Petlas varoittaa kuljettajia vesiliirron vaarasta

Petlas varoittaa kuljettajia vesiliirron vaarasta
Petlas varoittaa kuljettajia vesiliirron vaarasta

Näinä päivinä, kun talvikuukaudet tuntuvat voimakkaasti, lisääntyvät sateet paljastavat jälleen tie- ja ajoturvallisuuden tärkeyden. Talvirenkaiden käyttö, jotka on erityisesti suunniteltu lisäämään ajoneuvojen pitoa märillä ja liukkailla teillä sateisella säällä, on tärkeässä roolissa. Petlas huomauttaa, että talvirenkaiden leveät kanavat valuttavat vettä helpommin ja takaavat turvallisen jarrutusmatkan, ja antaa kuljettajille tärkeitä varoituksia.

Sadekausivaihteluissa tielle muodostuneet lätäköt aiheuttavat kuljettajalle vaaratilanteen, kuten vesiliirron. Kun äkillisen ja voimakkaan sateen seurauksena tielle kerääntyvä sadevesi muodostaa vesikerroksen maan ja ajoneuvon renkaiden väliin, tämä tilanne tuo mukanaan ajamisen riskin. Vesisuunnittelulla tarkoitetaan sitä, että rengas juuttuu vedenpoistokanaviin sateen aikana ja ajoneuvo alkaa kellua vedessä, koska tähän jääneen veden paine on suurempi kuin ajoneuvon paino. Tämä vaarallinen tilanne on yleisempi kevyissä ja nopeissa henkilöautoissa. Kun renkaan kosketus tiehen vähenee merkittävästi, kuljettaja on vaarassa menettää ohjauspyörän hallinnan. Ajoneuvo voi liukua ja aiheuttaa suurempia ongelmia.

"Talvirenkaat lisäävät turvallisuutta sateisella säällä"

Petlasin markkinointipäällikkö Esra Ertuğrul Boran sanoi, että talvirenkaat ovat tehokkain ratkaisu vesiliirtoa vastaan ​​ja että talvirenkaita tulee käyttää paitsi lumen sateella myös alle 7 asteen lämpötiloissa, ja sanoi: "Talvirenkaat mahdollistavat ajoneuvon liikkumisen. vakaasti ja turvallisesti vaihtelevissa sää- ja tieolosuhteissa, joissa lämpötila laskee alle 7 astetta. suunniteltu tarjoamaan Se tarjoaa mukavan ajon vesiliirron eston, turvallisen jarrutuksen ja kaarreajon ominaisuuksineen estämällä talvirenkaiden erikoisseoksen kovettumisen kuljettajalle haastavimmilla märillä, mutaisilla, liukkailla, lumisilla ja jäisillä pinnoilla. Talvirenkaissa on ylimääräiset kanavat, jotka poistavat vettä pitoa varten märällä säällä. Siksi kuljettajien on tiedostettava, että talvirenkaat antavat heille lisäturvaa ajettaessa sateisella säällä." "Ensimmäinen asia on olla tekemättä mitään"

Esra Boran, joka mainitsi myös, kuinka kuljettajien tulisi toimia vesiliirron aikana, sanoi: "Jos ajoneuvosi alkaa vesiliirtoon, ensimmäinen asia on olla tekemättä mitään. Erityistä huomiota tulee kiinnittää siihen, ettei paniikkitilanteessa jarruta. Koska tämä pysäyttää kokonaan renkaan vesipurkauksen kääntyessäsi, ajoneuvosi ei reagoi ohjausliikkeeseen ja saattaa sinkoutua pois tieltä. Sinun tulee pitää ajoneuvosi suorassa linjassa ja odottaa, että pääset ulos lätäköstä välttäen äkillisiä ohjausliikkeitä.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar