:00 mennessä. Kaikki asiakirjat ovat alkuperäisiä tai notaarin vahvistamia jäljennöksiä.
Tiedot eritelmästä Provincial Directorate of Youth and Sports Abdurrahman Gazi Mah. Iskele Cad. No: 230 Tusba/Van nuoriso- ja urheiluprovinssin osaston rakennus.
5- Osallistujien tulee osallistua henkilökohtaisesti.
6- Tarjouslautakunta voi vapaasti tehdä tarjouksen vai ei valtion tarjouskilpailulain nro 2886 pykälän 29 mukaisesti.
7- Lennättimellä tai faksilla lähetettäviä hakemuksia ja postin mahdollisia viivästyksiä ei hyväksytä.
8-

Laitoksen nimi Arvioitu arvo Tarjoa joukkovelkakirjalainaa Yeri
Gevaş Abalın hiihtokeskuksen hiihtohuone, teleski, tuolihissi ja kahvilavuokraus 151.250,00 4.538,00 Van – Gevaş Abalın hiihtokeskukset

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar