UPS saa Bomi Group -hankintaprosessin päätökseen

UPS saa Bomi Groupin hankintaprosessin päätökseen
UPS saa Bomi Group -hankintaprosessin päätökseen

UPS (NYSE: UPS) ilmoitti saaneensa päätökseen Bomi Groupin, alan johtavan kansainvälisen terveydenhuollon logistiikan toimittajan, hankinnan. Tämän hankinnan myötä yhtiön terveydenhuoltoyksikkö UPS Healthcare lisää lämpötilasäädeltyjä tiloja 14 maahan Euroopassa ja Latinalaisessa Amerikassa, mukaan lukien Turkkiin, ja 3.000 XNUMX korkeasti koulutettua työntekijää UPS-tiimiinsä.

Yhtiö tulee toimimaan uudella nimellä "Bomi Group, a UPS Company". Bomi Groupin toimitusjohtaja Marco Ruini liittyy UPS Healthcaren johtoryhmään. UPS Healthcaren asiakkailla on nyt pääsy 37 toimipisteeseen 17 maassa ja alueella, joissa on yhteensä 216 miljoonaa neliöjalkaa terveydenhuollon toimitustilaa, jotka noudattavat nykyisiä hyviä tuotantokäytäntöjä (cGMP) ja hyviä jakelukäytäntöjä (GDP).

Kate Gutmann, UPS:n kansainvälisen terveydenhuollon ja toimitusketjuratkaisujen johtaja ja johtaja, sanoi: "UPS Healthcare yhdessä Marco Ruinin ja Bomi-tiimin kanssa toimittaa kehittyneempiä ja globaalisti integroituja ratkaisuja asiakkaillemme kaikkialla Euroopassa ja Latinalaisessa Amerikassa. "Synerginen tiimimme, työkalumme ja kehittyneet tilat mahdollistavat yleiseurooppalaisen kylmäketjuverkostomme laajentamisen ja seuraavan sukupolven terveydenhuollon logistiikkaratkaisujen toimittamisen asiakkaillemme."

UPS Healthcare -tiimi on kehittänyt yksityiskohtaisen siirtymäsuunnitelman tukeakseen jatkuvaa liiketoiminnan kasvua ja yhdistää samalla kylmäketjuominaisuudet tärkeimpiin Euroopan ja Latinalaisen Amerikan aloituspisteisiin.

UPS Healthcaren johtaja Wes Wheeler sanoi: "Olen varma, että tämä hankinta avaa uusia palveluita ja synergiaetuja Euroopassa ja Latinalaisessa Amerikassa Bomi Groupin verkostoomme tuomien ominaisuuksien ansiosta. "Kun aloitamme siirtosuunnitelmamme toteuttamisen, olemme valmiita ottamaan käyttöön synkronoidut palvelut."

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar