Istanbulin lentoasema palveli lähes 6 miljoonaa matkustajaa lokakuussa

Istanbulin lentoasema palveli lähes miljoonaa matkustajaa lokakuussa
Istanbulin lentoasema palveli lähes 6 miljoonaa matkustajaa lokakuussa

Liikenne- ja infrastruktuuriministeri Adil Karaismailoğlu totesi, että lentoliikenne oli 30,6 miljoona 1 tuhatta, jossa oli kasvua 590 prosenttia tammi-lokakuussa ja matkustajien määrä oli 45.7 miljoonaa 155 tuhatta kasvua 885 prosenttia. Karaismailoğlu antoi lausunnon ilmailualasta. Karaismailoğlu korosti, että he ovat viimeisten 20 vuoden aikana tehneet merkittäviä investointeja ilmailualalle sekä kaikkiin kuljetusmuotoihin, ja totesi, että Turkista on näiden askelten myötä tullut alan johtava maa maailmassa. Karaismailoğlu huomautti, että he ovat saaneet hedelmät tulevaisuuteen suuntautuneista, valtiomielisistä ja suunnitelmallisista investoinneista. ”Tämän vuoden lokakuussa lentokoneiden laskeutumis- ja nousumäärä matkustaja- ja ympäristöystävällisillä lentoasemillamme oli 70 tuhatta. 36 kotimaan lennoilla ja 70 tuhatta 21 kansainvälisillä lennoilla. Ylikulkusillalla tapahtui yhteensä 177 tuhatta 531 lentokonetta. Näin ollen 2019 prosenttia koko lentoliikenteestä ylikulkusillat mukaan lukien saavutettiin lokakuussa 96.

LÄHESTYMME MATKUSTAJIEN MÄÄRÄÄ ENNEN Epidemiaa

Todeten, että viime kuussa kotimainen matkustajaliikenne kasvoi 6 miljoonaan 832 tuhanteen ja kansainvälinen matkustajaliikenne 10 miljoonaan 995 tuhanteen koko Turkkia palvelevilla lentoasemilla, Karaismailoğlu ilmoitti, että kauttakulkumatkustajilla palvelevien matkustajien määrä kasvoi 14.1 prosenttia ja ylitti 17 miljoonan 877:n rajan. tuhat. Muistuttaen, että matkustajaliikenne on lokakuussa 2022 hyvin lähellä vanhaa tasoaan verrattuna vuoden 2019 samaan kuukauteen, Karaismailoğlu korosti, että 2022 prosenttia vuoden 2019 matkustajaliikenteestä toteutui lokakuussa 92 koko matkustajaliikenteessä, transito mukaan lukien. lentokentillä.

YLI 5 MILJOONAA 974 TUHTA MATKUSTAJAA PALVELI ISTANBULIN LENTOASEMALLA LOKAKUUSA

Liikenneministeri Karaismailoğlu sanoi: "Istanbulin lentokentälle lokakuussa laskeutunut ja noussut lentoliikenne oli 9 tuhatta 547, 28 tuhatta 140 kotimaan linjoilla ja 37 tuhatta 687 kansainvälisillä linjoilla", sanoi Karaismailoğlu lentoasemalla 1 miljoonaa 368. kotimaan linjoilla tuhatta ja kansainvälisillä linjoilla 4 tuhatta. Hän totesi, että matkustajia palveltiin yhteensä yli 605 miljoonaa 5 tuhatta, joista miljoona 974 tuhatta matkustajaa.

LENTOLIIKENNE YLI 1.5 MILJOONAA

Karaismailoğlu totesi, että tammi-lokakuussa lentoasemille laskeutunut ja lähtenyt lentoliikenne oli kotimaan linjoilla 665 tuhatta 583 ja kansainvälisillä linjoilla 603 tuhatta 146 ja ylikulkusillalla saavutettiin yhteensä 1 miljoona 590 tuhatta lentoliikennettä. Korostaen, että lentoliikenne kasvoi 30,6 prosenttia edellisvuoden vastaavaan ajanjaksoon verrattuna, Karaismailoğlu sanoi: ”Voit isännöidä 66 miljoonaa 245 tuhatta matkustajaa kotimaan reiteillä ja 89 miljoonaa 288 tuhatta matkustajaa kansainvälisillä linjoilla lentoasemillamme. Yhdessä suorien kauttakulkumatkustajien kanssa palvelimme yhteensä 155 miljoonaa 885 tuhatta matkustajaa. Matkustajamäärämme kasvoi 45,7 prosenttia viime vuoden vastaavaan ajanjaksoon verrattuna. Kyseisenä aikana lentokentän rahtiliikenne; Se saavutti yhteensä 662 miljoonaa 625 tuhatta tonnia, josta kotimaan linjoilla 2 tuhatta 726 tonnia ja kansainvälisillä linjoilla 3 miljoonaa 388 tuhatta tonnia.

Tammi-lokakuussa Istanbulin lentokentällä; Korostaen, että lentoliikennettä tapahtui yhteensä 91 tuhatta 915, kotimaan reiteillä 259 tuhatta 550 ja kansainvälisillä linjoilla 351 tuhatta 465, Karaismailoğlu korosti, että matkustajaliikennettä oli yhteensä 13 miljoonaa 555 tuhatta, kotimaan reiteillä 39 miljoonaa 991 tuhatta ja 53 miljoonaa 546 tuhatta kansainvälisillä linjoilla.

MATKUSTAJALIIKENNE LENTOASEMILLA MATKAILUKESKUKSESSA YLI 46 MILJOONAA

Myös matkailukeskusten lentoasemista lausunut Karaismailoğlu sanoi: ”Kansainvälistä liikennettä vilkkaassa matkailukeskuksissamme lentoasemilta palvelua saaneiden matkustajien määrä oli 10 kuukauden aikana 14 miljoonaa 87 tuhatta kotimaassa. lentoja ja 32 miljoonaa 25 tuhatta kansainvälisiä linjoja. Matkustajien kokonaismäärä oli 46 miljoonaa 107 tuhatta. Palvelimme Antalyan lentokentällä yhteensä 5 miljoonaa 177 tuhatta matkustajaa, kotimaan lennoilla 23 miljoonaa 618 tuhatta ja kansainvälisillä reiteillä 28 miljoonaa 794 tuhatta matkustajaa. Palvelimme 8 miljoonaa 526 tuhatta matkustajaa Izmir Adnan Menderesin lentokentällä, 4 miljoonaa 439 tuhatta matkustajaa Muğla Dalamanin lentokentällä ja 3 miljoonaa 722 tuhatta matkustajaa Muğla Milas-Bodrumin lentokentällä. Toisaalta Gazipaşa Alanyan lentoasemalla toteutui 630 tuhatta 334 matkustajaa.

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar