Kauppaministeriö rekrytoi 2500 sopimussuhteista henkilöstöä

Kauppaministeriö
Kauppaministeriö

Kauppaministeriö palkkaa 2500 sopimushenkilöä. Palveleva virkamieslain nro 657 4 §:n B kohdassa ja ministerineuvoston 06.06.1978 päivätyllä ja numerolla 7/15754 tehdyllä päätöksellä määriteltyjen "Sopimushenkilöstön palkkaamista koskevien periaatteiden" mukaisesti. niin monta kuin alla mainittu määrä virkoja avoimien toimeksiantojen perusteella;

Lisätietoja mainoksesta TÄÄLTÄ

1. Suullisen kokeen sopimussuhteinen tarkastusvirkailija,
2. Sopimuspuolinen tulliviranomainen, jolla on käytännön (fyysinen pätevyys) ja suullinen koe,
3. Toimistotyöntekijät rekrytoidaan KPSS-pistemäärän perusteella.

kauppaministeriö palkkaamaan sopimushenkilöstöä

KÄYTTÖOHJEET

Hakemuksia vastaanotetaan digitaalisesti 21.11.2022-30.11.2022 klo 17:00 asti hakuajan päättymisestä. Ehdokkaat, jotka haluavat hakea kokeeseen, hakevat uraportin kautta (isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr). Postitse tai muulla tavoin lähetettyjä hakemuksia ei hyväksytä.

Hakijoita, joiden todetaan vastaavan mitään vaadituista ehdoista, ei arvioida.

Hakemus, sijoitus ja fyysisen pätevyyden kokeen tulokset sekä suullisen kokeen päivämäärä, aika ja paikka ilmoitetaan Trade.gov.tr-sivuston Ilmoitukset-osiossa. Lisäksi ehdokkaat näkevät kaikki tiedot kokeistaan ​​myöhemmin Uraportin kautta.

TUTKIMUSOLOSUHTEET

a) täyttää virkamieslain 657 48 §: ssä tarkoitetut yleiset ehdot,

b) ei ole täyttänyt kolmekymmentäviisi vuotta sen vuoden tammikuun ensimmäisenä päivänä, jolloin pääsykoe pidetään (hakea voivat 01.01.1987 tai sen jälkeen syntyneet),

c) Oikeustiede, kansainväliset suhteet, valtiotiede ja kansainväliset suhteet, taloustiede, taloustiede, julkishallinto, valtiotiede ja julkishallinto, liiketalous, talous, ekonometria, työtaloustiede ja työmarkkinasuhteet, tilastot, kansainvälinen Valmistumaan kauppa- ja kauppatieteiden osastoilta logistiikan, kansainvälisen kaupan ja johtamisen, kansainvälisen kaupan ja rahoituksen, rahoituksen ja pankkitoiminnan, tullitoiminnan, laskentatoimen ja taloushallinnon tai ulkomaisten korkeakoulujen edellä mainituilta osastoilta, joiden vastaavuuden / vastaavuuden korkeakouluneuvosto on hyväksynyt, jos Valmistuessaan kyseisiä laitoksia vastaaviksi/vastaaviksi katsotuilta osastoilta, heidän tulee skannata YÖK:n hyväksymät vastaavuus-/vastaavuusasiakirjat jpeg-muodossa ja lisätä ne hakujärjestelmään.),

d) Saadaksesi pistemäärän 2022 (seitsemänkymmentä) tai enemmän KPSS P3 -pistetyypistä OSYM:n vuonna 70 järjestämässä julkisen henkilöstön valintakokeessa,

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar