Korkeimman oikeuden presidentti rekrytoi 6 vammaista työntekijää

Korkeimman oikeuden presidentti palkkaamaan sopimushenkilöstöä
Korkeimman oikeuden puheenjohtajuus

Toimia korkeimman oikeuden presidentin palveluyksiköissä; Virastomme järjestämän suullisen kokeen tulosten mukaan 657 vakinaista työntekijää (vammaista) palkataan İŞKURin kautta lain nro 4 pykälän 4857/D, työlain nro 6 ja menettelyjä koskevan asetuksen mukaisesti. ja periaatteet, joita sovelletaan työntekijöiden rekrytointiin julkisissa laitoksissa ja organisaatioissa.

Pysyvät työntekijät jäljettömät ja hakemusvaatimukset julkaistaan ​​İŞKUR-verkkosivustolla. Ehdokkaat, jotka täyttävät ehdot, voivat hakea henkilökohtaisesti Ankara İŞKUR Provincial Directorate - Çankaya Service Centerissä 21.11.2022–25.11.2022 tai kirjautumalla iskur.gov.tr ​​-verkkosivuston "Työnhakija" -linkkiin. TR-tunnistenumerollaan ja salasanallaan.

Lisätietoja mainoksesta TÄÄLTÄ

SOVELLUKSEN EHDOT

1. Turkin kansalainen, sanotun kuitenkaan rajoittamatta Turkin aatelissuomalaisten ulkomaalaisten ammatinvapaudesta ja taiteesta sekä julkisista, yksityisistä laitoksista tai työpaikoista annetun lain nro 2527 säännösten soveltamista,

2. ei saa riistää julkisia oikeuksia,

3. Täytettyään 21.11.2022 vuotta ensimmäisen kokeen hakupäivänä (18),

4. Vaikka anteeksi annettaisiin, rikokset valtion turvallisuutta vastaan, rikokset perustuslaillista järjestystä ja tämän järjestyksen toimintaa vastaan, rikokset maanpuolustusta vastaan, rikokset valtiosalaisuuksia ja vakoilua vastaan, kavallukset, kiristys, lahjonta, varkaus, petos, väärentäminen, luottamuksen loukkaus, vilpillinen konkurssi Ei voida tuomita tarjouksen taklauksesta, suorituksen suorituksen taklaamisesta, rikoksesta johtuvasta omaisuuden arvosta tai salakuljetuksesta,

5. häntä ei eroteta julkisista laitoksista tai järjestöistä jostain syystä tehtävänsä tai ammatinsa vuoksi,

6. Ei liity miespuolisten ehdokkaiden asepalvelukseen (tehtävä, keskeytetty tai vapautettu)

7. Valmistua hakijalle määrätystä koulusta (osasto/ohjelma) hakuajan päättyessä ja muut vaadittavat asiakirjat,

8. olla saamatta vanhuus-, vanhuus- tai työkyvyttömyyseläkettä mistä tahansa sosiaaliturvalaitoksesta,

9. positiivinen tulos turvallisuustutkinnan ja arkistotutkimuksen tuloksena,

10. saada asiakirja, josta käy ilmi edellä mainitun asetuksen 5 artiklan ensimmäisessä kohdassa määritelty etuoikeusasema, niiden hakijoiden joukossa, joilla on oikeus etuoikeuteen työssä,

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar