Koulutus keskeytettiin Düzcessä, Bolussa, Sakaryassa ja Zonguldakissa Düzcen maanjäristyksen jälkeen

Duzcen maanjäristyksen jälkeen koulutus keskeytettiin Duzcessa, Bolussa, Sakaryassa ja Zonguldakissa
Koulutus keskeytettiin Düzcessä, Bolussa, Sakaryassa ja Zonguldakissa Düzcen maanjäristyksen jälkeen

Jälkijäristykset jatkuvat Düzcessä aamulla tapahtuneen 5.9 magnitudin maanjäristyksen jälkeen. Koulutus keskeytettiin yhdeksi päiväksi neljässä kaupungissa.

Aamulla kello 04.08 tapahtuneen 5.9 magnitudin maanjäristyksen jälkeen harjoittelu keskeytettiin yhdeksi päiväksi Düzcessä, Bolussa, Sakaryassa ja Zonguldakissa.

Duzcen kuvernööri Cevdet Atay lausui sosiaalisen median tilillään: "Maanjäristyksen vuoksi koulutus keskeytettiin yhdeksi päiväksi kaikissa provinssissamme koulutuslaitoksissa varotoimien vuoksi. Hallintovapaalla huomioidaan myös julkisella sektorilla työskentelevät vammaiset ja raskaana olevat julkisyhteisöt. Onnittelut meille kaikille." käytti lauseita.

Sakaryan kuvernööri Çetin Oktay Kaldirim ilmoitti, että Düzce Gölyakassa tapahtuneen maanjäristyksen vuoksi koulutus keskeytettiin yhdeksi päiväksi kaupungissa. Kaldirim sanoi lausunnossaan sosiaalisessa mediassa:

"Hyvät kansalaiset, Düzcessä tapahtuneen ja kaupungissamme tuntuvan maanjäristyksen vuoksi koulutus keskeytettiin 23 päiväksi 2022 kaikissa oppilaitoksissamme kaikkialla kaupungissamme varotoimien vuoksi. Parane pian kaikille maanmiehilleni."

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar