Kocaelin kaupungin sairaalan raitiovaunulinja alkaa kolmatta kertaa

Kocaelin kaupungin sairaalan raitiovaunulinja alkaa kolmatta kertaa
Kocaelin kaupungin sairaalan raitiovaunulinja alkaa kolmatta kertaa

Toisen kerran oikeuden päätöksellä peruutetun Kaupunginsairaalan raitiovaunuradan tarjouskilpailun jälkeen julkistettiin kolmannen tarjouskilpailun tulos. Eze İnşaat vastaanotti tarjouksen, joka tehtiin kutsumenetelmällä. On saatu tietää, että Eze İnşaat on aloittanut työt rakennustyömaalla ja käynnistää raitiovaunun rakentamisen uudelleen lähipäivinä.

Özgürkocaelin Süriye Çatak Tekin raportin mukaan; ”Kocaelin kaupunginsairaalan raitiovaunulinja lähtee kolmatta kertaa. Ensimmäisen tarjouksen saanut Eze İnşaat voitti kolmannen kerran kutsumenettelyn raitiovaunulinjasta, jonka tarjous peruutettiin tuomioistuimen päätöksellä ja jonka työt keskeytettiin. Toisen tarjouksen teki Eze İnşaatin pääomakonserniin kuuluva ATIS Asfalt. Kun Eze İnşaat sai tarjouksen, se aloitti työt nykyisellä rakennustyömaalla. Työmaaasennuksen valmistuttua raitiovaunulinja jatkaa siitä mihin se jäi.

TYÖT ALKOI SIVULLA

Kaupunkisairaalan raitiovaunulinjahankkeen tarjouskilpailu, jonka liikenneministeriön infrastruktuuriinvestointien pääosasto teki kahdesti, haastoi Güneşin asfalttikauppa- ja teollisuusyrityksen Körfez Branch oikeuteen ja tarjouskilpailut peruutettiin. Vuoden 2020 jälkeen kahdesti perutun hankkeen kolmas tarjouskilpailu järjestettiin myös syyskuussa kutsumenetelmällä. Eze İnşaat voitti tarjouskilpailun jälleen. Eze İnşaat aloitti valmistelut rakentamisen aloittamiseksi vanhalla rakennustyömaalla. Viranomaiset eivät kertoneet, milloin rakentaminen alkaa.

PERUUTETTU KAKSI

Ensimmäinen tarjouskilpailu City Hospital Tramway -hankkeesta järjestettiin vuonna 2021 ja Eze İnşaat sai tarjouksen. Hankkeen, jonka rakennustyöt alkoivat tammikuussa 2022, tarjouskilpailun haki oikeuteen Güneş Asfaltin kauppa- ja teollisuusyhtiö Körfez Branch. Ankaran 3. hallinto-oikeus peruutti tarjouksen sillä perusteella, että ensimmäisen tarjouksen saaneella Eze İnşaatilla ei ollut kelpuutustodistusta. Tutkimus lopetettiin 29. Rakentamisen pysähtymisen jälkeen liikenne- ja infrastruktuuriministeriö teki jälleen tarjouskilpailun neuvotteluteitse. ATIS Asphalt voitti tarjouskilpailun. Marraskuussa 2020 uudelleen alkaneesta rakentamisesta kanteen nostanut yritys voitti toisen kerran.

LOPPUTILANNE EI VARAA

aurinko Asfaltti; Hän väitti, että liikenne- ja infrastruktuuriinvestointien pääosaston neuvottelumenetelmällä tekemä tarjous Kocaelin kaupungin sairaalan raitiovaunuradan rakentamisesta ja sähkömekaanisten järjestelmien toimitus-, asennus- ja käyttöönottotöistä oli lainvastainen ja vaati sen peruuttamista. ja väitti, että tarjouskilpailun neuvottelemisen edellyttämät ehdot eivät täyttyneet.

NEUVOTTELU JULKAISI MYÖS PERUSTELUN PÄÄTÖKSEN

Asia Ankaran 16. hallinto-oikeudessa saatiin päätökseen 31. joulukuuta 2021 ja Güneş Asfalt todettiin oikeaksi. Nostetuissa kanteissa lautakunta peruutti kutsumenettelyllä tehdyt tarjoukset kahdesti, koska tarjous tehtiin kutsumenettelyllä, yrityksellä ei ollut kelpuutustodistusta eikä tarjous ollut neuvoteltavissa. Valtioneuvosto ilmoitti perustellun päätöksensä molemmissa Eze İnşaatin ja ATIS Asfaltin valittamissa tapauksissa.

Ensimmäisen tarjouksen saanut Eze İnşaat voitti raitiovaunulinjan kolmannen tarjouskilpailun, jonka oikeustarjous peruttiin kahdesti ja jonka työt keskeytettiin.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar