Puolustusministeriö rekrytoi 1115 työntekijää

Maanpuolustusministeriö
Puolustusministeriö

Puolustusministeriöön palkataan 1.115 21 (tuhatsataviisitoista) työtöntä työntekijää. Hakemukset alkoivat İŞKUR-verkkosivustolla 2022 alkaen.

Lisätietoja TÄÄLTÄ

YLEISET EHDOT
1. Ole Turkin tasavallan kansalainen.

2. Olla täyttänyt 18 vuotta, mutta ei ole täyttänyt 36 vuotta.

Vaikka armahduskin annettaisiin, rikokset valtion turvallisuutta vastaan, rikokset perustuslaillista järjestystä ja tämän järjestyksen toimintaa vastaan, rikokset maanpuolustusta vastaan, rikokset valtion salaisuuksia vastaan ​​ja vakoilu, kavallus, kiristys, lahjonta, varkaus, petos, väärentäminen , luottamuksen väärinkäyttö, petollinen konkurssi, ei saa tuomita tarjousten väärentämisestä, takilauksesta, rikoksesta aiheutuvien omaisuusarvojen pesusta tai salakuljetuksesta.

4. Ei olla jäsenenä, kuuluminen, kuuluminen tai yhteys kansallisen turvallisuusneuvoston määräämiin rakenteisiin, kokoonpanoihin tai ryhmiin, jotka toimivat valtion kansallista turvallisuutta vastaan, tai terroristijärjestöihin.

5. Ei ole toiminnassa terroristijärjestöjen kanssa, ei auta näitä järjestöjä, ei käytä julkisia resursseja ja resursseja näiden järjestöjen tukemiseen, ei tee näiden järjestöjen propagandaa.

6. Ei pidä estää käyttämästä julkisia oikeuksia.

7. Ei liity asepalvelukseen (sen suorittaminen, keskeyttäminen tai vapauttaminen).

8. Ei saa eläkettä, vanhuus- tai työkyvyttömyyseläkettä missään sosiaaliturvalaitoksessa.

9. Valmistua työvoimavaatimuksissa määritellyiltä laitoksilta hakuajan päättyessä tai omaa ilmoituksessa mainittu ammatillinen tutkintotodistus/mestaritodistus ja täyttää muut määrätyt erityisehdot (Ne, jotka ovat oikeutettuja ammatilliseen tutkintotodistukseen tai ammatilliseen pätevyyteen, mutta joiden todistusta ei ole myönnetty hakuajan päättymiseen mennessä, ovat myös Hakijoiden on esitettävä asiakirjatarkastuksessa tästä tilanteesta todiste.

10. Hakijalla on oltava asiakirja, joka osoittaa edellä mainitun asetuksen 5 artiklan ensimmäisessä kohdassa määritellyn etuoikeusaseman niiden hakijoiden joukossa, joilla on etuoikeus työhön lähettämisessä.

11. Etuoikeuteen kuuluvista henkilöistä, jotka eivät vastaa hakemaansa ilmoitukseen paitsi ylivoimaisen esteen sattuessa, eivät osallistu tenttiin, kieltäytyvät työstä tai joutuvat vakituiseen työsuhteeseen julkisesti Puolustusministeriön kutsusta, mutta ne poistetaan.

12. Niiden henkilöiden hakemuksia, jotka on erotettu tehtävistään tai ammatistaan ​​julkisten laitosten ja järjestöjen kurinpitolainsäädännön mukaisesti, ei hyväksytä.

13. Jokainen ehdokas voi hakea ilmoitusta (työpaikka ja ammatti), joka on määritelty İŞKUR-luettelossa. Hakemuksia, jotka hakevat useampaa kuin yhtä lähetystä, ja niitä, jotka hakevat työpaikalla työskenteleviltä työntekijöiltä, ​​joiden palkat maksetaan puolustusministeriön yleisestä talousarviosta, ei hyväksytä.

14. Työharjoittelun suorittamiseksi hakijoilta vaaditaan terveysselvitys, jossa todetaan, että arkistotutkimuksen ja/tai turvallisuustutkimuksen tulos on myönteinen ja että ammatissa työskentely ei aiheuta terveyshaittoja. johon he hakivat.

MUUT ASIAT
1. Avoimia työpaikkoja varten järjestetään suullinen/käytännöllinen koe. Ehdokkaita hyväksytään 4 kertaa kokeeseen avoimen työvoiman määrällä. Kokeeseen oikeutettujen ehdokkaiden määrittämiseksi arvotaan asiaa koskevan asetuksen mukaisesti. Tästä syystä 4-kertainen avoimen työvoiman määrä määräytyy päämiehen ja 4-kertaisen varaehdokasarvontamenetelmän mukaan. Töihin lähettämisessä etuoikeutetuista ehdokkaista arvotaan erikseen 4-kertainen vapaan työvoiman määrä, 4-kertainen varaehdokas.

2. Arvonta suoritetaan Maanpuolustusministeriön koulutuskeskuksen osastolla (Emniyet Mahallesi Celal Bayar Bulvarı No:77/A Yenimahalle/ANKARA) torstaina 08 klo 2022 julkisen notaarin läsnä ollessa. . Luettelo hakijoista, jotka ovat oikeutettuja arvonnan tuloksena määrättyyn suulliseen/käytännölliseen kokeeseen, julkaistaan ​​puolustusministeriön virallisilla verkkosivuilla. Tämä julkaisu on ilmoitusmuotoinen, eikä hakijoille anneta erillistä ilmoitusta.

3. siitä, täyttävätkö arvonnan tuloksen perusteella kokeeseen oikeutetut ehdokkaat ilmoituksessa mainitut ehdot; koulutusasema, kokemus, prioriteettiasema, ammatillinen asiakirja jne. asiakirjat tarkistetaan. Tätä tarkoitusta varten tenttiin oikeutettujen hakijoiden asiakirjat tarkistetaan. Asiakirjojen tarkastuspäivät ja -paikat ilmoitetaan puolustusministeriön virallisilla verkkosivuilla. Kaikki vakinaiset ja varaehdokkaat osallistuvat asiakirjatarkastukseen. Hakijat tuovat asiakirjatarkastukseen tullessaan asiakirjojen alkuperäiskappaleet ja valokopiot.

4. Asiakirjan tarkistuksen seurauksena hakija, jonka hakemusta ei hyväksytä väärän asiakirjan tai puuttuvan asiakirjan takia, hyväksytään suulliseen / soveltuvaan tenttiin alkaen hakijasta, jonka koko asiakirja on valittu jonon korvikkeeksi.

5. Hallinto päättää hakijoiden hakemukset, joiden on ymmärrettävä täyttävän vaatimukset.

6. Asiakirjojen tarkastuksen ja toimituksen jälkeen kokeen päivämäärä, aika ja paikka sekä luettelo kokeeseen oikeutetuista julkaistaan ​​Puolustusministeriön virallisilla verkkosivuilla. Tämä ilmoitus on tiedoksianto, eikä hakijoiden osoitteisiin ilmoiteta erikseen postitse.

7. Suullinen / käytännön koe suoritetaan mittaamaan hakijoiden pätevyyttä tehtävissä, joita heidät velvoitetaan suorittamaan ammatillisilla tiedoillaan ja taidoillaan ammattiin, jota he hakevat.

8. Suullisessa kokeessa kaikki hakijat arvostetaan yli 100 (sata) täydellä pisteellä ja alle 70 (seitsemänkymmentä) pistettä saaneet hakijat katsotaan hylätyiksi. Ehdokkaiden menestyspisteet ja menestysjärjestys määräytyvät tämän pistemäärän perusteella. Suullisen kokeen tuloksena kokeessa menestyneestä korkean pistemäärän saaneesta hakijasta (joka sai 70 ja enemmän) määritetään pää- ja sama määrä sijaisehdokkaita määritellyn vapaan työvoiman määrän mukaan. asiaa koskevassa ilmoituksessa. Kokeen tulos julkaistaan ​​puolustusministeriön virallisilla verkkosivuilla. Hakijoille ei ilmoiteta kokeen tuloksesta enempää.

9. Olla töissä niiden tilalle, jotka ovat oikeutettuja työharjoitteluun, mutta eivät aloita työtä määräajassa/jotka luopuivat oikeudestaan ​​työhön, joiden työsopimus on jostain syystä irtisanottu koeajan aikana, ja ne, jotka myöhemmin päättävät, etteivät täytä hakuvaatimuksia, ovat mahdollisia varallaololuettelon onnistumisjärjestyksessä kaatopaikan/tehtävän työharjoittelun perusteella.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar