Kayserin rautatiejärjestelmän energia tuotetaan uusiutuvista luonnonvaroista

Kayserin rautatiejärjestelmän energia tuotetaan uusiutuvista luonnonvaroista
Kayserin rautatiejärjestelmän energia tuotetaan uusiutuvista luonnonvaroista

Kuljetusinvestoinneista yksityiskohtaisen esittelyn saanut presidentti Büyükkılıç puhui puhtaan ympäristön jättämisen tärkeydestä tulevaisuutta varten ja korosti, että he pyrkivät tuottamaan rautatiejärjestelmään käytettävän energian uusiutuvista lähteistä.

Kayserin pääkaupunkiseudun kunnanjohtaja Dr. Memduh Büyükkılıç ilmoitti, että he työskentelevät tuottaakseen rautatiejärjestelmässä käytettävän energian uusiutuvista lähteistä. Tässä yhteydessä pormestari Büyükkılıç sai tiedotuksen Transportation Inc:ltä ja keskusteli WPP- ja GES-vaihtoehdoista. Memduh Büyükkılıçin lisäksi apulaispääsihteeri Bayar Özsoy, Transportation AŞ:n pääjohtaja Mehmet Canbulut, liikennesuunnittelu- ja rautatiejärjestelmäosaston johtaja Sedat Erdoğan ja liikenne A.Ş. joukkueet osallistuivat Kuljetus A.Ş. Toimitusjohtaja Mehmet Canbulut piti kattavan esityksen presidentti Büyükkılıçille. Presidentti Büyükkılıç sai esitelmässä kattavaa tietoa uusiutuvista energialähteistä, kuten uusiutuvista energialähteistä ja SPP:stä, joita käytetään rautatiejärjestelmän linjoilla.

ENERGIAN LIIKKEET KULJETUKSISSA

Puheenjohtaja Büyükkılıç huomautti rautatiejärjestelmässä uusiutuvista lähteistä käytetyn energian toimittamiseksi tehdyn työn tärkeyden ja totesi, että hän seuraa prosessia ja korosti puhtaan ympäristön jättämisen tärkeyttä tulevaisuutta varten ja totesi pyrkivänsä edistyneempiä kuljetusinvestointeja Presidentti Büyükkılıç kiitti kollegoitaan heidän panoksestaan ​​kuljetuksissa ja sanoi, että heidän tavoitteenaan on tehdä Kayseristä mukavampi, kehittyneempi ja mukavampi.

OHJEET UUSIIN HÄVINASEMAAN

Kokouksessa tiedotettiin presidentti Büyükkılıçille muista kuljetuksiin liittyvistä töistä. Presidentti Büyükkılıç, joka käski nopeuttaa 24 uuden KAYBIS-aseman infrastruktuuritöitä, sai tietoa Turkin kortin yhdistämisestä joukkoliikenteeseen.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar