Ilmainen joukkoliikenne opettajille 24. Bursassa

Ilmainen joukkoliikenne opettajille marraskuussa Bursassa
Ilmainen joukkoliikenne opettajille 24. Bursassa

Bursan pääkaupunkiseudun kunta juhlii 24. marraskuuta opettajien päivää "ilmainen liikennesovellus erityisesti opettajille kaupunkien joukkoliikenteessä".

Bursan julkinen liikenne on opettajille ilmaista torstaina 24. (HUOMENNA). Sovelluksesta; Yhteensä 14 tuhatta 424 opettajaa hyötyy Bursakart-haltijoista, mukaan lukien opettajakortti, lyhyt opettajatilaus ja pitkä opettajatilaus. BursaRayn, kaikkien Burulaş-bussien, kaikkien yksityisten julkisten linja-autojen ja alueiden julkisten linja-autojen ilmainen kuljetussovellus ei ole voimassa piirien ja Bursan keskustan välisillä linjoilla sekä turistilinjoilla. Opettajat voivat hyötyä sovelluksesta "lukemalla Bursa-korttinsa".

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar