5 miljoonaa ajoneuvoa käytti Nissibi-siltaa

Miljoona ajoneuvoa käytti Nissibi-siltaa
5 miljoonaa ajoneuvoa käytti Nissibi-siltaa

Liikenne- ja infrastruktuuriministeri Adil Karaismailoğlu tarkasteli Nissibin siltaa, joka yhdistää keskeytyksettä Itä-Anatolian ja Kaakkois-Anatolian alueet.

Karaismailoğlu ilmaisi, että Nissibin silta on tärkeä reitti, joka yhdistää Adıyamanin, Siverekin, Şanlıurfan ja Diyarbakırin, ja totesi, että silta on edistänyt ja tulee jatkossakin edistämään merkittävästi alueellista kauppaa ja matkailua ja helpottaa samalla kansalaisten elämää. Ministerimme jatkoi puhettaan seuraavasti:

”Nissibin sillalla tuntikausia kestäneet matkat putosivat muutamaan minuuttiin vuonna 2015. Kun tämä paikka avattiin, se oli Turkin kolmanneksi pisin silta. Mutta 3 vuoden aikana, jotka ovat kuluneet vuodesta 2015, tämä paikka on muuttunut tavalliseksi sillaksi, jossa on kaikkialle Turkkia rakennetut ja alueen tarvitsemat tekniset sillat. Olemme ylpeitä siitä, että taide- ja insinööriteoksia vaativista silloista on tullut Turkin tavallisia projekteja. Nissibin silta on vain yksi näistä upeista teoksista, joita on rakennettu kaikkialla Turkissa viimeisen 7 vuoden aikana. Mitä Çanakkalen silta on Çanakkalessa, Nissibin silta tarkoittaa samaa Adıyamanille, Diyarbakırille ja Şanlıurfalle.

Ministeri sanoi, että Nissibin sillan kokonaispituus on 620 metriä ja keskijänneväli 400 metriä, "Noin 2015 miljoonaa ajoneuvoa on käyttänyt tätä paikkaa sen jälkeen, kun se otettiin käyttöön vuonna 5. Mitä tapahtuisi, jos ei olisi? 5 miljoonaa ajoneuvoa tekisi täällä uuvuttavia tunteja pitkiä matkoja lautalla. Tämän seurauksena kansalaisemme ovat säästäneet aikaa ja heillä on turvallinen matka." sanoi.

Ministeri Karaismailoğlun lausuntojen jälkeen hän vietti hetken siltaa käyttävien ajoneuvojen kuljettajien kanssa. sohbet se teki.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar