Mercedes-EQ Pioneerien sähköautojen muutos

Mercedes EQ johtaa sähköautojen muutosta
Mercedes-EQ Pioneerien sähköautojen muutos

5 Mercedes-EQ-perheen jäsentä Antakyassa; EQC:llä, EQS:llä, EQE:llä, EQA:lla ja EQB:llä koeajoja suorittava Mercedes-Benz järjesti myös erilaisia ​​tapahtumia osoittaakseen, kuinka tärkeänä se pitää luontoa ja kestävyyttä sekä lisätäkseen tietoisuutta ajoneuvokokemuksensa lisäksi. Keskusteltiin hiilijalanjäljen mittauksen ja osallistujien yksilöllisen käyttäytymisen vaikutuksesta luontoon ja Antakyaan luotiin Mercedes-EQ oliivipuualue.

Nykymaailmassa, jossa kestävän kehityksen käsite kasvaa, myös sähköajoneuvojen suuntaus on lisääntymässä huomattavasti. Vaikka maailma on nähnyt viime vuosina radikaaleja teknologisia muutoksia, autoteollisuus on yksi aloista, joihin tämä muutos vaikuttaa ja joka ohjaa prosessia. Mercedes-Benz, jonka tavoitteena on myydä täysin sähköisiä kaikilla mahdollisilla markkinoilla seuraavan 10 vuoden aikana, on tällä alalla johtavassa asemassa täyssähköisellä EQ-perhellään.

Mercedes-EQ: eteenpäin katsova ja ympäristöystävällinen

Mercedes-EQ on Mercedes-Benzin täyssähköautojen ja teknologian alamerkki. Tulevaisuuteen suuntautuvassa ja ympäristöystävällisessä EQ:ssa, jossa on täysi sähköliikkuvuus, täyssähköteho, nollapäästöinen, hiljainen ja upouusi sähköinen ajonautinto, on myös etuja, kuten urheilullinen kiihtyvyys, joustava ja tehokas toimintasäde sekä uusimmat ja uraauurtavat tekniset laitteet. Ympäristöystävälliset autot tarjoavat hämmästyttävän voimakkaan ja portaaton kiihtyvyyden maksimaalisella vääntömomentilla lähtöhetkestä lähtien tinkimättä ajonautinnosta.

EQC: Ensimmäinen Mercedes-EQ-malli Turkissa

Vuoden 2020 lopulla liikkeelle lähtenyt EQC on ensimmäinen Mercedes-EQ-brändin täysin sähköinen malli, joka on myynnissä Turkissa. EQC on sähkökäyttöinen SUV, joka erottuu modernin ylellisyyden symbolina ja edustaa samalla avantgardistista ja itsenäistä estetiikkaa. Sen äärimmäisen vaaleat linjat tekevät välittömästi silmiinpistävän ensivaikutelman ja heijastavat samalla vaikuttavaa puhtautta, rauhallisuutta ja nykyaikaisuutta. Resursseja säästävien materiaalien, kuten kierrätysmuovin ja uusiutuvien raaka-aineiden käyttöä ajoneuvoissa kehitetään jatkuvasti. Tässä mielessä ensimmäistä kertaa EQC:lle kehitetty korkealaatuinen istuinverhoilu "Response" koostuu 100-prosenttisesti kierrätetyistä PET-pulloista. Kierrätysmuovia käytetään myös varapyörän kuopan verhouksissa tai konehuoneen alla olevissa verhouksissa.

EQS: Mercedes-EQ:n ensimmäinen luksusluokan täyssähköinen sedan

EQS, merkin ensimmäinen luksusluokan täyssähköinen sedan-auto, tuli myyntiin Turkissa tänä vuonna. EQS erottuu siitä, että se on ensimmäinen malli, jossa on ylellinen ja korkealuokkainen sähköauton modulaarinen arkkitehtuuri. Yhdistämällä uraauurtavat teknologian innovaatiot ja innovaatiot upouusiin ominaisuuksiin, kuten MBUX (Mercedes-Benz User Experience) Hyperscreen, EQS keskittyy sekä kuljettajaan että matkustajaan. EQS, joka voidaan ladata jopa 31 prosenttiin vain 80 minuutissa pikalatausasemilla, voi tarjota enintään 649 kilometrin kantaman täydellä latauksella. Unelmoimalla maailmasta, jossa jokainen hengenveto on puhtaampi kuin edellinen ja jossa ainuttakaan muovia ei heitellä maan päälle, Mercedes-Benz vähentää hiilidioksidipäästöjä nollaan sähköautoissaan ja jatkaa tätä muutosta hidastamatta kierrätysmateriaaleja. Mikrokuidun lisäksi EQS:n sisustuksessa on käytetty erilaisia ​​korkealaatuisia kankaita, jotka on valmistettu jopa 100-prosenttisesti kierrätetyistä PET-pulloista. EQS:n lattianpäällysteet valmistetaan yhdistämällä nylonlankoja kierrätetyistä matoista ja kalaverkoista. Perinteisten muovien korvaamiseen uusiutuvilla raaka-aineilla keskittyen luonnonkuitujen ja tekstiilien käyttöön, Mercedes-Benzin EQS:n tuotannossa käyttämiä resursseja säästäviä materiaaleja on yhteensä 80 kiloa. EQS:n tuotanto tapahtuu hiilineutraalisti Sindelfingenin tehtaalla 56.

EQE: Lataus 32 minuutissa, toimintasäde on 554 km

EQE:n ​​toimintasäde on jopa 554 km, joten se voidaan ladata vain 32 minuutissa pikalatausasemilla. Mallissa on käytetty laadukkainta ammattitaitoa ja materiaaleja, jotka sisältävät eksklusiivisuutta ja dynaamisuutta pienimpiä yksityiskohtia myöten. EQE:n ​​pääominaisuus, One-Bow-muotoilu, seuraa yhtä linjaa takaa eteenpäin ja luo Coupé-tyyppisen siluetin. Tämä linja, joka on yhdistetty jäähdyttimen paneeliin, jossa on brodeerattu kolmiulotteinen Mercedes-Benz-tähti edessä, antaa täydellisen eheyden ajoneuvon ulkonäölle. EQE-sähköajoneuvojen tuotannossa on tarkoitus käyttää kaapelikanavia, jotka on valmistettu kotitalousjätteestä saatavalla muovikorvausmateriaalilla UBQ™.

EQA: heijastaa Mercedes-EQ-brändin progressiivista luksuslähestymistapaa

EQA on uusi tulotaso täysin sähköisen Mercedes-EQ:n maailmaan. Sähköinen muotoilu heijastaa Mercedes-EQ-brändin progressiivista luksuslähestymistapaa. Ajoa avustavat järjestelmät; Esimerkiksi laitteet, kuten Exit Blind Spot Assist, DISTRONIC, Active Tracking Assist ja navigointi tukevat kuljettajaa monin tavoin. Lisäksi tarjolla on erilaisia ​​Mercedes-Benz-ominaisuuksia, kuten ENERGIZING Comfort ja MBUX (Mercedes-Benz User Experience).

EQB: Erityinen paikka kompaktien sähköautojen joukossa

Suurelle ydinperheelle tai pienelle isolle perheelle seitsemänpaikkainen EQB vastaa perheiden erilaisiin tarpeisiin ja tarjoaa myös ratkaisuja erilaisiin kuljetustarpeisiin. Tämän ominaisuuden ansiosta sillä on erityinen asema kompaktien sähköautojen joukossa. Kolmannen rivin kaksi istuinta ovat 1,65 metrin pituisten matkustajien käytettävissä. Näihin istuimiin voidaan asentaa myös lasten turvaistuimia. EQB on Mercedes-EQ-sarjan toinen täysin sähköinen kompaktiauto EQA:n jälkeen. Ominaisuudet, kuten tehokas ja tehokas sähköinen voimaharjoittelujärjestelmä, älykäs energian talteenottoominaisuus ja Electric Intelligence -tekniikkaan perustuva navigointi, ovat joitakin EQA:n yhteisiä ominaisuuksia.

Bekdikhan; ”Sähköautoja useimmissa segmenteissä Turkissa tarjoavana brändinä tavoitteenamme on säilyttää tämä vauhti ja säilyttää johtava asemamme myös sähköautoissa.”

Şükrü Bekdikhan, Mercedes-Benz Automotive Executive Boardin ja Automobile Groupin toimitusjohtaja, totesi, että Ambition 2039 -suunnitelman puitteissa he pyrkivät olemaan hiilineutraalit kaikissa arvoketjuissa kehityksestä toimittajaverkostoon, tuotannosta tuotteiden sähköistykseen ja uusiutuvia energialähteitä, ja Mercedes-EQ on tärkeä osa tätä strategiaa. ”Mercedes-EQ on hämmästyttävän tehokas, tehokas ja ympäristöystävällinen. EQ:n osuus kokonaismyynnistämme oli 2039 prosenttia 1.179 8 myynnillä lokakuun lopussa. Arvioimme, että 10 prosenttia tämän vuoden myynnistämme tulee sähköautoillemme. Vuodesta 2025 alkaen kaikki uudet ajoneuvoalustamme ovat vain sähköisiä, ja asiakkaat voivat valita jokaiseen malliin täysin sähköisen vaihtoehdon. Valmistaudumme siirtymään täyssähköautoihin kaikilla mahdollisilla markkinoilla seuraavan 10 vuoden aikana. Brändinä, joka tarjoaa tällä hetkellä sähköautoja useimmissa segmenteissä Turkissa, tavoitteenamme on säilyttää tämä vauhti ja säilyttää johtava asemamme myös sähköautoissa. sanoi.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar