Valtiovarainministeriö palkkaa 50 apulaistilintarkastajaa

Valtiovarainministeriö
Valtiovarainministeriö

Valtiovarain- ja valtiovarainministeriön maakuntaorganisaation vapautuviin 50 (viisikymmeneen) apulaistilintarkastajan virkaan nimitetään pääsykoe.

Lisätietoja mainoksesta TÄÄLTÄ

Tenttipäivämäärä ja -paikka

Valintakokeen kirjallinen osa pidetään 18 klo 02:2023 Ankarassa.

Ehdokkaat, jotka ovat oikeutettuja suorittamaan pääsykokeeseen ja kokeisiin pääsyn paikat, ilmoitetaan julkisten tilinpäätösten pääosaston (jäljempänä "pääosasto") Internet-osoitteessa (muhasebat.hmb.gov.tr) vähintään 15 päivää ennen koepäivää. Ehdokkaat näkevät koetietonsa Career Gate -alustalla. Ehdokkaita ei ilmoiteta erikseen.

Niille, jotka onnistuvat kirjallisessa kokeessa, suullisen kokeen päivämäärä ja paikka ilmoitetaan ministeriömme (hmb.gov.tr) ja pääosastomme verkkosivuilla.

PÄÄSÄÄTÖKOE JA HAKEMUSVAATIMUKSET

Apulaistilintarkastaja -valintakoe järjestetään kahdessa vaiheessa, kirjallinen ja suullinen.

Kirjallisessa kokeessa epäonnistuneet eivät ole oikeutettuja suulliseen kokeeseen.

Pääsykokeen vaatimukset

Hakijoiden, jotka hakevat Assistant Accounting Auditor -pääsykokeeseen, on täytettävä seuraavat yleiset ja erityiset ehdot 30 mennessä:

a) täyttämään virkamiesten lain 657 48 §: n yleiset ehdot,

b) Hakijalla on oltava vähintään nelivuotinen perustutkinto-opiskelu talous- ja hallintotieteiden, valtiotieteiden, taloustieteen, liiketalouden tiedekunnissa tai jokin niistä nelivuotisista tiedekunnista, jonka vastaavuuden toimivaltaiset viranomaiset hyväksyvät;

c) Vähintään 2021 (seitsemänkymmentäviisi) pistettä KPSSP2022- tai KPSSP47-pistetyypistä mittaus-, valinta- ja sijoituskeskuksen puheenjohtajan (ÖSYM) järjestämässä julkisen henkilöstön valintakokeessa (KPSS) vuonna 48 tai 75 (ehdokkaat voivat hakea) vain yhden määritetyn pistemäärän kautta. Heidän edukseensa on käyttää korkeinta pistetyyppiä, joka heillä on

ç) Ei ole täyttänyt kolmekymmentäviisi (35) vuotta sen vuoden tammikuun ensimmäisestä päivästä, jolloin kirjallinen pääsykoe järjestetään (hakea voivat 01 tai sen jälkeen syntyneet) ,

d) olla osallistunut pääsykokeeseen enintään kahdesti aikaisemmin,

e) Olisi jättänyt hakemuksen määräajassa.

TESTIN ILMOITUS JA HAKEMUS

a) Hakijat voivat jättää hakemuksensa 19 (12:2022) – 09 (00:30) välisenä aikana sähköisen hallinnon valtiovarain- ja valtiovarainministeriön/Uraportin julkisen rekrytoinnin tai uraportin (isealimkariyerkapisi.cbiko) kautta. .gov). .tr) sähköisessä ympäristössä. Hakemuksia, joita ei ole tehty uraportaalin (isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) kautta, ei oteta huomioon, eikä henkilökohtaisesti, rahdin tai postin kautta tehtyjä hakemuksia hyväksytä. Hakemuksia ei tule jättää viimeiselle päivälle sähköisessä ympäristössä mahdollisesti esiintyvien tai mahdollisesti ilmenevien häiriöiden vuoksi.

b) Valintakokeeseen hakevien hakijoiden valmistumistiedot saadaan automaattisesti korkeakoululta sähköisen hallinnon kautta. Hakijoiden, joilla on virheitä/puutteellisia tietoja tai joiden valmistumistiedot eivät tule perille, tulee merkitä hakulomakkeeseen asianmukainen ruutu ja syöttää päivitetyt tiedot manuaalisesti sekä ladata tutkintotodistuksensa tai valmistumisasiakirjansa järjestelmään .pdf- tai .jpeg-muodossa.

c) Hakijoiden, jotka ovat valmistuneet Turkin tai ulkomaan oppilaitoksista ja joilla on vastaavuustodistus ilmoituksessa vaaditusta koulutusasemasta, on ladattava vastaavuustodistus järjestelmään .pdf- tai .jpeg-muodossa tutkintotodistuksen tai valmistumistodistuksen sijaan.
d) Miesehdokkaiden asepalvelustiedot saadaan automaattisesti Puolustusministeriöltä. Ehdokkaiden, joiden sotilastiedoissa on virheitä, tulee hakea hakemuksensa päivitettyään tietonsa miltä tahansa varusmiespalvelusta.

d) Hakemuksia, joissa ei näy "Tapahtumasi on suoritettu onnistuneesti", ei oteta huomioon. Siksi hakijoiden tulee tarkistaa, onko hakuprosessi saatu päätökseen.

e) Hakemuspäivinä tehdyn hakemuksen aikana; Hakemus ei ole vielä valmis -prosessissa "Omat sovelluksesi" -näytön "Application Status" -sarakkeessa olevat sovellukset voidaan päivittää napsauttamalla "Päivitä"-painiketta.

f) hakijat, jotka ovat täyttäneet hakemuksensa hakuajan kuluessa, mutta haluavat päivittää hakemuksensa uudelleen; Hän voi peruuttaa hakemuksensa "Hakemus vastaanotettu" -prosessissa "Hakemuksen tila" -sarakkeessa "Omat hakemuksesi" -näytössä napsauttamalla ensin "Peruuta" -painiketta "Käsittely"-sarakkeessa ja napsauttamalla "Peruuta hakemukseni" -painiketta. Kun "Hakemus peruutettu" -lause näkyy "Hakemuksen tila" -sarakkeessa peruutusprosessin päätyttyä, on mahdollista hakea uudelleen napsauttamalla "Uusi hakemus" -painiketta näytön oikeassa yläkulmassa.

g) Hakija vastaa siitä, että hakuprosessi on virheetön, täydellinen ja ilmoituksessa esitettyjen asioiden mukainen sekä pyydettyjen asiakirjojen lataaminen järjestelmään hakuvaiheessa. Ehdokas, joka ei täytä näitä seikkoja, ei voi vaatia oikeuksia.

ğ) Hakemusten päättymisen jälkeen ehdokkaan hakutietoihin ei voida tehdä mistään syystä muutoksia.

h) Ministeriö voi pyytää hakijoilta järjestelmään ladattujen asiakirjojen alkuperäiskappaleita hakemuksen tai kokeen jokaisessa vaiheessa.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar