TESMEC Line Inspection Tool, jota käytetään TCDD-rautatielinjojen tarkastukseen

TESMEC-linjan tarkastusajoneuvoa käytetään TCDD-rautatielinjojen tarkastamiseen
TESMEC Line Inspection Tool, jota käytetään TCDD-rautatielinjojen tarkastukseen

Turkin tasavallan valtionrautatiet (TCDD) allekirjoitti sopimuksen TESMEC:n kanssa erittäin innovatiivisen diagnostiikkatyökalun toimittamisesta, joka on integroitu mittalaitteisiin rautatieverkoston tarkastamista varten. Tämä sopimus sisältää sekä diagnostiikkatyökalun että sisäisten diagnoosijärjestelmien suunnittelun ja rakentamisen sekä paikallisten toimijoiden koulutuksen ja diagnostisten järjestelmien tarkastuksen.

OCPD002 Kiskojen diagnostiikkatyökalu

Tesmec suunnittelee ja valmistaa diagnostiikkatyökaluja integroiduilla diagnostiikkajärjestelmillä miehittämättömään diagnostiikka- ja tiedonhallintaalustaan. Diagnostiikkatyökalujen malli OCPD002 on suunniteltu viimeisimmän eurooppalaisen standardin EN14033 mukaisesti ja se on varustettu diagnostisilla mittausjärjestelmillä, joita käytetään kansallisen rautatieverkon diagnosointiin ja kunnossapitoon. Se koostuu päärungosta, telistä ja asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöidystä päällirakenteesta (hytti, diagnostiikkatila, kokoustila, keittiötila).

Tämä diaesitys vaatii JavaScriptin.

Ajoneuvo on varustettu seuraavilla diagnostiikkalaitteilla: Redundantti radan geometriajärjestelmä (kiskoprofiili ja kuluminen) - Redundantti ajokaistan geometria ja kuluminen - avainten diagnostiikkajärjestelmä

Tekniset ominaisuudet

  • Raideleveys: 1.435 mm
  • Maksimipituus (puskurien välissä): 21.840 XNUMX mm
  • Suurin leveys: 3.057 mm
  • Suurin korkeus kiskotason yläpuolella: 4.265 mm
  • Moottorin kokonaisteho: 515 kW @ 1800 rpm
  • Pienin mutkasäde radalla: 150 m
  • Max Speed ​​itsevetävä tila: 140 km/h
  • Suurin nopeus saattueessa: 140 km/h
  • Täyden kuorman paino: 69,5 tonnia

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar