Muistamme rautateiden ystävää Atatürkia kunnioituksella ja kiitollisuudella hänen kuolemansa 84-vuotispäivänä

Muistelemme kunnioituksella ja kiitollisuudella Atatürkin, rautateiden rakastajan, kuoleman vuosipäivää
Muistamme rautateiden ystävää Atatürkia kunnioituksella ja kiitollisuudella hänen kuolemansa 84-vuotispäivänä

Muistamme itsenäisyystaistelumme ylipäällikköä, tasavallamme perustajaa ja rautateiden ystävää Gazi Mustafa Kemal Atatürkia armolla, kiitollisuudella ja kiitollisuudella hänen kuolemansa 84-vuotispäivänä.

Rautatie, jota Gazi Mustafa Kemal Atatürk kutsui "vaurauden ja toivon tieksi", on yksi sivilisaation historian tärkeimmistä elementeistä. Tällä mottolla nuori Turkin tasavalta noudatti kansallista ja itsenäistä rautatiepolitiikkaa. Lyhyessä ajassa, kuten viidessätoista vuodessa Tasavallan perustamisen jälkeen, Anatolia rakennettiin rautaverkoilla pohjoisesta etelään ja lännestä itään, ja ulkomaalaisten liikennöimät rautatiet kansallistettiin.

Seuraavina vuosina laiminlyönneistä ja kohtalonsa varassa jätetyistä rautateistä tuli valtion politiikkaa vuoden 2003 jälkeen ja rakennettiin suurnopeus- ja pikajunaratoja, toteutettiin hankkeita yksitellen perinteisten ratojen uusimiseksi ja tekemiseksi. sähköistetty ja signaloitu. Tällä tavalla on luotu erittäin tärkeitä brändejä, kuten Marmaray ja BTK Railway Line paitsi maamme, myös maailman logistiikan kannalta.

Nykyään, kuten tasavallan ensimmäisinä vuosina, rautatiet tuovat edelleen vaurautta ja toivoa nopeiden ja suurten nopeuksien rautatielinjoilla, jotka laajenevat vähitellen rautateiden mobilisoinnin myötä.

Kaikilla näillä tunteilla toivotamme hänen kuolemansa 84-vuotispäivänä Jumalan armoa Gazi Mustafa Kemal Atatürkille ja kaikille itsenäisyystaistelumme sankareille ja muistamme kiitollisina marttyyrejamme ja veteraanejamme.

Ufuk Yalcin

TCDD Transportin pääjohtaja

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar