Sähköajoneuvojen myynti Kiinassa on 5.28 miljoonaa

Cinden sähköajoneuvojen myynti ylitti miljoonan
Sähköajoneuvojen myynti Kiinassa on 5.28 miljoonaa

Puhtaan energian ajoneuvojen tuotanto ja toimitus saavutti Kiinassa ennätysarvot, viisi miljoonaa kappaletta kutakin tämän vuoden ensimmäisen 10 kuukauden aikana. China Automobile Industry Manufacturers Associationin viimeisimpien tilastojen mukaan tällä alueella on havaittavissa vakaa ja kestävä kehitysdynamiikka.

China Automobile Industry Manufacturers Associationin tilastot osoittavat, että tämän vuoden kymmenen ensimmäisen kuukauden aikana valmistettiin yli 5,48 miljoonaa uutta energiaa käyttävää ajoneuvoa ja niistä myytiin 5,28 miljoonaa kappaletta. Nämä luvut osoittavat, että tuotanto ja myynti edellisen vuoden vastaavalla jaksolla kasvoivat tänä vuonna 1,1-kertaiseksi.

Selvityksen mukaan sähköautojen tuotanto kasvoi pelkästään lokakuussa 87,6 prosenttia ja myynti 81,7 prosenttia viime vuoden lokakuuhun verrattuna. Tässä yhteydessä on nähtävissä erittäin merkittävää kasvua erityisesti kotimaisten merkkien myynnissä.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar