Kuka on Dilan Çiçek Deniz, mistä hän on kotoisin, kuinka vanha hän on? Dilan Çiçek Deniz erosi poikaystävästään?

Kuka on Dilan Cicek Deniz mistä? Kuinka vanha on Dilan Cicek Deniz?
Dilan Çiçek Deniz Kuka hän on, mistä hän on kotoisin, kuinka vanha on Dilan Çiçek Deniz Erosiko hän poikaystävästään?

Dilan Çiçek Deniz (s. 28. helmikuuta 1995 Sivasissa) on turkkilainen näyttelijä. Hän syntyi 28. helmikuuta 1995 Sivasissa. Hänen vanhempansa ovat opettajia, ja he erosivat, kun Dilan oli 5-vuotias. Hän opiskeli teatteria kolme vuotta lukion aikana. 17-vuotiaana hän osallistui High Schoolin teatterikilpailuun ja sai näyttelijäpalkinnon. Opiskellessaan matkailuneuvontaa Ege-yliopistossa hän päätti, että hänen todella halunsa oli vertaileva kirjallisuus. Hän palasi kokeisiin ja siirtyi Istanbulin yliopiston vertailevan kirjallisuuden laitokselle.

XNUMX-vuotiaana näyttelijä julkaisi runokirjan nimeltä "Luulin, että aurinko oli äitini".

Dilan Çiçek Deniz, joka on myös malli, osallistui Elidor Miss Turkey -kauneuskilpailuun vuonna 2014 ja sijoittui toiseksi. Vuonna 2015 hän edusti Turkkia Miamissa järjestetyssä Universe Beauty Contestissa.

Hänen ensimmäinen roolinsa oli hahmo "Ebru" TV-sarjassa "Sweet Little Liars", joka muokattiin TV-sarjasta Pretty Little Liars ja esitettiin Star TV:ssä vuonna 2015. Hän pelasi sarjassa Bensu Soralin, Şükrü Özyıldızin, Alperen Duymazin, Beste Kökdemirin, Büşra Develin ja Burak Denizin kanssa. Sarja pääsi kuitenkin finaaliin 3. jaksollaan 2015. lokakuuta 13 alhaisten arvioiden vuoksi.

Hän osallistui tv-sarjaan "Girls of the Sun", joka lähetettiin Kanal D:llä vuosina 2015-2016 Elifin hahmolla.

Hän näytteli pääroolia tv-sarjassa "Bodrum Masalı", joka alkoi elokuussa 2016 ja peruttiin kesäkuussa 2017. Hän jakoi pääroolin Aras Bulut Iynemlin kanssa kaksi kautta TV-sarjassa Çukur, joka lähetettiin Show TV:ssä. Vuonna 2016 hänet palkittiin "Shining Star Award" -palkinnolla Pantene Golden Butterflyssa. Hän esiintyi Avon-mainoksessa vuonna 2018.

Vuonna 2020 hän näytteli pääroolia "Elif Urazoğlun" hahmon kanssa sarjassa Half Kalan Aşklar, joka lähetettiin BluTV:llä, digitaalisen sisällön alustalla.

Hän antoi elämän "Rüya Yıldırımlarin" hahmolle, joka on yksi kolmesta pääroolista Alev Alev -sarjassa, joka aloitti lähetykset Show TV:ssä 5. marraskuuta 2020 ja jatkui yhden kauden ja pääsi finaaliin 1. jaksollaan toukokuussa. 27. 2021.

Vuodesta 2021 lähtien se on esillä Magnum-mainoksessa yhteistyössä La Casa de Papelin kanssa.

Dilan Çiçek Denizin ensimmäinen suhde, joka näkyi lehdistössä, oli hänen rakkautensa Okan Can Yantıriin. Mutta suudelma kohtaus hänen kumppaninsa Aras Bulut İynemlin kanssa, hänen roolistaan ​​Sena Koçovalına Çukur-sarjassa, aiheutti tämän suhteen lopun. Dilan Çiçek Deniz alkoi rakastua Furkan Andıçiin vuonna 2018, mutta suhde oli lyhytaikainen. Hän lopetti suhteensa Furkan Andıçiin marraskuussa 2018. Dilan Çiçek Deniz alkoi rakastua Alihan Aloğlun kanssa vuonna 2020, mutta suhde kesti täällä 8 kuukautta ja lopetti sen. Dilan Çiçek Deniz tapasi islantilaisen rakastajan Thor Saevarssonin, jolla on kolme lasta, hänen näyttelemässään jäätelömainoksen ansiosta, ja joulukuussa 2021 hän sai Bosporin sillalla yllätysavioliittoehdotuksen islantilaiselta ohjaajarakastajaltaan Thor Saevarssonilta. Hän vastasi "kyllä" ja päätti yhdistää elämänsä Saevarssonin kanssa. Hän ilmoitti lykkäävänsä hääsuunnitelmien kuvaamista kesällä 2022 työtaakkansa vuoksi.

Surullisia uutisia tuli pariskunnalta, jonka oli määrä mennä naimisiin viime kesänä, mutta jotka eivät päässeet naimisiin Denizin työtaakan vuoksi. Lehdistössä olevien uutisten mukaan avioliitostaan ​​puhunut pariskunta erosi. Syynä esitettiin mainosjohtaja Thorin mustasukkaisuuskriisit. Ei kuitenkaan jäänyt huomaamatta, että kaksikko ei poistanut yhdessä ottamiaan kuvia sosiaalisen median tileillään.

Dilan Çiçek Deniz -fanit, jotka ovat uteliaita erosta uutisista, ovat pelaajan viestien "Oletko eronnut?" he kommentoivat.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar