Kuka on Asli Enver, mistä hän on kotoisin, kuinka vanha hän on? Kenen kanssa Asli Enver meni naimisiin?

Kuka on Asli Enver mistä? Kuinka vanha on Asli Enver naimisissa?
Kuka on Asli Enver, mistä hän on kotoisin, kuinka vanha on Asli Enver Kenen kanssa hän oli naimisissa?

Kuuluisa näyttelijä Aslı Enver meni naimisiin rakastajansa Berkin Gökbudakin kanssa. Aslı Enverin vaimo, joka jakoi avioliittokuvansa sosiaalisen median tilillään, oli uteliaisuus. Tässä on Aslı Enverin vaimon Berkin Gökbulakin elämäkerta.

Kuka on Asli Enver, mistä hän on kotoisin, kuinka vanha hän on?

Aslıay Enver (s. 10. toukokuuta 1984 Lontoo) on turkkilainen näyttelijä. Hän syntyi Lontoossa Kyproksenturkkilaisen isän ja äidin toisena lapsena, joka lähti Lontooseen opiskelemaan Turkista. Aslı Enver, joka asui Lontoossa 12-vuotiaaksi asti, muutti myöhemmin perheensä kanssa Turkkiin. Hän kertoi aloittaneensa teatterin Müjdat Gezenin taidekeskuksessa äitinsä ohjauksessa, kun hänellä oli vaikeuksia maanvaihdoksen takia.

Vuonna 2005 hän soitti Molpedin mainoksessa Türkü Turanin ja Hazal Kayan kanssa. Hän valmistui Pera Fine Arts High Schoolista ja Haliçin yliopiston teatteriosastosta. Uransa alussa hän otti kahden minuutin roolin TRT 1:n sit-com-lähetyksessä ja näytteli sitten lyhytelokuvassa Ayna. Hän näytteli Mine Ergunin hahmoa nuoriso-tv-sarjassa Kavak Yelleri, jota lähetettiin Kanal D:llä vuosina 2007–2011. Enver, joka näytteli aiemmin roolia tv-sarjassa Hayat Bilgisi, näytteli Ahun hahmoa TV-sarjassa Suskunlar. Sitten hän antoi elämän Özlem Albayrakin hahmolle TV-sarjassa Lost, jonka D Productions valmisteli Kanal D:n kaudelle 2013–2014. Sitten hän näytteli pääroolia TV-sarjassa Hicran De. Vuonna 2015 hän näytteli pääroolia TV-sarjassa Mutlu Ol Enough. Vuodesta 2015 lähtien hän on näytellyt Emmaa näytelmässä "Person" Dolunay Soysertin kanssa. Enver, joka näytteli Zeynepin hahmoa vuonna 2016 julkaistussa elokuvassa My Brother, esiintyi Nisanin hahmon kanssa TV-sarjassa Winter Güneşi, jota alettiin lähettää helmikuussa 2016. Hän lauloi myös Demet Sağıroğlun kappaleen Arnavut Kaldiri O Ses Turkey New Year's Eve Special 2016 -tapahtumassa. Enver, jonka näimme näytöillä TV-sarjassa Bride from Istanbul, jakoi pääroolin Özcan Denizin kanssa. Hän antoi elämän Nihalin (Ayşe Karaali) hahmolle Babylon-sarjassa, joka esitettiin Star TV:ssä vuonna 2020.

Hän meni naimisiin Birkan Sokulun kanssa 13. heinäkuuta 2012. 27. elokuuta 2015 hän antoi lausunnon asianajajansa kautta ja ilmoitti erostaan. He ilmoittivat, että heidän suhteensa alkoi vuonna 2015, kun he pääsivät lähelle Murat Bozia vuonna 2016 kuvatussa Brother Benim -elokuvassa. He erosivat myöhemmin 6. He aloittivat suhteen uudelleen marraskuussa 2017. Pari kuitenkin erosi uudelleen lokakuussa 2018. Hän meni naimisiin liikemiehen Berkin Gökbudakin kanssa 2019.

Kuka on Asli Enver mistä? Kuinka vanha on Asli Enver naimisissa?

Kuka on Berkin Gokbulak?

Aslı Enver meni naimisiin Berkin Gökbudakin kanssa, joka valmistui Sabancın yliopiston teollisuustekniikan laitokselta.

Galatasarayn yliopiston markkinointiviestinnän johtamisen maisteriksi valmistuneella Berkin Gökbudakilla on 8-vuotias lapsi.

Gökbudak on Johnson & Johnsonin lääkekonsernin Janssen Turkin hematologian liiketoimintayksikön johtaja.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar