Muutokset opettajien nimitys- ja muuttoasetukseen

Muutoksia opettajien nimitys- ja siirtosäännöksiin
Muutoksia opettajien nimitys- ja siirtoasetukseen

Asetus opetusministeriön opettajien nimitys- ja siirtomääräyksen muuttamisesta tuli voimaan sen jälkeen, kun se on julkaistu Virallisessa lehdessä.

Vastaavasti asiaa koskevan asetuksen peruspykälän sisältämää ja muissa artikloissa viitattua lainsäädäntöä päivitettiin tehtyjen muutosten mukaisesti ja vastaavaan pykälään sisältyi opettajan ammattilaki.

Mainitun muutoksen mukaan, koska olympialaisissa tutkinnon suorittaneiden kansallisurheilijoiden joukossa laajennettiin ilman tenttiä opettajaksi nimitettävien piiriä, järjestettiin myös opettajien määräämis- ja siirtomääräys.

Kansalaisurheilijat edellyttäen, että he täyttävät opetusvaatimukset;

a) Olympialaisten tai paralympialaisten yksilö- tai joukkuekilpailuissa kolmella ensimmäisellä sijalla,

b) Ne, jotka sijoittuivat olympialaisten ohjelmaan kuuluvien urheilualojen ikäluokissa kolmen parhaan joukkoon kansallisurheilijatodistuksen alaisen kilpailupäivänä MM- ja EM-kilpailuissa ,

c) Kansainvälisen olympiakomitean järjestämissä kesä- ja talviolympialaisissa yksilö- tai joukkuekilpailuissa kolmelle ensimmäiselle sijalle sijoittuneille,

ç) Universiadit, Välimeren kisat, olympialaiset, yksilö- tai joukkuekilpailut kolmella ensimmäisellä sijalla,

d) Ne, jotka ovat edustaneet maatamme vähintään kymmenen kertaa joukkuelajeissa olympialaisten ohjelmaan kuuluvien urheilualojen MM- ja EM-kilpailuissa sekä näihin kilpailuihin liittyvissä karsintakilpailuissa ja karsintaryhmäkilpailuissa ja ovat saanut kansallisen urheilijatodistuksen,

e) Kuurolympialaisten yksilö- tai joukkuekilpailuissa kolmella ensimmäisellä sijalla,

f) Oikeus hakea liikuntaopettajan opettajaehdokkaaksi on myönnetty Kansainvälisen olympiakomitean tunnustamien urheilualojen MM- ja Euroopan mestaruuskilpailujen kolmelle parhaalle ikäluokissa seniori- ja juniorikategorioissa. . Todettiin, että tässä yhteydessä tehtävät nimitykset tehdään nuoriso- ja urheiluministeriön koordinoimalla.

Toisaalta saman asetuksen 41 artiklan ensimmäisen kohdan b alakohdassa oleva ilmaisu "johtaja ja opettaja" muutettiin ilmaisuksi "johtaja, opettaja ja asiantuntijakouluttaja". Näin ollen opettajien palvelupisteitä laskettaessa sovittiin, että yksityisten oppilaitosten erikoisohjaajana työskentelyaika lasketaan sen palvelualueen ensimmäisellä palvelualueella, jossa tehtävää suoritettiin.

 

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar