EGO juhlii 80-vuotisjuhliaan erilaisilla tapahtumilla

Juhlitaan EGO:n hallituksen vuosipäivää erilaisilla tapahtumilla
EGO juhlii 80-vuotisjuhliaan erilaisilla tapahtumilla

Ankara Metropolitan Municipality EGO General Directorate juhlii perustamisensa 80-vuotispäivää, ja se kokosi 1 mustamänty- ja setripuuta EGO 500st Region Bus Operation Branch Directorate and Repair Maintenance Workshopiin Karaoğlanin alueella Gölbaşıssa.

Ankara Metropolitan Municipality EGO General Directorate aloitti juhlimaan 80-vuotisjuhliaan erilaisilla aktiviteetteilla. Toiminnan puitteissa; "1. "Vuosimetsitysaluetta" luotaessa alueelle istutettiin 80 lehtikuusi- ja setripuuta.

”Olemme iloisia saadessamme kylvää siemeniä VIHREÄLLE ANKARAlle”

EGO:n pääjohtaja Nihat Alkaş, varatoimitusjohtajat ja osastojen päälliköt osallistuivat taimien istutusseremoniaan, ja EGO:n henkilökunta ja heidän perheensä osoittivat suurta kiinnostusta.

Pääjohtaja Nihat Alkaş totesi, että kaupungin viheralueet ovat yksi tärkeimmistä sijoituksista kaupungin johtamiseen:

”Vihreiden alueiden välttämättömyys kaupunkielämässä on korvaamaton todellisuus. Viheralueet tarjoavat ihmisille mukavampia ja terveellisempiä ympäristöoloja niiden panoksen ja mahdollisuuksien ansiosta kaupunkien ekosysteemille ja päivittäiselle kaupunkitoiminnalle. Puut ovat ennen kaikkea kestävän kaupunkielämän tärkein osa kaupungin infrastruktuuria. Itse asiassa tuemme kaupunkimme infrastruktuuria metsitystapahtumalla 80-vuotisjuhlan kunniaksi. Uskomme, että tämä viheralue, joka tulee kantamaan syvälle juurtuneen organisaatiomme nimeä, puhaltaa elämäämme kaupunkiin, ja tänään istutamme mielellämme taimia vihreää Ankaraa varten. Maalaamme Ankaran vihreäksi presidenttimme Mansur Yavaşin johtamislähestymistavan mukaisesti toistamalla täällä tänään järjestämämme tapahtuman seuraavina vuosina."

SIEMENET KOHTAVAT MAAPERÄN KANSSA

ABB:n ympäristönsuojelu- ja valvontaosaston, maaseutupalveluosaston ja ANFA:n pääosaston toimittamat taimet ovat "1. Se tuotiin yhteen maaperän kanssa Vuoden metsitysalueella.

Tapahtumaan osallistunut EGO-palvelujen kehittämisen ja instituutioiden kehittämisen osaston johtaja Ayten Gök sanoi: "Koemme iloa istuttaa taimi yhdessä henkilökunnan kanssa pääosastomme 80-vuotisjuhlan muistoksi yhteisen EGO:n alaisuudessa. nimittäjä." EGO 1st Region Movement -liikkeen johtaja Mehmet Can Özbay sanoi: "Juhlimme ylpeänä perustamisemme 80-vuotispäivää. Täällä teimme metsitystyöt vihreämmän Ankaran puolesta. Haluamme kiittää esimiehiämme ja työtovereitamme”, kun taas toinen EGO-henkilöstö, İnan Balcı, joka osallistui tapahtumaan poikansa kanssa, ilmaisi ajatuksensa sanomalla: ”Olen iloinen, jos minä ja perheeni autamme myös vihreän Ankaran rakentamisessa.” .

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar